- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #223.141
korku filmi gibi![]()
çok korkunç
Evet kızlar böyle her bi tarafdan şimşek çakıyordu bende kalakaldım biyere gidemiyorum herkes arabaya koşturuyor ahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korku filmi gibi![]()
çok korkunç
protein ağırlıklı mı gidiyorsun kuzum ... sabah yumurta ye yağsız süt iç hindi füme dana jambon tüket arada balık zaten başlı başına protein kaynağı bir gün tvuk göğsü tüket bir gün et bak sürü şey oldu yiyebilceğin bmyada da protein yüksek ayrıca kalorisi düşükHiç duymadım fit sütü yağsız süt içiyorum Ama karbonhidrat oluyor yine balığı severim ordan da yağ çıkıyor kalori hesapları beni yordu:)
kotu gomrumceEvde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesiahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.
dövme benieskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım
![]()
hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha
Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olursonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
Hadi bakalimm bekliyrmmmmmm kiz benm bile canm cektiYok kuzum okuya okuya geliyorum şimdi
Acaba pazara kadar olmaz eczaneden yardımcı bir şey mi alsan ki şimdi tedavi de olacaksın ya belki onun da stresi vardır hemen etkileniyor bağırsaklar
Tamam kaptanım yarın salamlı peynirli tost yapacağum sabah![]()
aynen gidilcek gibi degilBİR daha da gitmem ben böylesine
hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....
stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecek
yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsin
ne kitabı okuyorsun bakim severim kitapları![]()
bende geçen psikopat diye bir kitaba başlamıştımkotu gomrumce
Hadi bakalimm bekliyrmmmmmm kiz benm bile canm cekti
aynen gidilcek gibi degil
SOSYOPAT kitabin adi :)basladim bakalim gunduz kizim uyurken gece uyurken okuya bilirim ancak
gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicemHadi yaresmen ekmek ve salata yidin aksam yemeginde
tohat geliyo
bugun karbonhidrat yok aksam yemeklerinde unutma yarin cumaaa
![]()
protein ağırlıklı mı gidiyorsun kuzum ... sabah yumurta ye yağsız süt iç hindi füme dana jambon tüket arada balık zaten başlı başına protein kaynağı bir gün tvuk göğsü tüket bir gün et bak sürü şey oldu yiyebilceğin bmyada da protein yüksek ayrıca kalorisi düşük
bende öyle düşünüyorum akşam 1 dilim ananas ve 1 bardak ayran o kadar yeterligelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem
Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme
rica ederim tatlım yağ oranına bakıyor musun peki 50yi çok geçmemeliYok Can'ım protein ağırlıklı gitmiyorum ama günlük yediğim şeylere bakınca protein çok az kalıyor :) tavsiyelerin için çok teşekkür ederim deneyeceğim
karides mi o
evet canimmm çatır çatır yiyorum çok seviyorumkarides mi onasıl yiyorsun tebrikler valla
vay gelinden şikayetci bi görümce demekEvde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesiahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.
dövme benieskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım
![]()
hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha
Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olursonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
nasıl dayancangelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem
Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme
mantar şahanede o balıkımsı sey olmayaymş
Sağol canimmm bende karidesi çok seviyorum içine atıyım renk olsun dedimmantar şahanede o balıkımsı sey olmayaymşay bn deniz ürünlerine karsı biraz seyimde balık harici hiç bişey yemem sana afiyet olsn bibiğim
![]()
yok bulanmaz o kadarda değilSağol canimmm bende karidesi çok seviyorum içine atıyım renk olsun dedimsiz onu mantar diye görün mideniz bulanmasın
![]()
dayanirim ben tatlim acliga aliskin bir bünyem varnasıl dayancan![]()
ah su çılgın türklerdayanirim ben tatlim acliga aliskin bir bünyem var![]()
aa lucy mi izledinnn nasıldı cook güzeldi diğmiiiiParte sen bu fılmişinden iyianlıyprsun
Lucy ızledım
Tesekkurler
Başka tavsıyelerıne açığım beybisi :) @ParteMoralll
aynen basarabiliriz bunubende öyle düşünüyorum akşam 1 dilim ananas ve 1 bardak ayran o kadar yeterli![]()
![]()
Ee begenmedinmi ben simdiden merak ettim neler olucagini.bende geçen psikopat diye bir kitaba başlamıştım![]()
birkaç sayfa okudum
![]()
![]()
Guzelmi kiz bende aliyim guzelse makarnaya benziyomu
hahahParte sen bu fılmişinden iyianlıyprsun
Lucy ızledım
Tesekkurler
Başka tavsıyelerıne açığım beybisi :) @ParteMoralll