Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok geçmiş olsun canım annen senin ve tüm aileniz adına çok sevindim , Allah tüm hastalara şifa versin :dua:

sarraf sarraf canımmm ara ara okuyorm msjları çok geçmiş olsun canım çok sevindim anneciğinin sonuölrının gemiz olmasına ohh çok şükürr canımm RABBIM hiç birimize hiç kimseye acı keder göstermesin sevdiklerimizle evlatlarımızla sınamasın bizi:dua:

Gözün aydin canim rabbim bidaha böyle bisey stres yasatmassinnn..
Çok teşekkür ederim kızlar Rabbim bizleri sağlığımızla ailemizle sınamasın..

Hee anamdayim:KK53: ben kısırı guzel yapiyom diye beni bekliyolar :KK30:ayy ben hic o modda degilim saglikli beslenmeye devam ben:sus: bide ağırlık calisiyom coh spor yapiyom bayılır galirim ben:ruh:
hee yagsız yapıyon hemi öle kalorili değilll:tokat:
Yoohh acik kendimi övmek istemistim:cry: sen coh guzessin fizigin de cok guzel nasil söyleyecek biseyin olmaz:KK37: benim boyum senden 5 cm daha uzun ama ben 65 66 kiloda senden kilolu duruyodum bunu gercekten söylüyorum senin fizigin cok guzel:KK74:
:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
Bugünkü menüm
Sabah tarçınlı 1 tane kayisi
1 dilim çok tahılli ekmek
2 yagda yumurta birinin sarisini kuzum yedi
20 Gr peynir
8 zeytin
Domates salatalık biber
Şekersiz çay

Oglen 2 tabak taze zeytinyağlı fasulye 1 kaşık pilav ve 1 tarçınlı kayısı 1 kuru üzüm 1 antep fistik

Akşam 1 kase ezogelin çorbası
2 közlenmiş biber
1 közlenmiş donates
Yarim porsiyon alinazik
Çeyrek dilim ekmek

Birazdan çeyrek muz 1 tarçınlı kayısı yarim avuç kurutulmus meyveli kuruyemiş çeyrek elma şekersiz kahve ile günü kapatmayı düşünüyorum..
güzel olmus canım ara öğünlerinide ekledin mi menün düzeldi demektir :KK51:
Kızlar kuralları okudum üşenmeden beni etketlememiş kaptinn kaptinn zatii o yüzden ben uymicamm:eğlence:
:tokat::tokat::tokat: sen yoksun diye eklemedimdi :tokat: sen uycaasınn olmaz öle ayrı gayrı o_O
kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft kızlar ben listeyi yapmasam olur mu ya?? Salı çarşamba perşembe oruç tutmak çok sevapmış Berat kandili geldiği için benimde borçlarım var onları tutayım diyorum :KK43: olur mu ki
olur tabi kuzuuum sen tut orucunu allah kabul etsinn:dua:
18424912_448737392152594_1393260424_n.jpg

rondoyu atip fıstık ezmesi yapmaya çalışan bir ponçiiikk:KK53:
:KK53::KK53::KK53::KK53:oldu mu bari :DD:
Kızlar geçmisi okudum kaptinn kaptinn kuralkara aynen katıliyorum..
Bugun stres sevinç herşeyi yaşadım annemin tahlilleti temiz geldi çok şükür..15 sene önce illet hastalık yapıştı yakasına herşey çok iyi derken tiroidde nodül görüldü sonucu bugün çıktı herşey yolunda dedi doktoru..
Arayanlara cevap vermekten yoruldum bugün yahu :) yaşama sevincim yeniden geri geldi..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar sevinçten ne yapcamı şaşırdım bugün bir haftadir ne yaptığımı bilemez haldeydim..
kuzuuum rabbim size bagıslamış annenizi cok sevindim:KK36: insanı böyle stresler yiyip bitiriyo resmn:ruh:

Kızlar menüm
Sabah dukan ekmek
Domates salatalık kibrit kutusu kadr süzme peynir şekersiz çay
Ara ni avuç kiraz
Öğlen 2 dişim pasta
Spora gittim 1.5 saat kardio
Başka biley yemedim
dukan ekek nasıl oluyo:KK64:
kiraz çıktı mı:KK57::KK57:
o pasta nerden cıktııı:eek:

Bacim sen baskalarin lafiyla ne zayifla ne mama yedir ben yerinde olsam onceligim bebegim olurdu en azindan 6ay olana kadar haa sen saglikli biseyler ye arkadaslarin dedigi hamur isi yeme hem emzirirken zayiflarsin ki erinceklik yapma hosaf diyorlar yap iste sütün olsun diyorlar sen yok gun kurusunu oyle yerim diyorsun valla kendine bebegine yaptigin eziyett sen iki cocugun daha yokmuda buna karistirtiryorsun guclu ol azcik kendine yazik psikolojini bozma senin kg dan ne var esin begenmiyor valla çok ta tınnn derim uc evlat vermişim baskasi icinde ayni gecerli..
Senin sutun kalitesi bol su ic artar yemegin yariya dusunce sütünün vitamini kalitesi dusmez ama böyle sagliksiz ac kalarak düşer sen resmen cocuk dogurmamis gibi diyet yapiyorsun sağlıksizzz..
ahhh benimm bebis olaydi ne kendi psikolojimi bozarimm sen kiymet bil bos seylere kafa takinnn..
ah kuzum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahhhh :dua::dua::dua:

hee yagsız yapıyon hemi öle kalorili değilll:tokat:

:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

güzel olmus canım ara öğünlerinide ekledin mi menün düzeldi demektir :KK51:

:tokat::tokat::tokat: sen yoksun diye eklemedimdi :tokat: sen uycaasınn olmaz öle ayrı gayrı o_O

olur tabi kuzuuum sen tut orucunu allah kabul etsinn:dua:

:KK53::KK53::KK53::KK53:oldu mu bari :KK70:D:

kuzuuum rabbim size bagıslamış annenizi cok sevindim:KK36: insanı böyle stresler yiyip bitiriyo resmn:ruh:

dukan ekek nasıl oluyo:KK64:
kiraz çıktı mı:KK57::KK57:
o pasta nerden cıktııı:eek:

ah kuzum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahhhh :dua::dua::dua:
Yoh ben coh yagli sevmem zati yeşillikli bek guzel tam diyetlik:mapus: cumayaca tartilmicam:mapus:eşim nöbetci bu hafta sporlarimi akşam 11 de falan yapabilicem ama daha cok zamanim olacak :rapci:

Yoh ben coh yagli sevmem zati yeşillikli bek guzel tam diyetlik:mapus: cumayaca tartilmicam:mapus:eşim nöbetci bu hafta sporlarimi akşam 11 de falan yapabilicem ama daha cok zamanim olacak :rapci:

cuma niye tartılmıyon fazla mı cıkcan kine :sus::sus:
bende spora başlıcam bu diyet bittikten sonra nişanlım kilon iyi bence daha fazla zayıflama dedi spora başla dedi:KK53:
sen ne sporları yapıyodun sımdı:sus:

cuma niye tartılmıyon fazla mı cıkcan kine :sus::sus:
bende spora başlıcam bu diyet bittikten sonra nişanlım kilon iyi bence daha fazla zayıflama dedi spora başla dedi:KK53:
sen ne sporları yapıyodun sımdı:sus:
Yohh aksam baya az yidim yarim biber dolmasi ve yarim kase corba bi kase de yogurt:sus:kesin eksideyim :sus: sen 3 günlük listeyi de mi yapmican:sus: benim spor anlatilacak gibi degel ki:silah:kafama ne eserse ondan yapiyom ısınarak başlıyom sonra dumbellari aliyom elime kollarla başliyom sonra bazen burpee bazen squatlarla devam ediyom ziplamali squat deadlift 10 kilo agirlikla yapiyom bazi squatlari bazilarini 5 kiloyla sonra sıkılaştırıcı bacak hareketlerine geciyom pilates gibi sonra da karin hareketlerine geçiyom en son da sırt hareketleri yapiyom ve soguma hareketleriylen bitiriyom :KK53: Squatlar cesit cesit lunge falan arada hersey var ama 1 haftada bile fark muthis agirlikla çalışmak degisimi hizlandiriyo ama kaslandiriyo da seven yapar yani:KK16: çik kiniştim:KK16:

Son düzenleme:
Kızlar geçmisi okudum kaptinn kaptinn kuralkara aynen katıliyorum..
Bugun stres sevinç herşeyi yaşadım annemin tahlilleti temiz geldi çok şükür..15 sene önce illet hastalık yapıştı yakasına herşey çok iyi derken tiroidde nodül görüldü sonucu bugün çıktı herşey yolunda dedi doktoru..
Arayanlara cevap vermekten yoruldum bugün yahu :) yaşama sevincim yeniden geri geldi..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar sevinçten ne yapcamı şaşırdım bugün bir haftadir ne yaptığımı bilemez haldeydim..
Gözünüz aydin canim cok sevindimm Rabbim bi daha yasatmasin:dua::KK60:

Günaydın, 1 haftadır giremedim ne tartı nede menü bildirebildim sizlere üzgünüm :( çok koşturmalı bir hafta yaşadım mutfak dolaplarını değiştircem balkonu mutfağa katıcam annemler memlekete gitmişti onlar geldi bi telaş bi telaş işyeri zaten maaş haftasıydı acayip yoğundu kafam allak bullak bu aralar

Back
X