Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün bende domates çorba yapacaktım sonra değişti afiyet olsun ... 2 yumurta çok gelmiyor mu sana ben 1 kere denedim mide ağrısından duramadım
Tesekkur ederim efenim:KK68:
Sorma bogazimda bir dugum,yutkuna yutkuna gonderiyorum mideye:KK70:iki gunluk bir kahvaltiydi bu boyle,geldi ve gecti nihayet:KK28:normalde pazar kahvaltilari disinda hafa ici hic yemiyorum desem yeridir,yalniz acayip tok tutuyor beni:KK9:

Tesekkur ederim efenim:KK68:
Sorma bogazimda bir dugum,yutkuna yutkuna gonderiyorum mideye:KK70:iki gunluk bir kahvaltiydi bu boyle,geldi ve gecti nihayet:KK28:normalde pazar kahvaltilari disinda hafa ici hic yemiyorum desem yeridir,yalniz acayip tok tutuyor beni:KK9:
tok tutuyor evet ... :D :D liste mi uyguladın 2 günlük

Spor kismi beni asiyor :KK70:
Ancak cok taktir ettim seni:KK9::KK68:
her zaman olmasada veriyorum yer kuzum ... belediyeye binmişim en öndeyim pazar alışverişi yapmışım bir sonraki durakta bir teyze bndi tombilik bastonlu ayağıma bir vurdu kalk ordan benim yerim orası diye :D birde pazar alışverişi yapmış diyor :D kızı mahçup oldu ondan kusura bakmayın dedi bir abla vardı v.dairesinde çalışıyor sima olarak görüyoruz birbirimizi gel burya otur demişti aklıma geldi :D ilahi teyze

Ayyy cok sekersin ama:-):KK70::rolleyes::KK68:
:KK28::oops::KK60: İş birligi yapiyoh çoh yiyenler aramizda:rolleyes::KK70:
Bende su an açım anneme dedim ben gelmeden yemekleri sakla :KK70::KK70:

abuuu hem makarna hem puding benm menü de fena bugün o yüzden bişi demicem:sus::sus:

fena kokular alıyoruummm:KK53::KK53::KK53: kimlere neler yapcan noluyo oralarda:oha::oha:

kız maaşa yansıyo avans ücreti onuda anam alıyo bana faydası yok :KK70::KK70:: ceyiz yapıy baa:dondurma: ama bantul alcam bu cuma düz 55 olmam lazım:tokat:

bende açım :KK3::KK3:
bugün cok kötü geçti menü yazimde taşlayın beni :rolleyes:
Ossun gadin çeyiz diziyi napsin:21: hatta 54ü ucumda da ossa görmen ilazim:tokat: ben spor yaptim açligim gitti:KK33:

sabah: 1 küçük börek çay

ara:kahve 1 kivi çayçayçayçayçay :ukala::ukala:

öğle:1.5 büyük köfte yarım kase corba 2 dilim ekmek

ara:çay çay çay hep çay :ukala::ukala:

akşam:1küçük dilim börek 1 kase yogurt

sonrası hep çay hep hep çay :KK28:
Börekleee börekleee:ukala: bize bir bacak videosu bulmuşam :spor:bayilacaksun:spor:yaptim ben bugun atacam birazdan videoyu:spor:

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
(150)Senad:90+60
()SekerPancarii:35+51
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(150)ParteMoralll :100+50

PEMBE TAKİM: 205
MOR TAKIM:365

her zaman olmasada veriyorum yer kuzum ... belediyeye binmişim en öndeyim pazar alışverişi yapmışım bir sonraki durakta bir teyze bndi tombilik bastonlu ayağıma bir vurdu kalk ordan benim yerim orası diye :KK70: birde pazar alışverişi yapmış diyor :KK70: kızı mahçup oldu ondan kusura bakmayın dedi bir abla vardı v.dairesinde çalışıyor sima olarak görüyoruz birbirimizi gel burya otur demişti aklıma geldi :KK70: ilahi teyze
:KK70:ah o ton ton teyzeler:KK68:
Bizim ilcenin belediye otobusleri cok kalabalik olur,cok uzun yillar yolculuk ettik bu otobuslerde,bilirim o durumlar:KK70:
Yalniz simdilerde ,pek duyarlilik kalmadi malesef,tak kulakligi gec uyuma moduna.gerci burda yeteri kadar sefer yapilmamasini sorun olarak goruyorum ben:KK8:

birde sabahları kahvaltıdan 10 dk önce ılık kimyonlu su iç gaz kalmıyor vücutta :KK70: :KK70:
Ayy ben senden bunu duydugumdan beri arada hep yapiyorum gaz sorununa birebir saolasin:D ayy bide dicem dicem hep unutuyorum salatanin içine yeşil elma önermiştin sen bana gecenlerde tavuklu salatama yesil elma da dilimledim mükemmel bi lezzetten mahrum kalmışımm yaa bayildimmm saolasin:KK36:şu mübarek ayda Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin sana:KK36:

Bir açlık krizi geldi bana bende spor yaptim simdi bide kahve icicem ohhh mis:halay:

Bu videoyu ve

Bu videoyu yaptim:spor:yansin bacaklar:spor:

@ParteMoralll panpik bu videolara bi bak begenirsin belkim:eğlence:
:KK200: Selulit ve ic dış bacak inceltme videolari begendim ben:spor:

Back
X