Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilmiyorum aslında öyle bi kız değil ama kendi nişanlısına yaptıklarını bana anlatıyo :işsiz: fazlaca bencil :işsiz: nişanlım geliyo ya 1 2 gün burda kalıyo ablasına abısıne gıdıyo bide anne babasına gidiyo e 2 günde yolda geçiyo zaten ben göndermicekmişim hiçbirine benim yanımda kalcakmış öyle diyo :eek: ben bencil değilim yapamam ben ne kadar özlüyorsam annesi babasıda o kadar özlüyo sonuçta
ne alakası var canım tabikide ablasını abisini görcek sen şu an nişanlısın eşin olsa hadi neyse istersen göndermezsin ki o zaman da beraber gidersinz zaten tm seviyoruz ediyoruz ama jherkesin kendi hayatı kendi ailesi var sonucta

Kızlar üye ihtiyacınız var mı, katılmak isteyenler kısmına bir bakın bekleyenler var
yok bebeğim bi kaç adayımız var zaten cok karısmasın diye toplu alım yapıp bekliyoruz biz :KK48: sağol ama hatırlattıgın için :KK15:

ne alakası var canım tabikide ablasını abisini görcek sen şu an nişanlısın eşin olsa hadi neyse istersen göndermezsin ki o zaman da beraber gidersinz zaten tm seviyoruz ediyoruz ama jherkesin kendi hayatı kendi ailesi var sonucta

yok bebeğim bi kaç adayımız var zaten cok karısmasın diye toplu alım yapıp bekliyoruz biz :KK48: sağol ama hatırlattıgın için :KK15:

evet kuzum kesinlikle öyle bencil olmamak lazım

@ParteMoralll partiskom :KK37:nereeeğdeeeğğsiiiiğğnnn:KK75:
Ayy dun sehir disindayim dedim ya kuzummmmm gece geldikkk ama cok guzel bolbol gezmeli birgun :uykucu: geve anneme geldik sabah misafr geldi kahvaltiya ben uyuyamadim tabisi :uykucu: cok yorulmusum:uykucu:
Onllar gidince de baska yere gecicez :uykucu::uykucu:

öyle kuzum da işte bi kere başlamaya görsün derdin ardı arkaaaası kesilmiyo bagırasım geliyo teker teker gelin uleeenn diye :KK70::KK70:

o hafta sonu şehir dısına cıkcaktı ya :sus: oralardan topladıgı organik gıdalarla ugrasıyodur şimdi :KK53: @ParteMoralll

nilee aldrdın kendine gene :KK70::KK70::KK70:

günaydın bebekiiimmmmm:KK15:

kendime cok dikkat ediyorum :sus: ama benden baska kimse bana dikkat etmiiyyy:deli::deli:
ay evett sirkeler receller yaglar peynirler otlar:sus::sus:

Bol ve güzel sohbetlerini z olsun :KK15:

Back
X