- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.661
Merhabalar kızlar bugün bir yürümüşüm sormayın sporun dibine vurdum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gudurmuş bunlağEvet ama bu degl niyeyse sevmedm
bizim yanimizda sis susun bakimmmmamm nisanli kizlaa oyle seyler konusmaz
ates sonmmesine az kaldi diyosun+25
bu olay sizi asar
![]()
dimedim susss suprız olsunnVuuuuuhuuudaha neler göreceniz durun hele diyeydin
![]()
Ama benana![]()
ooowww sporda birinci olaciğiiiikkk ezeceğiikkk hepsiniiiiMerhabalar kızlar bugün bir yürümüşüm sormayın sporun dibine vurdum![]()
Ah ahh nerde o eski genc gizlaaa. Bisiii diyince gizarirdi yanahlarii bunlarda utanma kalmamisss gonsuuuGudurmuş bunlağbiz daha guzil olarik hafif kasli
![]()
Merhabalar kızlar bugün bir yürümüşüm sormayın sporun dibine vurdum![]()
yarın ki öğlen menüm kuru fasulye bulgur pilavı ..... pilav 1 kaşık yesem sabah ekmek yemezsem bol kuzu kulağı salatalık domates peynir yesem nasıl olur dengeler değil mi
Evet kızlar menum
Sabah bitki çayı
Ondan sonra pazara çıktım
Öğlen çay zeytin menemen peynir
Ara da dört kayısı dört çatal pasta
Akşam çorba yeşil fasülye yemeği salata
Yok tatlım iki aydir azima surmuyordum dayanamadım aldım gerçekten ben açlık otu diye birşey var onu kullanıyorum kabızlığa da iyi geliyor de aldım normalde insanlar zayıflamak için alırmış canısı pastayı yedim zaten keptin im kızdı banabitki çayını demleme mi kullanmak gerekir yoksa hazırlardan önerdiğiniz var mı :) bu arada pasta dediniz kalbimden vurdunuz valla kendime ödül diye alman pastası koydum ben kendime çünküvucut istediği her şeyden yemeliymiş az da olsa, iki çatala düşürmeye çalışın en azından :))
Öyle dime kiizzz ben ne didim;Ah ahh nerde o eski genc gizlaaa. Bisiii diyince gizarirdi yanahlarii bunlarda utanma kalmamisss gonsuuu
Aaa ne güzel işte keşke bende yerimdn kalkabilsemişte koşturmacalar da sayılıyor muben adımsayar taktırıcam kendime artık
![]()
Ay ben pasta sevmiiim bnm favorim Şerbetli tatlılarbitki çayını demleme mi kullanmak gerekir yoksa hazırlardan önerdiğiniz var mı :) bu arada pasta dediniz kalbimden vurdunuz valla kendime ödül diye alman pastası koydum ben kendime çünküvucut istediği her şeyden yemeliymiş az da olsa, iki çatala düşürmeye çalışın en azından :))
20 leblebi çok olmuş sankimMerhaba arkadaşlar diyetimin 4. gününden merhabane kadar da mutluyum değil mi
ben bu diyet işine alıştım bir de aç kalmıyorum aç hissetmiyorum ne güzel <3
Listem şöyle;
peynir domates dört adet siyah zeytin bir dilim çavdar ekmeği ve bir kaşık bal
ara öğün: bir avuç kiraz
öğlen : göğüs fileto , bol salata (domatesli zeytinyağlıve naneli ayran
ara ökğün yirmi tanecik beyaz leblebi
akşam yemeği : iki adet köfte ve bol salata iki ince dilim çavdar ekmeği ve ayran
yemeğimi sindirince sporuma başlayacağım. daha hafif hissediyorum kendimi![]()
Açlık otu nu sürekli kullanma kuzummm bağırsaklara zarar veriyor ayrıca sana pasta yok bi dahaaaYok tatlım iki aydir azima surmuyordum dayanamadım aldım gerçekten ben açlık otu diye birşey var onu kullanıyorum kabızlığa da iyi geliyor de aldım normalde insanlar zayıflamak için alırmış canısı pastayı yedim zaten keptin im kızdı bana![]()
Kutu bitince kulkanmicam canım aktardı öyle dedi idi iki ay sonra ilk defa idi keptincigim :) tamam zaten yemem gaflete düştüm :)Açlık otu nu sürekli kullanma kuzummm bağırsaklara zarar veriyor ayrıca sana pasta yok bi dahaaa![]()
Öğle ikindi derken ara öğünde de mi sandviç yiyosun kuzumKizlar merhaba zor ve yorucu bigünü bitiriü evime geldim nihayet... pastalarin yanindan basariyla gectim:))) hersey yolunda yaniii sabah önce limonlu su is yerinde bi muz ve kahve ögle iki dilim cavdar ekmeginden sandvic icinde hindi salami yagsizindan tabikide aksam daha belli degil suan evde yemek yok
Kutu bitince kulkanmicam canım aktardı öyle dedi idi iki ay sonra ilk defa idi keptincigim :) tamam zaten yemem gaflete düştüm :)
Öyle dime kiizzz ben ne didim;succsuzuumm hep
poncikbirgelincik yapti
Aaa ne güzel işte keşke bende yerimdn kalkabilsem![]()