- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.481
Allah rahatlik versin canimSagol canim kizlar ben kacar sabah kocis isten gelick kahvalti hazirlicm ara dedim size iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahatlik versin canimSagol canim kizlar ben kacar sabah kocis isten gelick kahvalti hazirlicm ara dedim size iyi geceler
Inan sımdı yapamıyrm yetısemıyrm dedıgın seylerın on mıslıni yapacaksın evlenınce :)Ayy lilimmm çok aksiyondolu hayatın varkendimi evlenince böyle hayal ediyorum. Allah kolaylık versin
Güzel menü canım ♡
Eyvah şimdi orama burama dalıyorum yetistiricem diyeInan sımdı yapamıyrm yetısemıyrm dedıgın seylerın on mıslıni yapacaksın evlenınce :)
Hemen cocuk yapma da :)Eyvah şimdi orama burama dalıyorum yetistiricem diye![]()
evlenince dusunemiyom
Lilim 19 gün sonra 33 yaşıma giricem InsAllahHemen cocuk yapma da :)
Ne yorumu istiyosun bendengittim kurtulamadim sizden bi yaaa
Yorum ne yorumu menumuuuneden yapayim ki benimi dinliyosun
yine mi siniri tepeme cikarcaksin ondan mi etiketliyosun
![]()
Kahretsın banlanmıssın yaaaaLilim 19 gün sonra 33 yaşıma giricem InsAllahne kadar bekliyim evlendikten sonra
![]()
![]()
ne bahtsızsın yaLilim 19 gün sonra 33 yaşıma giricem InsAllahne kadar bekliyim evlendikten sonra
![]()
![]()
HaydaaKahretsın banlanmıssın yaaaa
http://www.badeninsekeri.com/cikolatalar/Canımcım bu nutella tarifi ve çikolata tarifin nasıl banada yazsana çok öerak ettim şekersiz güzelmiAOvVaw1iTVFEQgIiOuBwik1H52SN
a
Canım üstündekileri çıkartarak mı tartılıyosunBnm kılom sabıt![]()
Uzerım kalınsa cıkartıyrm cnmCanım üstündekileri çıkartarak mı tartılıyosun
ne alakası var yahuKiz hamilemisin yoksa![]()
ahahaha hazırda mı bekliyodnz
tatlım zaten cok aktif değilsin yani bi vasın bi yoksun sen işlerini hallet haftaya gel tekrar başlatalım senin deneme süreni bakalım belki bu sefer istikrarlı olursun devam edersin listeye girebilirsin@SekerPancarii @ParteMoralll calnlar merhaba benim yarin tartidan sonra 8-9 gun isin alma sansim varmi haftaya pazartrsiye kadsr. Ama tarti bildirimi yapacagim cuma gunu