- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.121
Gunaydin kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooee cok iiddaliiiyiizzkızlar valla ben bu hafta iyi gidiyorum nazar değmesin bugün 61,6 çıktı genelde ilk üçe girmek için zorlasam girerim belki dur bunu deneyeceğim61 düz olsam 2,7 yüzde oluyor belki 60,8 olursam ilk üçe girerim bakalım zor ama imkansız değil sanki
![]()
mevsimden de olabilir salgın birşey varsa ondan olur revire gitsen durumu anlatsan belki bişiler verirlerfarkettim ben onu
iyiyim kuzuumm sabah kahvaltı yaptım öyle cıktım evden ama yine midem bulandı niye böyle oluyo anlamadm açlıktan değilmiş demek ki bi doktora mı gitsem acaba diyorumda izinde kulanmak istemiyorum
günaydın lilililililiiiiiiGunaydin kizlar![]()
kendime hemen ağırlık almalıyım
şimdi durduk yere ilac kullanmak istemiorum kuzum gidip kan testi yaptırırım bi ara sağlık ocagında daha iyi olmaz mı öylemevsimden de olabilir salgın birşey varsa ondan olur revire gitsen durumu anlatsan belki bişiler verirler
Valla çok motive edici olur benceooee cok iiddaliiiyiizzacaba bu ilk 3 olayını takım içinde de mi yapsak
mesela en cok kilo verene yani beelli bi yüzde üstüne cıkana bigün kacamak günü falan versek yada cok sevdiği bişeyi yeme hakkı versek
![]()
Lililililiiiiiigünaydın lilililililiiiiiienerjik olmaya calışırken ben
kendime hemen ağırlık almalıyımkollarım bıngıl bıngıl
şimdi durduk yere ilac kullanmak istemiorum kuzum gidip kan testi yaptırırım bi ara sağlık ocagında daha iyi olmaz mı öyle
temem ben bunu @ParteMoralll veValla çok motive edici olur bence![]()
kötü olmadan git o zaman drye boşa acı çekme bulantı kötügünaydın lilililililiiiiiienerjik olmaya calışırken ben
kendime hemen ağırlık almalıyımkollarım bıngıl bıngıl
şimdi durduk yere ilac kullanmak istemiorum kuzum gidip kan testi yaptırırım bi ara sağlık ocagında daha iyi olmaz mı öyle
Jilet hic kullanmadim bana tiskinc geluyor
Agda ki yapsam makine ile mi alsam lazer kokleri gucsuzlestirdigi icin agda ya da makine ile alirsam koklerim guclenir mi gerci baska carem de yok birinden biri olacak mecbur![]()
Lililililiiiiiiben cok enerjikim
![]()
Kaslanmaktan korkma valla vucudu harika yapiyo ağırlıkla çalışmakbenimm kollar cok ince cocuk kolu gibiydi sekillendi biraz hafiften kaslandi ve kol çalıştığım icin göğüs de sıkılaşiyo
ama sporcu beslenmesine dikkat ediyorum ben mesela dün aksam yaptim sporumu spordan once fistik yulaf bisküvi yedim kahveyle sporumu yaptim sonra da cevizli üzümlü yulaf kurabiyelerimden bi dene yedim bi yumurta yedim 2 kaşık da yogurt akşam 11 e geliyodu bunlari yedigimde ve sonuc sabaha 900 gr eksi
haftasonlari kacamak isini bi biraksam daha iyi ilerlicem o beni geriletiyo
![]()
ilk boş vaktimde gidicem kuzumkötü olmadan git o zaman drye boşa acı çekme bulantı kötü
günaydınn bebeğğiiimmmgunaydın kızlarrrr
Ben onceden spordan sonra hic bisey yemiyodum o zaman vucut gelişemiyomus kaslar yıkıma ugruyomuş yani kas inşası icin yakıt lazim protein karbonhidrat lazim
o kadar yemeye nasıl eksi oldun ben şokk![]()
Ayyy niye oyle oldun ki sen kuzum yailk boş vaktimde gidicem kuzumbulantı cidden kötü dün ofisin ortasında kustum
günaydınn bebeğğiiimmm![]()
ilk boş vaktimde gidicem kuzumbulantı cidden kötü dün ofisin ortasında kustum
günaydınn bebeğğiiimmm![]()
Benimki tamamdir☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(210)Keptinn:30+40+30+50+60
(195)Senad:150+45
(473)SekerPancarii:95+ 120-50+60+118+30+40+60
()Alina_:
(240)zuzuzuzu1234:120+60+60
MOR TAKİM
(240)Poncikbirgelincik:60-50+60+50+120
(315)Nuffiun:40+130+45+45+30+25
(90)elaalemi:-70+50+50+60
(665)selcanmehmetcan:90+35+60-100+180+360+40
(400)sarraf:140+110+150
PEMBE TAKİM:1118
MOR TAKIM:1710
@keptinn @senad @zuzuzuzu1234 @SekerPancarii @nuffiun @elaalemi @selcanmehmetcan @sarraf
kızlar son yazdığınız sporlarınızı ekledim düne kadar başka sporunuz varsa söyler misiniz
Giniydin pincikgunaydın kuzuum nasılsın