- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.801
Ohoooooooooooooooooo siz simdiden boyle yaparsiniz ben sizi listeye falan almamÇekirdek yesem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoooooooooooooooooo siz simdiden boyle yaparsiniz ben sizi listeye falan almamÇekirdek yesem
çokmu kötü yaa
Tost ne kadar boyuSabah
Tost beyaz peynirli salam
Ara
1 dilim ekmek üstüne tahin 1 .cy pekmez
Öğlen
350 gram kadar karpuz 6 kiraz
Ara
Yok
18.30
4 servis kaşığı türlü etsiz kabak ve patlıcan ile yapıldı
300 ml ayran
Bol salata ve biber
Ara ağzıma 4 badem attım farkında olmadan baktım yemişim : D su içmeyi unuttum bugün
8 gibi mısır kaynatacam yiyip yememe arası gidiyorum
Niye sucuklu?Sabah 12
1 sucuklu tost - 350
Saat 14
İçim fit süt yarım - 125
Saat 16
4 incir - 200
Saat 18
1 kase salata - 25
1 bardak ayran - 57
5 yk bulgur pilavı -115
5 yk barbunya - 230
Saat 21
1 bardak light süt -45
1 Şeftali - 34
Gün toplam: 1181
Evet hic begenmedimçokmu kötü yaa![]()
Evet guzel Sabah denicemmmKizlr sabah ornek kahvalti olarak
Iki haslanmi yumurta( tavsiyemdir cok tok tutuyo)
1 orta domates
1 orta salatalik
4 5 zeytin
2 3 dilim fume
Bi dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Tuketebilirsiniz coook guzel dolu kahvalti olur
Benim zayiflarken genel boyleydi. Bazen menemen bazen peynirli omlet vs diye degistiryodm.Evet guzel Sabah denicemmm(
Ben fumeyi minik minik kesip omlet yapiorum onunla benimde genelde kahvaltım bu tarz ama zaman bulamiyorumki hep birsey cikioBenim zayiflarken genel boyleydi. Bazen menemen bazen peynirli omlet vs diye degistiryodm.
Oda olur ben yulafdan tost yapar arasina fume peynr koyardim hey gidi cok emek verdimm beeeBen fumeyi minik minik kesip omlet yapiorum onunla benimde genelde kahvaltım bu tarz ama zaman bulamiyorumki hep birsey cikioben isten yeni çıktım evdeyim şimdi. Yarim saat crosstrainer yapıpda geliyim
(
Ama degmiiiis sende. Bende 15 kilo vereyim bende geriye dönüp vay bee diyeceğim Allahın izniyleOda olur ben yulafdan tost yapar arasina fume peynr koyardim hey gidi cok emek verdimm beee
Bende basladgmda sanirim eski gunlerime baslayarak yapicam. Ski yonetimle oluyo bu isler. Bi dilim sucuk yesem pismanliktan olurdum. Vallaaa yaaa gercekten oylee baska odalara kactgm zamanlar agzimin sulandigi zamanlar geldi aklima yerkem kolay vermek cok zorAma degmiiiis sende. Bende 15 kilo vereyim bende geriye dönüp vay bee diyeceğim Allahın izniyle![]()
Ne alaka almamak için sebep mi var buraya yazarak yememeye çalışıyorum ve iknada oluyorumOhoooooooooooooooooo siz simdiden boyle yaparsiniz ben sizi listeye falan almam
O kadar bilmiyorum kuzum ya koymuyodur herhalde çok pratik oluyo çıkartıp hemencik pisiriyosun öyle oluncaBurda açık olan modern olan mi dersin dediğin gibi olanlar mı dersin böcek gibi olan mı ...
Yağ koymuyor dimi sadece limon domates soğan birini senin dediğin gibi deneyim güzel olur muhtemelen barbunyayi öyle yapıyorum soğansız ama
Kaçamak yapan yada yapma potansiyeline sahip kişilerin liste ye girmesi erteleniyo canım çünkü takım yuzdesinin düşme riskini göze alamiyo kaptanlarimizNe alaka almamak için sebep mi var buraya yazarak yememeye çalışıyorum ve iknada oluyorum
Anladım galiba beni almaması gerekiyor ben yeni başladım diyete alışmaya çalışıyorum herkesten özür dilerimKaçamak yapan yada yapma potansiyeline sahip kişilerin liste ye girmesi erteleniyo canım çünkü takım yuzdesinin düşme riskini göze alamiyo kaptanlarimiz![]()
Biz sucuğu yiyemezken sucuklu tost yiyenler varBende basladgmda sanirim eski gunlerime baslayarak yapicam. Ski yonetimle oluyo bu isler. Bi dilim sucuk yesem pismanliktan olurdum. Vallaaa yaaa gercekten oylee baska odalara kactgm zamanlar agzimin sulandigi zamanlar geldi aklima yerkem kolay vermek cok zor
Kuşum senin açlık başına vurmuşAnladım galiba beni almaması gerekiyor ben yeni başladım diyete alışmaya çalışıyorum herkesten özür dilerim