Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç duymadım fit sütü yağsız süt içiyorum Ama karbonhidrat oluyor yine balığı severim ordan da yağ çıkıyor kalori hesapları beni yordu:)
protein ağırlıklı mı gidiyorsun kuzum ... sabah yumurta ye yağsız süt iç hindi füme dana jambon tüket arada balık zaten başlı başına protein kaynağı bir gün tvuk göğsü tüket bir gün et bak sürü şey oldu yiyebilceğin bmyada da protein yüksek ayrıca kalorisi düşük

Evde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesi :KK70: ahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.

dövme beni :KK70: eskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım:KK70: :KK70: hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha

Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olur :KK70: sonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
kotu gomrumce :D

Yok kuzum okuya okuya geliyorum şimdi
Acaba pazara kadar olmaz eczaneden yardımcı bir şey mi alsan ki şimdi tedavi de olacaksın ya belki onun da stresi vardır hemen etkileniyor bağırsaklar

Tamam kaptanım yarın salamlı peynirli tost yapacağum sabah :KK73:
Hadi bakalimm bekliyrmmmmmm kiz benm bile canm cekti :D
BİR daha da gitmem ben böylesine :KK70:

hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....

stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecek

yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsin

ne kitabı okuyorsun bakim severim kitapları :kahve:
aynen gidilcek gibi degil :D

SOSYOPAT kitabin adi :)basladim bakalim gunduz kizim uyurken gece uyurken okuya bilirim ancak

Hadi ya:KK70: resmen ekmek ve salata yidin aksam yemeginde:deli:tohat geliyo:tokat: bugun karbonhidrat yok aksam yemeklerinde unutma yarin cumaaa:rolleyes:
gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem:D

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme

protein ağırlıklı mı gidiyorsun kuzum ... sabah yumurta ye yağsız süt iç hindi füme dana jambon tüket arada balık zaten başlı başına protein kaynağı bir gün tvuk göğsü tüket bir gün et bak sürü şey oldu yiyebilceğin bmyada da protein yüksek ayrıca kalorisi düşük

Yok Can'ım protein ağırlıklı gitmiyorum ama günlük yediğim şeylere bakınca protein çok az kalıyor :) tavsiyelerin için çok teşekkür ederim deneyeceğim

Kızlar böyle birsey oldu kalorisiz noodleler

Screenshot_20170803-144835.webp
Screenshot_20170803-144839.webp

288 kalori

gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem:KK70:

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
bende öyle düşünüyorum akşam 1 dilim ananas ve 1 bardak ayran o kadar yeterli :D :D

Yok Can'ım protein ağırlıklı gitmiyorum ama günlük yediğim şeylere bakınca protein çok az kalıyor :) tavsiyelerin için çok teşekkür ederim deneyeceğim
rica ederim tatlım yağ oranına bakıyor musun peki 50yi çok geçmemeli

Eki Görüntüle 2029288 Eki Görüntüle 2029289

288 kalori
karides mi o :kusmuk:nasıl yiyorsun tebrikler valla

Evde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesi :KK70: ahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.

dövme beni :KK70: eskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım:KK70: :KK70: hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha

Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olur :KK70: sonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
vay gelinden şikayetci bi görümce demek :D:D:D:D

gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem:KK70:

nasıl dayancan:ruh::ruh::ruh::ruh:

mantar şahanede o balıkımsı sey olmayaymş :KK70: ay bn deniz ürünlerine karsı biraz seyimde balık harici hiç bişey yemem sana afiyet olsn bibiğim:KK70::KK70:
Sağol canimmm bende karidesi çok seviyorum içine atıyım renk olsun dedim :D siz onu mantar diye görün mideniz bulanmasın:D

Sağol canimmm bende karidesi çok seviyorum içine atıyım renk olsun dedim :KK70: siz onu mantar diye görün mideniz bulanmasın:KK70:
yok bulanmaz o kadarda değil :KK53: balık olsada yesek yaa akşam da nişanlım gelcekmş katalog getirmeye dogur düzgn yemekte yiyemem ben şimdi :işsiz:

bende geçen psikopat diye bir kitaba başlamıştım :KK70: :KK70: birkaç sayfa okudum :KK70: :KK70:
Ee begenmedinmi ben simdiden merak ettim neler olucagini. :D

Eki Görüntüle 2029288 Eki Görüntüle 2029289

288 kalori
Guzelmi kiz bende aliyim guzelse makarnaya benziyomu:ruh: tavuklu yapar yirimm:işsiz:
Parte sen bu fılmişinden iyianlıyprsun
Lucy ızledım
Tesekkurler
Başka tavsıyelerıne açığım beybisi :) @ParteMoralll
hahah:KK45: hergun filmmi izliyosun kizz ben is yaparken izleyemem film cunku dikkatli izlemem lazim kacirmamam lazm:KK45:

Back
X