Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla ben akşama bir tencere tarhana çorbası yapacam. Oturup yanlız başıma yiyecem. Yanına da bol salata ohhhh. Çorbada bişey olmaz zaar.sonuçta pasta, börek yemiyom.benim yapacağım diyet bu kadannnn oluuugggg:işsiz::işsiz::mapus:

Kız Moonlii Moonlii essah mi gizzzzz.
Sonra geri mi alacih bu kiloları
Boşuna mı acccccc kaliyo hihh
:deli::deli::deli::deli::deli:
canimm ama sonradanda onun ucundan bunun kiyisindan yedim yapmamak lazm dikkat etmek lazm ben hurma diyeti bile yaptim gunde 21 hurma ve 3 kase yogurt yiyodm okdr 3 gun yaprim sonrada deli gibi diyete devam ettim sonra karabugfay yaptim yine bitince diyetime devam ettim falan almadm o kilolari ama simsi bile 1 hafta hic dikkat etmedn 3 ogun yesen abartarak alirim 4 kilo ben yapim müsait

kizzz
:işsiz: piğinc lapasimi yapsamhine a
Gı gene:mapus:
bak oyle yapmaa uzun vadede sklmayacagn bir beslenme sekli bul kendine..zaten emziriosun sabah guzl kahvalti et 1 dilim ekmegini ye bol salata yumurta peynir şarkuteri urunleri olmasn..yulaf kepegi kullanabilirsin ben cok gaydasini gordum cok tok kaldim onunla.oglende karabudayli salata falan ye aksamida erken ye en gec 5.30-6 gibi et balik tavuk ye bak hor nasl tikir tikir doya doya gidio kilolar

kizzz

bak oyle yapmaa uzun vadede sklmayacagn bir beslenme sekli bul kendine..zaten emziriosun sabah guzl kahvalti et 1 dilim ekmegini ye bol salata yumurta peynir şarkuteri urunleri olmasn..yulaf kepegi kullanabilirsin ben cok gaydasini gordum cok tok kaldim onunla.oglende karabudayli salata falan ye aksamida erken ye en gec 5.30-6 gibi et balik tavuk ye bak hor nasl tikir tikir doya doya gidio kilolar
:KK60: Saol askitom:KK75: bu zamanaca ole yaptimda verdim ama sabrim kalmio 15 kilo geride biraktim kaldi 5 kilo oda hemn gitsin istiyorm uf bilmiyom ya:işsiz: piğinc lapasi yicem ihi gún bahalım n.olacah:kahve:

marlişim öğlen sonu eltim geldi oda oruc degildi mercimekli kofte yaptik bemimde aklima bizim buranin el tursusu var o geldi aklima kabagi patlicani biberi dograyip az suda haşladim suyunu atmiyorsun o suya limom tuzu tuz sumak ve nane atıyorsun dolapta sogutuyorsun iciyorsun ondan yaptim bi kase içtim iki tanecikde köfte yedim

Back
X