- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #205.621
bi doktora mı soraydın ilk önceBöbrekten şimdi pek sıkıntı yok olsada yapacam üstüne gidicem mekik ortalama 50 60 tane çekiyorum zaten diğerleri sorun olmuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi doktora mı soraydın ilk önceBöbrekten şimdi pek sıkıntı yok olsada yapacam üstüne gidicem mekik ortalama 50 60 tane çekiyorum zaten diğerleri sorun olmuyor
ofise hiç gün ışığı vurmaz bizimEvet pes etmek yok
Daha 3 ay var
Karnım şiş şiş zaten
Hala geçmedi mi ya
Güneş çok vuruyorsa ofise falan ona da dikkat et bence canım bende güneş de tetikliyor
Zaten sıcak
Ders iyi gidiyor işte
Daha hızlandım okumada ve yazmada
Amma velakin giriş konuları biraz sıkıcı
Şu bir kol yerde diğeri kafamızın altında çarpraz bacağa doğru kalktığımız mı?
Kardiyonun ardından gelenler zorluyor ama kalp ritmi hızlanıyor ya iyi bir şeymiş o
Üzerine daha çok kalori yakılırmış
He malum karın tarafları şiş şiş
Ben de cumaya istediğim aralıkta kilo veremezsem yürüş veya bisiklete başlayacağım
Belki de Leslie yaparım ek olarak
canim bazen vicud birhaftada bidefa cikma geregi duyuyo, yani normal olabilir, kac gün aralik la ciktin simdi? yani wx ye ciktiginda tam olarak bagirsaklar bosalmamis hissimi oluyo? biraz anlatsan durumunu?Kızlar ben kabızlık için doktora gidecem sanırım geçmiyor malselef
ayakta duruyoru popo dışarı eller öne bir bacak kırıyor diğer bacak düz oluyor ya yana doğru yapıyoruz o hareket ... yemediklerini azalt bol bu iç bayağı fark edecek yürüyüşü bende yapıyorum ek olrak ama saatler şeklinde değil 20 dk 30 dk gibiEvet pes etmek yok
Daha 3 ay var
Karnım şiş şiş zaten
Hala geçmedi mi ya
Güneş çok vuruyorsa ofise falan ona da dikkat et bence canım bende güneş de tetikliyor
Zaten sıcak
Ders iyi gidiyor işte
Daha hızlandım okumada ve yazmada
Amma velakin giriş konuları biraz sıkıcı
Şu bir kol yerde diğeri kafamızın altında çarpraz bacağa doğru kalktığımız mı?
Kardiyonun ardından gelenler zorluyor ama kalp ritmi hızlanıyor ya iyi bir şeymiş o
Üzerine daha çok kalori yakılırmış
He malum karın tarafları şiş şiş
Ben de cumaya istediğim aralıkta kilo veremezsem yürüş veya bisiklete başlayacağım
Belki de Leslie yaparım ek olarak
kuzum dr de anlamıyorum ki benim durumu bir doktor çok merdiven çıkma demişti kasığı zorluyor ordan etkiler demişti bşka bişi demediler ... birde bu ara üremde yüksek ya etkilerse ondan etkiler onu dışında bişi olmayacağını düşünüyorumbi doktora mı soraydın ilk önce![]()
Bir de cumaya kadar yeni bir şey deneyeceğim
Menüleri 1400e tamamlamayacağım
1400 - üst sınır alacağım sadece
Çünkü bazılarına ne koyacağımı bulmakta zorlanıyorum
Ve sonuna gelince yemek istemiyorum
Belki böyle tepe tepe yemeye çalışmam da iyi değil
Vücudum doğru algılamıyordur
Midemin aldığı/doyduğu yere kadar yiyeceğim![]()
Günaydin tatlimGünaydın kızlar
Ben öncekinde ağırlıksız yapmıştım
Bu sefer 0,5lik küçük su şişeleriyle yapıyorum
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/ bak burada zuzucum, arama kısmına istediğin besini yaz porsiyonunu gramını falan da seçebiliyorsun besini bulunca![]()
Bacağı kırıp yana uzanıyoruz ya o hareket zorluyor beni iki ayağı havaya fırlatma hareketi birde onun dışında iyi yapıyorum geçerse ağrılar fazladan mekik çekecem
Yediklerin fazla geliyorsa az vermiş olabilirsin regli olacaksın birde normal
ofise hiç gün ışığı vurmaz bizimüretim içinde calıştıgım yer fabrikanın tam orasında
çalış çalış emeklerin boşa gitmicek inşallah![]()
ayakta duruyoru popo dışarı eller öne bir bacak kırıyor diğer bacak düz oluyor ya yana doğru yapıyoruz o hareket ... yemediklerini azalt bol bu iç bayağı fark edecek yürüyüşü bende yapıyorum ek olrak ama saatler şeklinde değil 20 dk 30 dk gibi
kilo Yas ve boyuna göre gün icinde kalori ihtiyacin kac? hic hesapladinmi?
Haftada bir kilo vermek icin hergün 1000 Kalori daha az yemen gerekio, belki vicudunun kalori ihtiyaci daha azdir o yüzden 1400 cokda gelmis olabilir, mesela benim boyuma kiloma göre günlük ihtiyacim 2200, 1000 Kalorie daha az yersem 1200 gecmemem lazim hicbirzaman:)
bi ara yürüyüş etkiliyo demiştin ya ordan şeettim bendekuzum dr de anlamıyorum ki benim durumu bir doktor çok merdiven çıkma demişti kasığı zorluyor ordan etkiler demişti bşka bişi demediler ... birde bu ara üremde yüksek ya etkilerse ondan etkiler onu dışında bişi olmayacağını düşünüyorum
ben dün akşam 2 litrelik yağ şişeleriyle yaptım![]()
diz üstünde de mi yapamıyorsun ondan 100 çekerim o kadar rahat çekiyorumnasıl yok kız o hareket yana esneme gibi bir şeybenimkinde öyle bi hareket yokbeni en çok şınav zorluyo 5 tane falan yapabiliyorum oda göğsüm yere inemiyo inerse kalkamaz çünkü biliyorum
![]()
senin için cumyı iple cekiyorumgünaydın kızlaaaar
60,1 sabit![]()
şınavvbenimkinde öyle bi hareket yokbeni en çok şınav zorluyo 5 tane falan yapabiliyorum oda göğsüm yere inemiyo inerse kalkamaz çünkü biliyorum
![]()
Ben seni döpiyes içinde ışıklı bir ofiste hayal ediyordum haha
Aaa hatırladım evet
Totoyu dışa çıkardığımız hareket
Ben o tip hareketlerde nefesimi dinlendirdiğim için seviniyorum
Kardiyolar mahvediyor beni
Evet şimdi ben de ona bakıyordum reglde şişlik nasıl iner diye
Bol su için tuzlu tüketmeyin diyor
Ne kadar su içiyorsun mesela sen canım?
Az önce uydum tavsiyene yarım litre içtim
Ben pek içmiyorum bu aralar 1 litre falan günde
Haftada her gün egzersiz yaparsam 2700müş
Hiç hareket etmeden 1500 yakıyormuş
1700 alabilirim ama 1400 alıyordum işte
Neyse çok büyük mesele haline getirdim sabah sabah ya
Dediğim gibi şişmiş hissediyorum hasta olacağım, suratımda sivilceler, 2 gündür agresifim zaten
Üzerine biraz modum düştü işte triplere girdim böyle![]()
evet etkiledi sebebi ürenin yüksek olması benim rahim idrar torbası böbrek ile kanka olmuşlar çok ykınlar birine bişi oldu mu diğerleride üzülüyorbi ara yürüyüş etkiliyo demiştin ya ordan şeettim bendesorun yoksa tm spor iyidir
![]()
diz üstünde de mi yapamıyorsun ondan 100 çekerim o kadar rahat çekiyorumnasıl yok kız o hareket yana esneme gibi bir şey
benimkinde öyle bi hareket yokbeni en çok şınav zorluyo 5 tane falan yapabiliyorum oda göğsüm yere inemiyo inerse kalkamaz çünkü biliyorum
![]()
senin için cumyı iple cekiyorum
şınavv
hee bulursun döpiyeskot pantolon sweatshirt şişme yelek spor ayakkabı iş kıyafetlerim
aslında topuklu ayakkabı zorunlulugu var ama ben sevmiimm