- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.221
Demek börek yedin aksam haBen bu hafta listeye giremem muhtemelen zatenay dur tm bitti kestukkk
durdum artık bitti poğaça börek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek börek yedin aksam haBen bu hafta listeye giremem muhtemelen zatenay dur tm bitti kestukkk
durdum artık bitti poğaça börek
![]()
Evet simdi baska yerdeyizzz hemen girdim firsat buldumRomantik yemaaniz bitti miii hanimmm
![]()
Garnın toh sırtın peh gülen tabiAhahah ay annem diyo ne gülüyon![]()
AyyyyyEki Görüntüle 1981605
kaptinn
SekerPancarii size gelsinnnnn bugunden
baska bisey aticam da gtmiyo ozelden ya
![]()
Bakamiyommmmmm yoh hii instaEvet simdi baska yerdeyizzz hemen girdim firsat buldumeksik kalmiyim
instagramim acik suanda bakabilirsin atamiyorum yuzumu simdi
Yok valla gördün menümü işte mantar yidimmmDemek börek yedin aksam haehlaksız
![]()
Sagol kuzummmm insallah sizdeeeAyyyyy
Çok mutlu olun inşallahhh hep mutlu olunnama ne atcaksan onu da at kes bicte
![]()
Ama ama ama bennnnn cokkk mutlu oldum simdiÇok güzel bi menuu bayildimmm
Sen acken ben tok gezer miyim ağzıma lokma sürmedimGarnın toh sırtın peh gülen tabi![]()
He kardesimden diyodun ya tmmm ozaman baska zaman bakarsin acarmBakamiyommmmmm yoh hii insta![]()
Nice uzunn uzuuunn senelere bize de nasip olur inşallahhhhhSagol kuzummmm insallah sizdeee
Tmm dur
Can yoldaşımSen acken ben tok gezer miyim ağzıma lokma sürmedim![]()
Ama ama ama bennnnn cokkk mutlu oldum simdi![]()
Anamlara gidince haber ederim aç o zaman temem mi miraklaniyomHe kardesimden diyodun ya tmmm ozaman baska zaman bakarsin acarm![]()
Hani makarnayla pilavla ekmek yiyenler varya ,bir an oyle sandimKofteyle yedim onu sonra makarna yedim![]()
Açlık başımda dumaaann ilk lokma ilk heyecaaann dice sabahCan yoldaşımaçken biz biz degilik
![]()
Aminnnn amiiin aminnnnnn cansinNice uzunn uzuuunn senelere bize de nasip olur inşallahhhhhmaşallah size
![]()
tamamm kuşummmmAnamlara gidince haber ederim aç o zaman temem mi miraklaniyom![]()
O kadarını yapamamHani makarnayla pilavla ekmek yiyenler varya ,bir an oyle sandim![]()