- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.521
tam olarak 4 ay 15 gün sonragecen ramazan bende ayni duygular icindeydim:) heycan varmi buarada? nezamandi dügün tarihi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak 4 ay 15 gün sonragecen ramazan bende ayni duygular icindeydim:) heycan varmi buarada? nezamandi dügün tarihi?
tam olarak 4 ay 15 gün sonraheyecan cok fazla var ama dha cok stres var
sen kac aylık evlisin canım
![]()
model var kafamda ama daha gidip almadık kuzumokadar Cabuk geciyoki:) evet stres cok fazladir inanirim. Gelinligin falan bellimi yada daha secmedinmi?
yarin tam 10 ay olcak...
model var kafamda ama daha gidip almadık kuzumherşey hazır gibi mobilyayıda sectik mi geriye halı perde avizeler kalcak bi tek
maşallah 10 ay olmuş bize de nasip olur inşallahhh![]()
benimde öyle olcaktı :) yurt dışında calışmak istedi bi süre o sürede istersen annenler de istersen annemlerde dur dedi ben evimde beklerim ister git ster gitme dedim vazgeçtiolur olur hepsi... evet canim ama bizde biraz durumlar karisikti su bes aydir evli gibi sayiliriz:) temmuz sonu evlendik bi ay dolmadan esim staj nedeniyle istanbula gitti. Ben yeni gelin olarak ocak sonuna Kadar annemlerdeydim:) bisey anladim yani simdi yeni yeni evliligimin tadini cikariyorum desem yeridir
Hadi cnmmmvee size iyi mi kötü mü bilemediğim bi haberim varben mezun olamamışım hedef kilom 52ymiş
![]()
umarimm bunda ceza uygulamam etkili olmustur cok sevinirim amac buna yakindi14. TAKIM
515. Etap =>0,257% => 1. NOTA
518. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>1. NOTA SİLİNDİ
3 hafta önce aldıgımız uyarı da silindi bu hafta 3. olunca![]()
hadi kızlar bu hafta herkes dikkat etsin ramazandan önce 1. olalım takım olarak![]()
hiç komik değilHadi cnmmmkomikmis
umarimm bunda ceza uygulamam etkili olmustur cok sevinirim amac buna yakindi![]()
evet ya poncikte yok zaten gitti liste bu hafta karıştıkaptinn spor listesi yalan oldu sanirim?
Neler yapıyorlar gezmek lazım rakipleribilmiyorum ki bende ilk defa yalnız iftar yapcam tek basıma sahura kalkcam
görürsen büyük başarı olur kuzum valla
8. takımmış bu haftanapcan onlarla bir mi beslencen
![]()
GÜNAYDIN sende yulaf severlerdensin demek .. bugün granola bar yapayım bende kahvaltım olsun bu hafta sen yazınca canım istedi
Canim hayırdır niye canın sıkkın anlat istersen rahatlarsn hemmerhaba arkadaşlar keyfiniz iyidir umarım. ben bu aralar pek iyi değilim ruhsal olarak biraz zor günler geçiriyorum. bir yandan da diyet falan nasıl gidiyor derseniz, pek iştahım yok o yüzden pek bir şey fark etmedi.. sadece birazcık canım sıkkın olduğu için kilo konusunda biraz daha hırs yaptığımı söyleyebilirim.. üç gündür ne spor var ne bişey ne yalan söyleyeyim ama bugün bir saat bisiklete binmeyi düşünüyorum. zaten spor stres atmaya ve deşarj olmaya da yararsa ne güzel olur. nasıl olsa gece yatağa gömülünce yine depresyonuma geri dönücem, bari yorulup temiz uyku çekeyim..
bugün yediklerim ise, sabah yulaflı süt, öğlen ise bir tabak ( yani kaşıkla 7 kaşık galiba) domatesli makarna ve yoğurt.
arada da süt içtim ama vanilyalı süt içimin. beğendim çok güzeldi . kalorisi de içtiğim şeyin 70 falan sanırım. bir de soda içtim.. şimdilik bu kadar.
Evet cabim cok zor. Bizimki zorunluydu.. cok zorlandik amabenimde öyle olcaktı :) yurt dışında calışmak istedi bi süre o sürede istersen annenler de istersen annemlerde dur dedi ben evimde beklerim ister git ster gitme dedim vazgeçti
şimdi bile zor ayrı kalmak evlendikten sonra hiç istemem herhalde![]()
Hayridir çok özel değilse anlat canım dinlerizmerhaba arkadaşlar keyfiniz iyidir umarım. ben bu aralar pek iyi değilim ruhsal olarak biraz zor günler geçiriyorum. bir yandan da diyet falan nasıl gidiyor derseniz, pek iştahım yok o yüzden pek bir şey fark etmedi.. sadece birazcık canım sıkkın olduğu için kilo konusunda biraz daha hırs yaptığımı söyleyebilirim.. üç gündür ne spor var ne bişey ne yalan söyleyeyim ama bugün bir saat bisiklete binmeyi düşünüyorum. zaten spor stres atmaya ve deşarj olmaya da yararsa ne güzel olur. nasıl olsa gece yatağa gömülünce yine depresyonuma geri dönücem, bari yorulup temiz uyku çekeyim..
bugün yediklerim ise, sabah yulaflı süt, öğlen ise bir tabak ( yani kaşıkla 7 kaşık galiba) domatesli makarna ve yoğurt.
arada da süt içtim ama vanilyalı süt içimin. beğendim çok güzeldi . kalorisi de içtiğim şeyin 70 falan sanırım. bir de soda içtim.. şimdilik bu kadar.
merhaba.. çok sevmiyorum aslında ama yulaf kan şekerimi dengelmek adına kullandığım bir şey.. kilodan dolayı aşırı yorgunluk ve bucutta hantallık oluştu.. bu yüzden yulafa yöneldim sabah kahvaltısında artık bazen muzlu ( şu ara sade ama ) olunca güzel oluyor..gonola daha yağlı bir alternatif diye biliyorum. tabi daha lezzetli evde yapanlar da oluyormuş.
700 gramda kaliyorummm :)hiç komik değil
bence etkili olmuştur bu haftaki hedefimiz 1kg olsun![]()
neyse ramazan geldi zaten. Bu hafta kurallar yk sayiyorumevet ya poncikte yok zaten gitti liste bu hafta karıştı
Bizimle paylaş kuzum hepimiz anlatıyoruz rahatliyoruzmerhaba arkadaşlar keyfiniz iyidir umarım. ben bu aralar pek iyi değilim ruhsal olarak biraz zor günler geçiriyorum. bir yandan da diyet falan nasıl gidiyor derseniz, pek iştahım yok o yüzden pek bir şey fark etmedi.. sadece birazcık canım sıkkın olduğu için kilo konusunda biraz daha hırs yaptığımı söyleyebilirim.. üç gündür ne spor var ne bişey ne yalan söyleyeyim ama bugün bir saat bisiklete binmeyi düşünüyorum. zaten spor stres atmaya ve deşarj olmaya da yararsa ne güzel olur. nasıl olsa gece yatağa gömülünce yine depresyonuma geri dönücem, bari yorulup temiz uyku çekeyim..