Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben açlıktan ne dediğimi biliomuyum :KK70: bu arada ben detox yapıyorum yani günde minicik birşey yiyorum azicik. Gerisini sıvıyla geçiriyorum :KK43: siz belirli bi diyet yapiomusunuz yoksa herkes kafasına göremi

Hahahah ne detoksu yapıyorsun?
Ben kalori sayıyorum onun dışında belirli bir diyet yapmıyorum

Maraba kızlar kilo bildirimi yarın kacta ?

Öğlene kadar yaparsan senin için de bizim için de iyi olur
Sabah aç karınla ölçmüş olursun

Ya hıc yemek yok
Bunlar yettı mı sana :) aksama kadar corba bı adam akıllı

Valla yetti ne bileyim artık çabuk doyuyorum küçüldü herhalde mide
Bir de aynı yemeklerden sıkıldım galiba önceki gibi yağlı ballı şeyler yok ya ondan kaçıyor olabilirim yemekten

Ahahahaha çok hoşsun ya asistan gibin oh çay suyunu da koy gelince içerik beraber :KK70:

Heğ sen açsın ben açım senad aç buki aç keptinn aç bu gece herkes aç :KK70:
Yarın işe yarayacak umuyorum bu açlık tabi :dua:

Kız patlatacaksın :KK70:

Ben yaptımdı öyle bir kere bir de evde bırakıp gitmişim annemler gelince tabi şok :KK70:
Herkesler aç :D inşallah ya sabah rahat wcye çıktım mı sıkıntı kalmıycak
Ben daha patlamadım ama yakındır sürekli unutuyorum :D :D

Kızlar hakikaten herkes farklı besleniyor degilmi varmı güzel bi listesi olan ?ben yemekten iğrenir hâle geldim daha doğrusu canım içli köfte gözleme börek dolma tarzı şeyler istiyor sebze yemeği yemek istemiyorum :hamarat::KK14:yarın güzel lezzetli bi çorba yapayım bari
Fırında balık tavuk yap et yap yanına da salata.ayran hatta patates te.koyarsan yarım küçük patates yersen protein ve d vitamini bakımından zengin bunu ödül olarak te tabi ki normalde nişastalı diye yemememiz gerekli

Sabah 7:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 5adet sıyah zeytin, yarım salatalık 1 dilim ekmek

Ara ogun 1o:30

Ikı adet ıncır ve bır kupa rezene cayı

Oglen 12:10
Kabak yemegı bır tabak dolusu
Bır adet salatalık
Dereotu
Bır dilim ekmek

Ara ogun 16:30
2 adet armut mınık

Aksam 18:15
Bır tabak kabak
Yarım demet dereotu
Bır bardak ayran
Ara ogun 21:3o
Sehrıye corbası, oglumun yarımı, 4 yk
Dolu dolu bir menü ne güzel afiyet olsun

Meyve aromalı şu yapiyorum. Smoothie yapıorum meyve sularından. Activia yoğurdu yiyorum içine 2 yk Psyllium karıştırıyorum bağırsağı temizliyormuş. Bende kalori sayıyordum ama bıraktım artık moralim bozuluyor :D

Oaylas paylas gec kalmada :)
Simdilik deneme surecindesin aday listesinde yer alicaksin. Sureyi doldurunca ana cuma listelerinde yariscaksin cnm
Gunluk menu paylasimi, menulere yorum yapacaksin. Benim icin aktiflik onemli mesela olmayanlari almiyoruz. Suan grubumuz cok guzel insallah siz yeni gelenlerde eslik ederseniz daha guzel olur.
InsAllah cnm :) ben aktifim merak etmeyin :D uyarım hertürlü. Yemek resimleri paylasiomusunuz kızlar yoksa sadece yazılı olarakmi. Çok sayfa var bilemedim. Yada önce sonra fotolarimizi. Gerçi ben zayıftan şişkoya doğru paylaşabilirim anca :D bir yıl içinde 10 kilodan fazla aldım sevgilim yüzünden. Ev yemeklerini sevmiyormuş kebablar adanalar lahmacunlar havada uçuştu bizde salıverdim kendimi :KK1:

Öğlene kadar yaparsan senin için de bizim için de iyi olur
Sabah aç karınla ölçmüş olursun

Valla yetti ne bileyim artık çabuk doyuyorum küçüldü herhalde mide
Bir de aynı yemeklerden sıkıldım galiba önceki gibi yağlı ballı şeyler yok ya ondan kaçıyor olabilirim yemekten
Ayni ben bende öyle oldum inanki istediğim şeyleri yiyemedigim için yemekten kaçıyorum

Fırında balık tavuk yap et yap yanına da salata.ayran hatta patates te.koyarsan yarım küçük patates yersen protein ve d vitamini bakımından zengin bunu ödül olarak te tabi ki normalde nişastalı diye yemememiz gerekli
Guzel fikirlerin icin tesekkur ederim insallah yaparim patatesten de soğudum bol baharatlı yağlı salçalı olmadiktan sonra neye yarar

Kızlar az önce 1 elma 1 kuru incir 1 kaşık yoğurt 1 kaşık tarçın 1 bardak süt blendirdan geçirdim çok aşırı lezzetli oldu acikanlara tavsiye ederim yesemem uyuyamazdim :KK50::KK54:

Ayni ben bende öyle oldum inanki istediğim şeyleri yiyemedigim için yemekten kaçıyorum
Öylede ama olsa yerim ben seviyorum yemeği ne yazıkki :(

Ben niye.çıkamıyorum cır cır gibi sancı oluyor sinemki nasıl etki ediyorsa o sümüksü yapı oluyor ya ona zararı oluyor gibi hissettim çok mu üst üste içtim acaba
Ben bir hevesle 1 kilo sinameki aldım ama en fazla birkez içtim oda migdem kaldırmadı :((

Öylede ama olsa yerim ben seviyorum yemeği ne yazıkki :KK43:

Ben bir hevesle 1 kilo sinameki aldım ama en fazla birkez içtim oda migdem kaldırmadı :KK43:(
Sakin sinameki içmeyin kuzlar çok zararlı dece gözü tavsiye ediyorum mükemmel bişey ne ağrı ne sanci normal tuvalete çıkartıyor

Sakin sinameki içmeyin kuzlar çok zararlı dece gözü tavsiye ediyorum mükemmel bişey ne ağrı ne sanci normal tuvalete çıkartıyor
Afiyet olsun cnm :) Psyllium diye birşey var toz gibi çok iyi benim icmedigim yemedigim denemediğim şey kalmamıştı wc cikmak için ama sadece bu bana iyi geldi (reklam gibi oldu :D

Meyve aromalı şu yapiyorum. Smoothie yapıorum meyve sularından. Activia yoğurdu yiyorum içine 2 yk Psyllium karıştırıyorum bağırsağı temizliyormuş. Bende kalori sayıyordum ama bıraktım artık moralim bozuluyor :KK70:

InsAllah cnm :) ben aktifim merak etmeyin :KK70: uyarım hertürlü. Yemek resimleri paylasiomusunuz kızlar yoksa sadece yazılı olarakmi. Çok sayfa var bilemedim. Yada önce sonra fotolarimizi. Gerçi ben zayıftan şişkoya doğru paylaşabilirim anca :KK70: bir yıl içinde 10 kilodan fazla aldım sevgilim yüzünden. Ev yemeklerini sevmiyormuş kebablar adanalar lahmacunlar havada uçuştu bizde salıverdim kendimi :KK1:
istersen paylasabilirsinnnnn :) onlara uyduk kglar geldi aman uymaaaa :)

Ben bunlara.soğuk savaş diyorum bilinemeyen çok fazla deney yapılıyor... yok canım yağmadı hava da sıcak şimdi burda
oyleeeeee aynennnnn.
3 gundur okadar sicakki sicaktan keyfim kacti sabah yastigim su gibi oluyo. Gecen okadar terlemisim ki fenalastim sandim tuhaf oldummmm valla korkutuyo beni bu degisimlerm suan balkonda oturuyorm mesela yine bunaliyoruz hava entrsan cidden. Ilkkez doludan korktmm.. amaaan ne diyelim bilmiyorm. Rabbim felaketlerden korusun hepimizi

istersen paylasabilirsinnnnn :) onlara uyduk kglar geldi aman uymaaaa :)

oyleeeeee aynennnnn.
3 gundur okadar sicakki sicaktan keyfim kacti sabah yastigim su gibi oluyo. Gecen okadar terlemisim ki fenalastim sandim tuhaf oldummmm valla korkutuyo beni bu degisimlerm suan balkonda oturuyorm mesela yine bunaliyoruz hava entrsan cidden. Ilkkez doludan korktmm.. amaaan ne diyelim bilmiyorm. Rabbim felaketlerden korusun hepimizi
Aminnnn çok korkunç gerçekten haberlerde izledim:KK17:

Oo taze kan getirmişsin kaptanım :eğlence:

Ben geceleri uyuyamadığım için zaten geceden bırakıyorum listeyi siz uyurkene :KK70:
Benden önce uyanıp topice gelenler yazabilir böylece bu akşam aday listesine koyarım senin adını da
Güncel ve hedef kilonu da belirtir misin?
Taze kan severim:KK8: hele de uyumluysa:KK8:yohsaa kizarimm bilirsin.:sopa:

Back
X