Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi geceler kizlar bu aralae biliyosunuz ev tasima yegenimin ameliyati derken hic giremez oldum sizi cok ozledim. Simdi herkes uyudu bende yatmadan gireyim dedim
Daha dogalgaz acilmadi ocagi kullanamiyoruz ve menum sağlıklı değil pek
menum
Sabah yarim simit
1 bardak ayran
1 dilim peynir
Yarim domates

Ogle
Firinda tavuk kanat
1 bardak ayran

Ara
Kuru üzüm 5 6 adet
1 kase mercimek çorbası

Aksam
Adana kebap 1 sis
Ceyrek lavas
1 kase kadar salata
1 bardak ayran

Canımcım bu nutella tarifi ve çikolata tarifin nasıl banada yazsana çok öerak ettim şekersiz güzelmiAOvVaw1iTVFEQgIiOuBwik1H52SN

a
http://www.badeninsekeri.com/cikolatalar/
Bu çikolata tarifi canım ama youtube dan bakarsan idil tatari nin sağlıklı çikolata tarifi var bende malzemeleri tam olmadığından böyle yaptım ama o daha güzel gibi geldi

YouTube · Anne Eli

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...UQwqsBCDcwAA&usg=AOvVaw1iTVFEQgIiOuBwik1H52SN

Buda nutella canım ben hurmayı az koymama rağmen beğendim eşim bayıldı hatta :) tabi sen yine tarifteki kadar koy hurmayı çok tatlı seviyorsan :)

Canım üstündekileri çıkartarak mı tartılıyosun
Uzerım kalınsa cıkartıyrm cnm
Ama uzerım ınceydı
Tartım hep ayni yerde
Aynı sekılde tartılıyrm
Artık zorlastı kılo vermem
Spor yapmam lazım kı zayıflayayım
Oyle cok kacamak yapmıyrm aslında
Sen tartıldın mı

Kiz hamilemisin yoksa :KK70:
ne alakası var yahu :D:D

kaptinn kaptinn bnmde belım cok agrıdıydı
Hamıleymişim :KK70:
ahahaha hazırda mı bekliyodnz :D

@SekerPancarii @ParteMoralll calnlar merhaba benim yarin tartidan sonra 8-9 gun isin alma sansim varmi haftaya pazartrsiye kadsr. Ama tarti bildirimi yapacagim cuma gunu
tatlım zaten cok aktif değilsin yani bi vasın bi yoksun sen işlerini hallet haftaya gel tekrar başlatalım senin deneme süreni bakalım belki bu sefer istikrarlı olursun devam edersin listeye girebilirsin

BLACKKKSEEEEE bu yazdıgımı görüyosan bana gmailden kilonu bildirrrrrrrrrrr:KK31::KK31:

*** ADAYLAR LİSTESİ***

@mihracee (68,50/ 68,30/0,20 /0,291%) yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,

@Favelayn (68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55

M Melekemal : ( 71/ 71,7/ /%)
22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
S sweetshoney : ( 72/ / /%)29 ekim Pazar Baslangic kilo 72 , hedef kilo ??

@bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69

kızlar kilo bildirimlerinizi bu listeden yapıyosunuz. en son listeyi kim paylaştıysa ondan kopyalayın hesaplama yapmayı bilmeyenler de bana özelden ulaşsın burdan ugrasmyalım:KK53:

Back
X