• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilmiyorum kuzum dünde bugünde tartılmadım bugünde annemde kalacam tartılma imkanım yok yine az şişkinlik var karnımda ayaklarımda regli bitince iner diye düşünüyorum haftaya kalır gene en azından kilomu bilerek girerim -200 deydim salı günü
anladim canim olsun olmadi haftaya girersin ama artik gel ya:KK16:

Bunu da hatırlattığın iyi oldu kaptan :KK70:
Neyse bakalım bence ümit var ama gece bir şey yemezsem olabilir gibi geliyor bana yarına
Olmazsa da çok yakın bir rakam gelecek buna :sus:
Ama haftaya kesin 6lardayım :KK73:
masallah canim ya benide gececeksin buhafta desene :D aferin kuzum cok iyi gidiosun

belgerlerde de mi gitti o çok kötü işte yedek yoksa eğer maddi zararı yüksek olmuş geçmiş olsun bir daha olmaz umarım böle birşey

kendime güldüö :KK70: :KK70: bende sokakta sürüyon sanmıştım :KK70: :KK70: bakımı zor mu o bisikletin

Tekrar çıkarttırmak için dolaştım biraz kapı kapı ama hallettim o zaman uçak bileti fena masraf tuttu ama geçti gitti işte de korkusu kaldı o yüzden çok indi bindili cesaretim yok artık :27:

Ya o bisikletin bakımı mı oluyor benimki dün takılıyordu biraz gıcırdıyordu ondan mı acaba? Hiç bilmiyordum bak :kızgın:

Velvette Velvette bende şeker diyetine başlıyorum yarın sana desteğe geliyorum :KK70: :KK70: sonra sen devam edersin ben bırakırım :KK70: :KK70: :KK70:

Oo hoş gelirsin kuzuş benim 5. gün bugün :halay:
Öyle çok da zorlanmadım ya arada canım çekti ama kriz gibi değil

4ayda bence ccok cok cookkkk iyiii :KK9::KK9::KK9:
kilo vermek her yönden cok iyi o nefes nefese cıkılan merdivenler bi çırpıda cıkılınca senelerce napmışım kendime diyo insann:KK51:

ümit varsa olur o işşşşş En Büyük KKEn Büyük KK
azaltarak gittimmm hergün biraz daha az attım ama mesela bugüna zalttıysam yarında aynısını kullandım ertesi gün yine azalttım alıştırarakkk 20 güne falan sıfıra indirdim En Büyük TÜRKİYE
sende denesene kuzu bence yaaprsın :mapus:

Bugün 3 saat bisiklet çevirirsem garanti 69 çıkarım ama bakalım bendee o bacak var mı eve dönünce başlayacağım çalışmalara
Ben bisiklet tepesine alayım her şeyi önüme pc koyayım raf falan bulup orada yaşayayım bence
Dün öyleydim zaten telde konuşuyorum yazışıyorum hep bisiklet bir yandan :D
Hayatımda sevdiğim ne varsa bırakıyorum ya en son isyan edeceğim artık ne tatlı ne yağlı ne zararlı bir şey kalmadı :D

masallah canim ya benide gececeksin buhafta desene :KK70: aferin kuzum cok iyi gidiosun

+da mısın kız ne oldu
Bu hafta 1. olacağız bak + yok :sus:

Tekrar çıkarttırmak için dolaştım biraz kapı kapı ama hallettim o zaman uçak bileti fena masraf tuttu ama geçti gitti işte de korkusu kaldı o yüzden çok indi bindili cesaretim yok artık :KK53:

Ya o bisikletin bakımı mı oluyor benimki dün takılıyordu biraz gıcırdıyordu ondan mı acaba? Hiç bilmiyordum bak :kızgın:

Oo hoş gelirsin kuzuş benim 5. gün bugün :halay:
Öyle çok da zorlanmadım ya arada canım çekti ama kriz gibi değil
....
sanırım oluyor yağlamak gerekli eşim çok istedi yuruyüş bandı bisiklet alsın ama yer kaplaması ve bakımı yüzünden istemedim hiç bu arada düşünüyorum aldırmayı borçlarımız bayağı azaldı bir kredi kartımız var

Kizlar yarin aksam kina var ve haftayada dügün hedefledigim iki gün:KK70: geldi catti bakalim nasil görünecegim, ikitane harika elbisem var cok merak ediyorum icinde gercekten söyle ince ince süzülebilcemmi diye sonucda yarin 68 küsürü görürsem hedefime ulasmis olacagim coook heycanliiiiii
Oha hadi bakalım çek fotoğrafı at bize de :D

kızlar bana yardımcı olun diyetisyene geçen hafta gidemedim hastaydı randevu da iptal edilmişti yine randevu aldım ama menüler aşağı yukarı aynı gördüğünüz gibi hiç gitmesem nasıl olur eksiğim fazlam olursa menü oluşturamazsam sizden kopya yaparım baktım yapamıyorum giderim başka diyetisyene olma mı sizce ne yapayım kararsız kaldım

Bugün 3 saat bisiklet çevirirsem garanti 69 çıkarım ama bakalım bendee o bacak var mı eve dönünce başlayacağım çalışmalara
Ben bisiklet tepesine alayım her şeyi önüme pc koyayım raf falan bulup orada yaşayayım bence
Dün öyleydim zaten telde konuşuyorum yazışıyorum hep bisiklet bir yandan :KK70:
Hayatımda sevdiğim ne varsa bırakıyorum ya en son isyan edeceğim artık ne tatlı ne yağlı ne zararlı bir şey kalmadı :KK70:

+da mısın kız ne oldu
yok kiz degilim artida 69 küsürlerdeyimya bende ondan diom gececen beni bu gidisle diommm

Dün öyleydim zaten telde konuşuyorum yazışıyorum hep bisiklet bir yandan :KK70:
Hayatımda sevdiğim ne varsa bırakıyorum ya en son isyan edeceğim artık ne tatlı ne yağlı ne zararlı bir şey kalmadı :KK70:

+da mısın kız ne oldu
özel sandalye yaptırcan öle pedallı ayyy valla alırdm ofise hemen bitane :D:D
güzel şeyler zararlıdır beybi :KK53:

kızlar bana yardımcı olun diyetisyene geçen hafta gidemedim hastaydı randevu da iptal edilmişti yine randevu aldım ama menüler aşağı yukarı aynı gördüğünüz gibi hiç gitmesem nasıl olur eksiğim fazlam olursa menü oluşturamazsam sizden kopya yaparım baktım yapamıyorum giderim başka diyetisyene olma mı sizce ne yapayım kararsız kaldım
bence gitme canım asagı yukarı vercegı seyler aynı zaten az parada değil

kızlar grup kapandı unuttunuz mu silin demiştik konuşmaları :ukala::ukala::ukala:

biraz özel konulara girmiştik :süslü::süslü:

he ya :KK53: unutmusum hadi ben leyla :KK70: buki sendemi unuttun kız Buki_89 Buki_89

bu haftada gitte kuzum bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicek ona göre devam edip etmemeye karar verrisin hiç veremedin mi dyetisyenle
kızlar grup kapandı unuttunuz mu silin demiştik konuşmaları :ukala::ukala::ukala:

biraz özel konulara girmiştik :süslü::süslü:
artık ne kadar ugramıyosalar gruba haberleri yok :D:D:D:D:D:

bence gitme canım asagı yukarı vercegı seyler aynı zaten az parada değil

he ya :KK53: unutmusum hadi ben leyla :KK70: buki sendemi unuttun kız Buki_89 Buki_89
sildiniz dimi mesajları :sinirli::sinirli: Buki_89 Buki_89 bence silmeyi de unuttunuz :skandal::skandal:
...
evet 3 haftadır aynı şeyler ortalama değişmedi menü kendimde yaparım artık onu

ilk gidişte 180 tl ödeme yapıyorsun sonraki 3 haftanın ücreti peşin alınnıyor yani gitmicim menüler ortalama aynı iyi bir diyetisyendi ama bu kadarını bende ypıyordum bir ekmekler fazla gelmişti bna :D
bu haftada gitte kuzum bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicek ona göre devam edip etmemeye karar verrisin hiç veremedin mi dyetisyenle

artık ne kadar ugramıyosalar gruba haberleri yok :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::

sildiniz dimi mesajları :sinirli::sinirli: Buki_89 Buki_89 bence silmeyi de unuttunuz :skandal::skandal:
...
evet 3 haftadır aynı şeyler ortalama değişmedi menü kendimde yaparım artık onu
silmisim ben :deli:
bencede kuzum öyle yap kilon ne alemde

cok sıcak beeeeee :ruh: 2 dk dısarı cıktım ter koktum resmen her yanım yapış yapış:işsiz:

coook sıcak ya napcaz böyle ama yagmur geliy diyolar :deli: yemeğimi yedim :kk77:

Ben geldim
Dişçi yurt dışına çıkmış
Asistan kız taktı
Ama diş yüzeyi korkunç oldu
Hiç beğenmedim
Haftaya dişçi dönünce gidip biraz söylenicem düzelttiricem :ukala:
Zaten bir şey yiyemicem 2ye kadar
Kahve yapayım bari :işsiz:

Back
X