Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eki Görüntüle 1992774

listeyi böle hazırladım ben cıktısını alcam bugünde çarsıya gidip meyve almam lazım yarın başlıyoruz evett
100 gram tavuğu ben akşama çekerim ya da değerinde başka birşey yerim akşamlar standart yoğurt ve semiz otu salatası 3 gün boyunca ama öğlen sorun işte evden yapıp gelmek gerekli sebzeyi patlıcan közleme olarak yaparım 1.gün 2.gün havuç karnabahar olsa 3. gün önerisi ne olur

anemi taşıyorum ben güneş fayda etmez bana düşüğk olunca ilaç veriyorlardı bana tek içmelik şuruplar varya ondan .. ama senin bayağı düşmüş ya hiç bitkinlik hissetmedin mi bu durumda bile ben çok kötü hissediyorum kendimi
Hem de ne bitkinlik..saç dokülmesi sürekli uyku hali sinirlilik ne ararsan vardı..kısmen duzeldi şimdi..

bende süzme yedim çoook uzun süre ama şimdi ondan sıkıldım :silah: burgu yiyorum onuda az zaten :110: kv gönderiyo köyden çok tuzlu geliyo :bicak:
tuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acaba :KK64:
100 gram tavuğu ben akşama çekerim ya da değerinde başka birşey yerim akşamlar standart yoğurt ve semiz otu salatası 3 gün boyunca ama öğlen sorun işte evden yapıp gelmek gerekli sebzeyi patlıcan közleme olarak yaparım 1.gün 2.gün havuç karnabahar olsa 3. gün önerisi ne olur
ben öğle getiremem o yüzden corba yicem ama salata getirirm bi kase hergün :sus:
:tokat::tokat:tm hadi bitti gitti kalıcı değil bu kilolar :tokat:kendimize gelelim :tokat::tokat:
Opme beni hep ayni sey:tokat::tokat:
kaptinn kaptinn dmi dimi
aynen :tokat: takip ediceeesiinn:tokat: listeyi kim karıstırıyo onuda bulmak lazım tabi hep bu kıza yüklenmekte olmaz şimdi :KK53:

ben öğle getiremem o yüzden corba yicem ama salata getirirm bi kase hergün :sus:

:tokat::tokat:tm hadi bitti gitti kalıcı değil bu kilolar :tokat:kendimize gelelim :tokat::tokat:

aynen :tokat: takip ediceeesiinn:tokat: listeyi kim karıstırıyo onuda bulmak lazım tabi hep bu kıza yüklenmekte olmaz şimdi :KK53:

sıcak suda bekletince biraz gidiyo ama bana yine tuzlu geliyo ben hiç sevmiyorum tuz :bicak: bu yaz köye gidiyim tuzsuz kendim yapcam :halay:

Aynen karistani bulursam:tokat::KK4::KK4::KK4:

offf :KK70::KK70::KK70: hangi peynirden yiyosun sen yada yiyiosunuz hepiniz :110: ben çok seçiyorum her peynırı yemem
bez tulum peyniri varya cebel yörüksüt onlar güzel kaşar alma süzme peynir alma normal kaynamış peynirler oluyor ya örgü peynir tarzı onlar sağlıklı daha az zararlı yani

Hem de ne bitkinlik..saç dokülmesi sürekli uyku hali sinirlilik ne ararsan vardı..kısmen duzeldi şimdi..
saç dökülmesi qenzim kullandığımda artmıştı bende insan uykuya doymuyor :D ciğer ye menünde hiç görmedim senin ciğer iyi gelir diyorlar

sıcak suda bekletince biraz gidiyo ama bana yine tuzlu geliyo ben hiç sevmiyorum tuz :bicak: bu yaz köye gidiyim tuzsuz kendim yapcam :halay:
oo peynirde yapabiliyosun dimikkkkkk :KK53::KK53: hadi sen baan peynir göndert ben sana inegöl köfte ::D:D:DD aha kendi kendimi ifşa ettim bak sırf senin için :D:D
@ParteMoralll kaptinn kaptinn tabi listeyi kim karıştırıyo aceba :bicak::bicak::bicak:

Aynen karistani bulursam:tokat::KK4::KK4::KK4:

Kimmmmmis baaaa soyleyin hemen
bulursanız bana da haber verin :deli::deli::deli:

çorba güzel fikir dayanamaz isem bende yaparım

baş dönmelerim ve halsizliğim teen rengi değişiyor hastalıklı gibi duruyorsun ama dediğim gibi anemi taşıyıcı etkisi bunlar normal vitamin eksikliği değil bir de kalp bölgesinde atış değişikliği oluyor
Aslinda bunlar bazen var. En yakin zamanda bende gidip baktiriyim

Back
X