Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

okadar Cabuk geciyoki:) evet stres cok fazladir inanirim. Gelinligin falan bellimi yada daha secmedinmi?
yarin tam 10 ay olcak...
model var kafamda ama daha gidip almadık kuzum :halay: herşey hazır gibi mobilyayıda sectik mi geriye halı perde avizeler kalcak bi tek :KK51::KK51:
maşallah 10 ay olmuş bize de nasip olur inşallahhh :KK36:

model var kafamda ama daha gidip almadık kuzum :halay: herşey hazır gibi mobilyayıda sectik mi geriye halı perde avizeler kalcak bi tek :KK51::KK51:
maşallah 10 ay olmuş bize de nasip olur inşallahhh :KK36:

olur olur hepsi... evet canim ama bizde biraz durumlar karisikti su bes aydir evli gibi sayiliriz:) temmuz sonu evlendik bi ay dolmadan esim staj nedeniyle istanbula gitti. Ben yeni gelin olarak ocak sonuna Kadar annemlerdeydim:) bisey anladim yani simdi yeni yeni evliligimin tadini cikariyorum desem yeridir

olur olur hepsi... evet canim ama bizde biraz durumlar karisikti su bes aydir evli gibi sayiliriz:) temmuz sonu evlendik bi ay dolmadan esim staj nedeniyle istanbula gitti. Ben yeni gelin olarak ocak sonuna Kadar annemlerdeydim:) bisey anladim yani simdi yeni yeni evliligimin tadini cikariyorum desem yeridir
benimde öyle olcaktı :) yurt dışında calışmak istedi bi süre o sürede istersen annenler de istersen annemlerde dur dedi ben evimde beklerim ister git ster gitme dedim vazgeçti :D:D
şimdi bile zor ayrı kalmak evlendikten sonra hiç istemem herhalde :deli:

vee size iyi mi kötü mü bilemediğim bi haberim var:kahve: ben mezun olamamışım hedef kilom 52ymiş :olamaz::olamaz::olamaz::ruh:
Hadi cnmmm :D komikmis :D
14. TAKIM
515. Etap =>0,257% => 1. NOTA
518. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>1. NOTA SİLİNDİ

3 hafta önce aldıgımız uyarı da silindi bu hafta 3. olunca :rapci::rapci:
hadi kızlar bu hafta herkes dikkat etsin ramazandan önce 1. olalım takım olarak:KK9::rolleyes::rolleyes:
umarimm bunda ceza uygulamam etkili olmustur cok sevinirim amac buna yakindi:KK9:

Kızlar menum
Sabah dört kuru kayısı ılık su bı tatlı kaşığı zeytinyağı
Öğlen zeytin peynir üç çatal patates kızartması yumurta kalmadığı için böyle oldu malsef çay
Akşam çorba bamya yemeği bı kaşık erişte makarna

GÜNAYDIN sende yulaf severlerdensin demek .. bugün granola bar yapayım bende kahvaltım olsun bu hafta sen yazınca canım istedi

merhaba.. çok sevmiyorum aslında ama yulaf kan şekerimi dengelmek adına kullandığım bir şey.. kilodan dolayı aşırı yorgunluk ve bucutta hantallık oluştu.. bu yüzden yulafa yöneldim sabah kahvaltısında artık bazen muzlu ( şu ara sade ama ) olunca güzel oluyor..gonola daha yağlı bir alternatif diye biliyorum. tabi daha lezzetli evde yapanlar da oluyormuş.

merhaba arkadaşlar keyfiniz iyidir umarım. ben bu aralar pek iyi değilim ruhsal olarak biraz zor günler geçiriyorum. bir yandan da diyet falan nasıl gidiyor derseniz, pek iştahım yok o yüzden pek bir şey fark etmedi.. sadece birazcık canım sıkkın olduğu için kilo konusunda biraz daha hırs yaptığımı söyleyebilirim.. üç gündür ne spor var ne bişey ne yalan söyleyeyim ama bugün bir saat bisiklete binmeyi düşünüyorum. zaten spor stres atmaya ve deşarj olmaya da yararsa ne güzel olur. nasıl olsa gece yatağa gömülünce yine depresyonuma geri dönücem, bari yorulup temiz uyku çekeyim..

bugün yediklerim ise, sabah yulaflı süt, öğlen ise bir tabak ( yani kaşıkla 7 kaşık galiba) domatesli makarna ve yoğurt.

arada da süt içtim ama vanilyalı süt içimin. beğendim çok güzeldi . kalorisi de içtiğim şeyin 70 falan sanırım. bir de soda içtim.. şimdilik bu kadar.

merhaba arkadaşlar keyfiniz iyidir umarım. ben bu aralar pek iyi değilim ruhsal olarak biraz zor günler geçiriyorum. bir yandan da diyet falan nasıl gidiyor derseniz, pek iştahım yok o yüzden pek bir şey fark etmedi.. sadece birazcık canım sıkkın olduğu için kilo konusunda biraz daha hırs yaptığımı söyleyebilirim.. üç gündür ne spor var ne bişey ne yalan söyleyeyim ama bugün bir saat bisiklete binmeyi düşünüyorum. zaten spor stres atmaya ve deşarj olmaya da yararsa ne güzel olur. nasıl olsa gece yatağa gömülünce yine depresyonuma geri dönücem, bari yorulup temiz uyku çekeyim..

bugün yediklerim ise, sabah yulaflı süt, öğlen ise bir tabak ( yani kaşıkla 7 kaşık galiba) domatesli makarna ve yoğurt.

arada da süt içtim ama vanilyalı süt içimin. beğendim çok güzeldi . kalorisi de içtiğim şeyin 70 falan sanırım. bir de soda içtim.. şimdilik bu kadar.
Canim hayırdır niye canın sıkkın anlat istersen rahatlarsn hem

benimde öyle olcaktı :) yurt dışında calışmak istedi bi süre o sürede istersen annenler de istersen annemlerde dur dedi ben evimde beklerim ister git ster gitme dedim vazgeçti :KK70::KK70:
şimdi bile zor ayrı kalmak evlendikten sonra hiç istemem herhalde :deli:
Evet cabim cok zor. Bizimki zorunluydu.. cok zorlandik ama

Ha

Hayridir çok özel değilse anlat canım dinleriz

merhaba.. çok sevmiyorum aslında ama yulaf kan şekerimi dengelmek adına kullandığım bir şey.. kilodan dolayı aşırı yorgunluk ve bucutta hantallık oluştu.. bu yüzden yulafa yöneldim sabah kahvaltısında artık bazen muzlu ( şu ara sade ama ) olunca güzel oluyor..gonola daha yağlı bir alternatif diye biliyorum. tabi daha lezzetli evde yapanlar da oluyormuş.
SekerPancarii SekerPancarii den tarif aldım bende bar yapıyorum yağ koymuyorum çerez kuru meyve bal ya da pekmez ve fıstık ezmesi fıstık ezmesini de ben evde yaptım onun tarifini de sekeepancari vermişti

Bizimle paylaş kuzum hepimiz anlatıyoruz rahatliyoruz

Back
X