Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aman alma kiz bosver yaparken çıkar yap yika yaglar icinde kaliyo bilmem ne sonra geri kaldir:ruh:eziyetten baska bisey degil :olamaz: bide kizim küçükken meyve suyu sıkardım o makinayı yikamak zulüm gelirdi:KK70:
TMM TMM VAZGEÇTİM MEYVE SIKCAĞIDA İSTİYORDUM DIŞARDAN ALIYORUZ İÇİYORUZ EVDE YAPARIM BARİ DİYORDUM YIKAMAK ZULÜM DİYORSUN :D GERÇİ BEN EŞİME YIKATIRIM 2 MUCUK VERDİN Mİ YIKAR O :D :D

ben mesaideyim sen yap:tokat: bi dilimcik börek var elimde minnak bişi arkadasıma bıraktımdı yersin diye o d acıdı bana bıraktı sn ye diye:ruh:
ne yemek yapccen ne yicen akşem :KK51::KK51:
Hahlısın ben yaparim:tokat: ama ne yaparım bilmimm:sus: ayy canim bisey istemiyi aslında ama atıştırmalık biseye saldirmayim diye bisey yicem :ruh:

YIKAMASI ÇOK MU ZOR BUHAR DUMAN ÇIKIYOR MU FAZLA GERÇİ BALKONDA PİŞİRİRSİN ÇOK ÇIKIYORSA
Çıkıyo canim duman oluyo biraz balkonda iyi oluyo ama ben eriniyom onu yikamaya bi senedir yatiyi yapmadim hic ama guzel oluyo yalan tavuk falan seviyorum aslinda

TMM TMM VAZGEÇTİM MEYVE SIKCAĞIDA İSTİYORDUM DIŞARDAN ALIYORUZ İÇİYORUZ EVDE YAPARIM BARİ DİYORDUM YIKAMAK ZULÜM DİYORSUN :KK70: GERÇİ BEN EŞİME YIKATIRIM 2 MUCUK VERDİN Mİ YIKAR O :KK70: :KK70:
Ahhahahah :Dkizzz Allah seni :D bence bi kere kandirir o muck onu :D kiz ben sinir oluyom o meyve suyu sikacagini yikamaya :duduk: hemde cok seker oluyo sıkınca bi kac meyve birden yemis oluyosun meyve yii en guzeli :KK72:

Ahhahahah :KK70:kizzz Allah seni :KK70: bence bi kere kandirir o muck onu :KK70: kiz ben sinir oluyom o meyve suyu sikacagini yikamaya :duduk: hemde cok seker oluyo sıkınca bi kac meyve birden yemis oluyosun meyve yii en guzeli :KK72:
eşimle tedavi sürecinde içiyoırduk dışarda bardağına 2 lt falan veriyorduk sanırım hergün içince de evde yapsam daha ekonomik olur çocuk olursa da hazır olmuş dedim ama bende sevmem zahmetli işleri ..

eşimle tedavi sürecinde içiyoırduk dışarda bardağına 2 lt falan veriyorduk sanırım hergün içince de evde yapsam daha ekonomik olur çocuk olursa da hazır olmuş dedim ama bende sevmem zahmetli işleri ..
Ama tabi bebis olunca iyi oluyo ek gidaya gectiginde insallah olurda tazecik sıkar icirirsin minişine:KK46::KK200::KK36:

Back
X