Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlarr yaa bu sebze gününde sadece 1 kasik yagla bol soganli sarimsakli domatesli kabaak pisirsem yesem nolur

:rolleyes: Merebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu:rolleyes: stresden kilo aldim:KK67::tokat: uf cok mutsuzum verdigm kilo geri dondu:tokat: 61.7yim su an:kızgın: gafayi yicem
sohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmm:confused:

M e g g M e g g aşk olsunn tamm sen birascıkın alingansn wi ar biliyohh ama bende kizlarin samimiyetinden eminim canimcim ya yapmaaa emiii hadi sevv bziiiii bas bağrınaaa bağrınaaaaaaaa:KK19::KK36::KK33:
Canım benim kimseyle sorunum yok takımı seviyorum. Ama bana verilen cevaplar doğrultusunda cevaplar veririm bundan sonra o kadar yani :KK19:

hiç yakismionuz siz birbirinize partiş menimmm gankammmmmm
mennnn hariçç
Evet moon haric dedim seni sevirem ondan sen haric didim gii:bicak: hep sekrrpncasi didid umursamiom didi

Bizmiiii :KK200:
suuuusssssssssss daha fazla gonusmaa :mad::mad::mad::mad::mad::mad: nutellaa diyi yaaaa essegin aklına garpiz gabığı getiriiyyyyyy
Eve sokmuom o derece :D
yohh giz ne uyhusuuuu kizima kakk yaptim bid ekemik suyu yaotim uyuttum anamla bacilarlanla konusyum ancahh geldim iste:eğlence:
:KK69:
:rolleyes: Merebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu:rolleyes: stresden kilo aldim:KK67::tokat: uf cok mutsuzum verdigm kilo geri dondu:tokat: 61.7yim su an:kızgın: gafayi yicem
bende diyim bi eksikk vaa senmissin :KK3:

Back
X