Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba arkadaşlar diyetimin 4. gününden merhaba :D ne kadar da mutluyum değil mi :D

ben bu diyet işine alıştım bir de aç kalmıyorum aç hissetmiyorum ne güzel <3

Listem şöyle;

peynir domates dört adet siyah zeytin bir dilim çavdar ekmeği ve bir kaşık bal

ara öğün: bir avuç kiraz

öğlen : göğüs fileto , bol salata (domatesli zeytinyağlı ;) ve naneli ayran

ara ökğün yirmi tanecik beyaz leblebi

akşam yemeği : iki adet köfte ve bol salata iki ince dilim çavdar ekmeği ve ayran

yemeğimi sindirince sporuma başlayacağım. daha hafif hissediyorum kendimi :D

yarın ki öğlen menüm kuru fasulye bulgur pilavı ..... pilav 1 kaşık yesem sabah ekmek yemezsem bol kuzu kulağı salatalık domates peynir yesem nasıl olur dengeler değil mi

fasulye cok gaz yapıyor bende ama soğanlı güzel olur :) ardından rezene çayı şart :)

Evet kızlar menum
Sabah bitki çayı
Ondan sonra pazara çıktım
Öğlen çay zeytin menemen peynir
Ara da dört kayısı dört çatal pasta
Akşam çorba yeşil fasülye yemeği salata

bitki çayını demleme mi kullanmak gerekir yoksa hazırlardan önerdiğiniz var mı :) bu arada pasta dediniz kalbimden vurdunuz valla kendime ödül diye alman pastası koydum ben kendime çünkü :D vucut istediği her şeyden yemeliymiş az da olsa, iki çatala düşürmeye çalışın en azından :))

bitki çayını demleme mi kullanmak gerekir yoksa hazırlardan önerdiğiniz var mı :) bu arada pasta dediniz kalbimden vurdunuz valla kendime ödül diye alman pastası koydum ben kendime çünkü :KK70: vucut istediği her şeyden yemeliymiş az da olsa, iki çatala düşürmeye çalışın en azından :))
Yok tatlım iki aydir azima surmuyordum dayanamadım aldım gerçekten ben açlık otu diye birşey var onu kullanıyorum kabızlığa da iyi geliyor de aldım normalde insanlar zayıflamak için alırmış canısı pastayı yedim zaten keptin im kızdı bana :D

bitki çayını demleme mi kullanmak gerekir yoksa hazırlardan önerdiğiniz var mı :) bu arada pasta dediniz kalbimden vurdunuz valla kendime ödül diye alman pastası koydum ben kendime çünkü :KK70: vucut istediği her şeyden yemeliymiş az da olsa, iki çatala düşürmeye çalışın en azından :))
Ay ben pasta sevmiiim bnm favorim Şerbetli tatlılar :D:D bitki çayı da bence yeşil çay alıp kendin deme en guzeli

Merhaba arkadaşlar diyetimin 4. gününden merhaba :KK70: ne kadar da mutluyum değil mi :KK70:

ben bu diyet işine alıştım bir de aç kalmıyorum aç hissetmiyorum ne güzel <3

Listem şöyle;

peynir domates dört adet siyah zeytin bir dilim çavdar ekmeği ve bir kaşık bal

ara öğün: bir avuç kiraz

öğlen : göğüs fileto , bol salata (domatesli zeytinyağlı :KK66: ve naneli ayran

ara ökğün yirmi tanecik beyaz leblebi

akşam yemeği : iki adet köfte ve bol salata iki ince dilim çavdar ekmeği ve ayran

yemeğimi sindirince sporuma başlayacağım. daha hafif hissediyorum kendimi :KK70:
20 leblebi çok olmuş sankim :D ama menülerinde salata çok var ne güzell

Yok tatlım iki aydir azima surmuyordum dayanamadım aldım gerçekten ben açlık otu diye birşey var onu kullanıyorum kabızlığa da iyi geliyor de aldım normalde insanlar zayıflamak için alırmış canısı pastayı yedim zaten keptin im kızdı bana :KK70:
Açlık otu nu sürekli kullanma kuzummm bağırsaklara zarar veriyor ayrıca sana pasta yok bi dahaaa :tokat:

Kizlar merhaba zor ve yorucu bigünü bitiriü evime geldim nihayet... pastalarin yanindan basariyla gectim:))) hersey yolunda yaniii sabah önce limonlu su is yerinde bi muz ve kahve ögle iki dilim cavdar ekmeginden sandvic icinde hindi salami yagsizindan tabikide aksam daha belli degil suan evde yemek yok

Kizlar merhaba zor ve yorucu bigünü bitiriü evime geldim nihayet... pastalarin yanindan basariyla gectim:))) hersey yolunda yaniii sabah önce limonlu su is yerinde bi muz ve kahve ögle iki dilim cavdar ekmeginden sandvic icinde hindi salami yagsizindan tabikide aksam daha belli degil suan evde yemek yok
Öğle ikindi derken ara öğünde de mi sandviç yiyosun kuzum

Back
X