Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah korurum canım yaaa.tekrar kilo almak istemiyorum. Ama iki senede bir geliyorum selincim. Bulmuş ken biraz yerim kizz
İnşallah gelince telafi ederim.yürüyüş yapmayi da düşünüyorum hergün. Belki fazla almam. Alirsamda çok stres yapmak istemiyorum doğrusu
Haklisin canim tatilin bu senin keyfini çikar:KK15: hayirli yolculuklarrrr şimdiden:KK200::halay: benim görümcem de agustosun 2 sine gelecek:KK55:oda gün sayiyor:21:

Kizlar hepiniz hakkınızı helal edin. Burda baya bi zaman geçirdim. Ne olur ne olmaz. ... sağ salim gelirsem gelince yazarım size
Hepinize bolllĺllll eksiler
Helal olsun canim sende helal et sağ salim gidersiniz insallah haber ver bize de:KK200:

İnşallah korurum canım yaaa.tekrar kilo almak istemiyorum. Ama iki senede bir geliyorum selincim. Bulmuş ken biraz yerim kizz
İnşallah gelince telafi ederim.yürüyüş yapmayi da düşünüyorum hergün. Belki fazla almam. Alirsamda çok stres yapmak istemiyorum doğrusu
Yolun acik olsun cnm kendine iyi bak

Kizlar geldim artiki nnn menunude yazayim
sabah 2 yumurtali kepekli ekmekcikler 2 domates 1 salatalik ve 1 kirmizibiber ile salata 2 dilim b.peynir 2 cay kasigi bal sekersiz cay
ara 1 avuc badem biraz soslu misir
birazdan karabugday yicem yogurtlu aksamda soda icerim

Can'ım 75 kg ama bugün ölçümü aldı hocam -228 cm incelmişim:KK53::KK53::KK53:sen yine sağlıksız besleniyorsun değil mi:sinirli::sinirli::sinirli:nereye gittin tatile:süslü::süslü::süslü::süslü:
ayy maşALLAH cok iyi bi ara 79tin sanirom oyle yazmistin bnmi yanlis hatirliorum.. SekerPancarii SekerPancarii selinimin dedigi gibi giderkenn kasikla donerken kepceyle geliolar ama gidicekler yineee bi 59 olamadm bende saldimda saldimmm

Kizlar geldim artiki nnn menunude yazayim
sabah 2 yumurtali kepekli ekmekcikler 2 domates 1 salatalik ve 1 kirmizibiber ile salata 2 dilim b.peynir 2 cay kasigi bal sekersiz cay
ara 1 avuc badem biraz soslu misir
birazdan karabugday yicem yogurtlu aksamda soda icerim
Keptinimmm gelmiş:eğlence: kankiş naperr:deli:

Kızlar ölçülerimi yazıyorum ,basen 150cm den 106 cm düşmüş fark -44 cm , bacaklarım 80 cm den 56 cm düşmüş fark-24 cm , göğüslerim 130 cm den 93 cm olmuş fark -37 cm ,bel 140 cm den 85 cm düşmüş aradaki fark -55 cm , kollarım 45 cm den 29 cm olmuş fark -16 cm ,omuzlarım 130 cm den 102 cm olmuş fark -28 cm ,iç bacaklarım 90 cm den 66 cm düşmüş fark -24 cm toplamda 228 cm vücudum incelmiş ,98 kg dan -75 kg :23 kg vermişim 56 bedenden 38-40 bedene düşmüş oldum:KK200::KK200::KK200::KK200: @blackswannina94 , @puantiyeli_kelebek ve @kremsokola ve @btlbetul Moonlii Moonlii
Tebriklr baby :KK200::KK200:
@ParteMoralll kankilitommm nirdesin gelde kurtar beni bu fazlaliklardannnnn
hahaha beni km kurtarcakk :bicak:

Back
X