Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende ayni fikirdeyim ben bi tavugu aliyorum oda hormonlu ama yapcak biseyim yok onuda çocuklarım cok seviyy ve meyve sularını elimden geldigince komposto dan yapip beslenmelerine ve yaptigim marmelat recellerden meyve suyu yapiyorum..
Onceden dikkat etmiyordum iki yildir elimden geldigi kadar tereyag köyumuzden alirim has zeytin yag kullanirim hazir gida nadir girer saglikli beslenmeye çalışıyorum ve evdekilerede ayni böyle beslenmesine dikkat ediyorumm..
ben peyniri de kendim yapmayı düşünüyorum uğraşmaktan sıkılmazsam eğer .... katı meyve sıkacağı da alabilirsin ban yazın almayı düşünüyorum soğuk birşeyler içmek istersek kola gazoz yerine iyi gider hem tokta tutuyor

işlenmiş ve paket gıdları sevmediğim için sosisi beğenmedim kuzum menünde .... bilindik bir marka bile olsa inan çok sağlıksız 2 sene kadar mrket sorumluluğu yaptım tarihi geçen ürünleri firmalar alıp tekrar işleyip satışa sunuyorlar özellikle tereyağlrına dikkkat edin .. hazır meyve sularının yapılma ortamını görseniz inanın ne içersiniz ne çocuklarınıza içirirsiniz kuzenim fabrikasında çalıştı bir ara evde yapmak en güzeli
yaa tarihi geçmiş ürünlere cok şaşırdımm:oha::oha:
bizim tereyagı yogurt evde yapılıyo ama meyvu suyuda evde yapcaz artık galiba içim almaz artık:olamaz:

çok amin :dua::dua: eskilerden kalma iki elbise var annemde duruyor bir tane de kotum vardı anneme vermiştim birine ver diye oda canımcım saklamış onları alıp dolabıma asacam iki güne bir giyip çıkarcam :KK51::KK51::KK51:
bende yeni kot aldım bi küçüük beden bakıp duruyorum kendisine :D:D:D
cok motive ediyo iyi yapmışssın al sende dursun

yaa tarihi geçmiş ürünlere cok şaşırdımm:oha::oha:
bizim tereyagı yogurt evde yapılıyo ama meyvu suyuda evde yapcaz artık galiba içim almaz artık:olamaz:
deterjanlarda öyle tarihi aseton ile siliyorlar bazı deterjanlar çok katı olup mkineye zarar verir bazı dönemlerde duyarsınız illa o yüzden kaliteli marketlerden almak gerekli ... çok şey var dondurulmuş hamburler büyük fastfood incirleri saymakla bitmez o yüzden evde kendim yap ye

evet isteyince veriliyomuşEn Büyük KK
sen ne almedesin beybi ekside misin artıda mı:KK8:
Tartilmadim canim ve tam anlamiyla icime sinerek dun baslamistim diyete biliorsun cok misafrim geldi içime sinmedi o diyetler cogunda uygulayamadim hicc..Pazartesi 300gr arti gelmisti duruydu bari onla beraber 500gr gitse raziyim bugun regl gunum oldum olacam belirtileri var ondanda belki ayni rakami gormusumdur dun..

deterjanlarda öyle tarihi aseton ile siliyorlar bazı deterjanlar çok katı olup mkineye zarar verir bazı dönemlerde duyarsınız illa o yüzden kaliteli marketlerden almak gerekli ... çok şey var dondurulmuş hamburler büyük fastfood incirleri saymakla bitmez o yüzden evde kendim yap ye
dondurulmş ürün almıyoruz zaten yazdan herşeyimizi yapıyoruz biz salca recel hoşaf zeytin ama kaymak alıyoruz mesela pazardan tereyag yapmak için veya peynir hazır alıyoruz cok arastırmak lazım galiba

Tartilmadim canim ve tam anlamiyla icime sinerek dun baslamistim diyete biliorsun cok misafrim geldi içime sinmedi o diyetler cogunda uygulayamadim hicc..Pazartesi 300gr arti gelmisti duruydu bari onla beraber 500gr gitse raziyim bugun regl gunum oldum olacam belirtileri var ondanda belki ayni rakami gormusumdur dun..
artı cıkma noluuuurrr :dua::dua::dua::dua::dua:

veee cvp vericem sey kalmadıgınaa göreeeee hepinizi günaydın canlarııımmm :KK68::KK68::KK68:
sabah cok güzel bi kahvaltı yaptım artık bundan sonrası corba yogurt falan öyle geçer bugün yarın eksideyim inşallahh:KK8:

Dünkü menüm;
Öğlen: Çorba, tavuk
Akşam: 3 parça tavuk ve ayran

Aralarda 1 kucuk paket tuzlu cubuk yedım, şekersiz kahve ve çay içtim
Bide yeşil çaylı bi detoks var ondan içtim

ona rağmen +200

:bicak::bicak::bicak::bicak:

Back
X