Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bana şoklama olur en çok ama kalorisi çokmuş 224 koları yğ deposu bir de çorb da 174 kalori yağ oranı yine yarım kase çorba içeyim ödülüm olsun dayanamazsam 1 lokma dolma yerim artık :kızgın::kızgın:
yemişsin :KK53::KK53::KK53:
yoooo liste bu hafta yok :bicak:

sen bu simidi alışkanlık haline getirdin :tokat::tokat:
2 lokmacık :bicak::bicak:
evet cok haklisin canim en önemlisi o... aynen yapim ben öyle insallah hayirlisiyla atlatalim bu günleride
inşallah kuzum :dua::dua:

kızlar bugün kütüphaneye gideyim dedim kapalıymış resmen boşa yol teptim iyi oldu ama azıcık yürümüş oldum 4 km kadar :deli:
oh cok güzel olmş kuzu 4km bence cok iyi akşamda cıkarsn miiissss :halay::halay:

yemişsin :KK53::KK53::KK53:

2 lokmacık :bicak::bicak:

inşallah kuzum :dua::dua:

oh cok güzel olmş kuzu 4km bence cok iyi akşamda cıkarsn miiissss :halay::halay:
çorba tavukluymuş kuzum 1 çorba kaşığı yedim minik bir dolma vardı içinde nohut et olunca cezbetti beni akşam 1 saat spor yapıp 15 grm badem de vardı onları da yemicim dengelerim zahar :D

kızlar izinimi aldım :halay: abi maaşımdan keselim rapor alayım yada dedim yok ya önemli değil gerek yok didi :KK53: burda olduğum zamanlar acıl bişi olursa çağırırsın didim tamam didi :KK53: utanıyorum böyle izin istemeye artık senden dedim olurmu öyle şey nişan bu isticen tabi dedi :KK53: savolun efendim Hoppa didim :KK70::KK70:
SchonerDuft SchonerDuft kaptinn kaptinn

:KK51::KK51::KK51:

kızlar izinimi aldım :halay: abi maaşımdan keselim rapor alayım yada dedim yok ya önemli değil gerek yok didi :KK53: burda olduğum zamanlar acıl bişi olursa çağırırsın didim tamam didi :KK53: utanıyorum böyle izin istemeye artık senden dedim olurmu öyle şey nişan bu isticen tabi dedi :KK53: savolun efendim Hoppa didim :KK70::KK70:
hadi gözün aydın bebeğiiimm cok sevindm rahat rahat hazırlanırsın artık gezer tozarsn :halay::halay::halay:

vooo ne kdar anlayışlı bir patron :KK36::KK36:
gözün aydın tatlın cumadan sonra yoksun o zaman

evet canim insallah... buarada kendi telasimdan seni tebrik bile edemedim hayirli olsun kaptanligin:) bize biraz fena bi kaptan ol olurmu yemeklerimize karis ki hemencik hepimiz incecik olalim

Sağ ol kuzuş heğ ben lady değilim keptinn gibi çirkefleşebiliyorum :D :tokat:

anladim canim hic takma kafana sonra birden iniosun zaten bazen tartida öyle gariplikler oluyo:) buaksam bende yapcam onu bakalim ödem varmi yokmu görelim dimi

İndi kız bugün çok iyidi ya bu maydanoz şeysi valla gitti hepsi :halay::oha:

70,00 olma ihtimalim var bugün yarın spor yaparım kalorimi 800 tutcam yeşil çay karışımını yaptım bugün bol su yarın 70,50 ü görürüm büyük ihtimal ile .. seninle aynı kilo ilerliyecez :rolleyes: ama mide bulantım çok sebebi protein mi diye düşünüyorum sıcaklar mı çözemedim
fırın patates :kk77:

Proteinin fazlası onu yapıyor evet bir de fazlası da bu kadar su tutumuna sebep oluyormuş dün parte de yazdı belki görmüşsündür internette de görmüştüm ama sen yeni yeni başladığın için tıkamamıştır bir de senin oranların normaldi ben abarttım 100ün falan üstüne çıkıp :kızgın:
Sen o yaptığın suyu her gün mü içiyorsun peki

:KK12::KK12::KK12::KK12:
halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim :63:
kırdın beni premses :KK12:

hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi :deli::deli::deli:

Ay evet buna katılıyorum
Kilo alsan da laf derler zayıflasan da
O yüzden iyisi mi takılmamak
Millet hep diyecek bir şey buluyor :işsiz:

Hadi gözün aydın her şeyi rahat rahat hazırlarsın artık :KK200:

Back
X