Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Onu yapamam vicdanimmmm sey oluur kendi uyhhkmm icin cocugmu gec mi yatirammmmm :KK12::uykucu: ama dun zaten gec yatti annemden donerken otokoltugnda uyudu sabah kalkti iste. :) 9a akadar uyuduk kuzumlaaa:uykucu: gayet aldim uykumuuu:uykucu:
bazı cocuklar geç uyumaktan zevk alıyo ondan dedim di :KK64: bnm büyük yegenim deliriyo geç uyucakmış bizimle oturcakmış :KK53:

ehh cok iyi olduğunu söyleyemicem ama ben zaten yulafı sevmıyorum ondan kötü geliyo bana yoksa annem beğendi o yir artık :ıslık:
Aynen kuzum zaten bi kurabiye gibi leziz olmuyo mesela eşim de begenmiyo ama ben seviyorum galiba yulafi sevenler seviyi genelde:deli:

kendimi bi an böyle hayal etttim de:KK53: düşermişim bide panoların arasında sürüklenerek ofise gelirdim herhalde hiç kalkmadan :KK70::KK70::KK70::KK70:
Etek-ceket-mavi-d%C3%B6piyes-tak%C4%B1m-tasar%C4%B1mlar%C4%B1.jpg

spor yapıyoruz ya beybi o sporlardan düşülüyo
takımalrın sporları da toplanıyo yenen takım pembe oluyo yenilen mor:eek:

:D :D Sen iyisi mi spor ayakkabıyla güvenli yürümeye devam :deli:

Valla kuzum ben yulafi cok seviyorum o yuzden bana gizil geliyiii:deli: spordan sonra veya once yemek icin guzel oluyo 3 yumurta koyuyorum icine biraz proteinli olsun diye bek gizil oliyiii:kk77:

Ben de çok seviyorum da ondan dedimdi
Ama kaloriliymiş
Ben sen gibi dünyanın en zayıf gadını değilim :lülülü:

he ozaman iyimis, sen en iyisi nasil rahat hissediosan öyle yap hani doydugunda illa 1400 tamamlamaya calisma oda stresse sokar seni:) ah o regl öncesi yokmu benimde 4 günüm var basladi bendede tuaf tuaf agresionlar ve siskinlik hissi

Bitse de kurtulsak
Regl sırasında nasıl yapılacak o hareketler bilmiyorum
Gerçi ağrıya falan iyi gelir :110:

2 LT DE ÖLÜRÜM BEN :KK70: EN KÜÇÜK SU ŞİŞELERİ VARYA ONLAR
.. jilliyi alabalık yapmak keyifli olur

Alabalık dedin de şimdi kaşarlısı olacaktı onun kiremitte :bicak:

baktım canım aynı bu hareketler ya bi farklılık yok ki ben anlayamadım

Olsun boşver orjinalinden yap :KK45:

Back
X