- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.441
Sen Nasıl içebiliyorsun anlamıyorumne işin var benimde çok işim varrr
bugün çarşıya gitcem bisürü işim var orda eve gitcem evde valiz hazırlıcam
ay orası öyle gerçekten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Nasıl içebiliyorsun anlamıyorumne işin var benimde çok işim varrr
yine yolculukne işin var benimde çok işim varrr
Amin inşallah aminGünaydın arkadaslar
lilipit @heksi
Luluuu94 @SaiKing günaydın
Bende yeniyim burda inş yapabilirimde aranızda uzun kalırım
29yasındayım
2kızım var;6yasında ve 5,5aylık
60ile hamile kaldım 75ile doguma gittim
Şuan 59-58arası gidip geliyorum
Amacım bekarlık kilom 53e düşmek hayal ama olsun
Bide göbegi eritmek
Kızım annesütüyle beslendigi için sürekli acıkıyorum ve tatlı yeme istegim cok fazla
İnş sizleri görüp kendimi dizginleyebilirim
Günde kırk mekik cekiyorum fırsatım olursa bide internette alt karın calıştırma hareketleri var otuz tane kadar yapıyorum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bütün arkadaslara bol sporlar,nefis körlügü ,bol azimler diliyorum
Canım bir bardak fıstığı kabuklarını soyup tavada biraz çevirdim 3-4dk sonra blenderdan geçirdim ara ara durdurup karıştırdım iyice ezilince vanilya bir yemek kaşığı bal ekledim ben ama bir tatlı kaşığı olsa da yetermiş çok tatlı sevmiyorum çünkü ben bide zeytinyağı bir yemek kaşığı ve tekrar karıştırdım kıvamı katı oldu gibi geldi tarifte yoktu ama sütte ekledim biraz ve tekrar geçir blenderdan tamamLuluuu94 tatlim bana fistik ezmenin tarifini verirmisin?
Iyi cok sukur cnm. Gazi cok oluyor o cok yoruyor.Ben burdayim yaa maşallah kiz 74-75 yine iyi sağlıklı beslenerek verirsin emzirirken minnagimiz nasil iyi degilmi annesi.. sende gel burda arakadsimizlilipit 40 cikinca hemen baslamis diyete bayagi kg verdi bilgisinden tecrubeden yararlanirsin caninm
Canim cok sukur iyiyim sen nasilsin. Ben cpk giremiyorum takip edemyrm o yuzden hic gorusemyrz.Alsaniz beni hemen donmek istiyorummunter nasılsın kuzum sana bir denk gelemedim ne zaman dönüyorsun aramıza
Kiz 2 aylik olduk biz 1 ay daha mi bekleyeyimmhoşgeldin kuzum 59lu kilolardaymişsin liste giriş yapamıyosn 56larda izine ayrılmışssın ama takımda tabikide aktif kalabilirsin listeye girene kadar
nilar canımm cok geçmiş olsun sana da kızına dabugün daha iyisinizdir inşallah
olur beybiii bn ayarlarım bugün listeyi ama cüretkâr hedefler beklerim sizden
kuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir
demek kesin dönüş yaptık artık
hoşgeldin canııımilk sayfayı okumussundur zaten 2 hafta aday listesindesin menülerini eksik tutma takımda aktif ol sohbetlere katıl kacamak yapma 2 hafta sonunda asıl listedesin inşallah
sen 1 ay daha bebişinle ilgilen kuzu sonra gelirsin takıma dur daha cok erken 1 ay olmadıııııı ama yavastan alıştır kendini diyete şimdi her gelen sana ye süt olsun diyodur![]()
KSelam kizlaryeniler hoşgeldiniz
Ne çok yazismissiniz yaokumaya yetisemedim.
lilipit canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kocan meraktan aratmistir ismi canim. Bende bazen aklima geliyor bakıyorum ama birsey düşünmeden oylesine. Senden iyisinimi bulacak lilimmm. 2 metre boyun var
taş gibi hatunsun
@emelinbusesi kiz işyerinde okadar kosturuyorum. Onlari hic gormuyorsun. Sporda spor![]()
liliye ne olmuş ben niye görmedimSelam kizlaryeniler hoşgeldiniz
Ne çok yazismissiniz yaokumaya yetisemedim.
lilipit canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kocan meraktan aratmistir ismi canim. Bende bazen aklima geliyor bakıyorum ama birsey düşünmeden oylesine. Senden iyisinimi bulacak lilimmm. 2 metre boyun var
taş gibi hatunsun
@emelinbusesi kiz işyerinde okadar kosturuyorum. Onlari hic gormuyorsun. Sporda spor![]()
Babam gelince ondan bağlanıyorum kuzum internete öğle arasına geldi su an akşam 6 gibi geri gelirimçok ii menü meleeek sen bu işi çözmüşün bee canısı maşallah
güzel ama suyu artırsan bütün gün susuzsun vallaha taş kum neyim düşürürsün ha diikat et kuzum
Allah kabul etsin canım
şu hindi füme hariç iyi bence kuzuuum afiyet
4 gündür sporun yok ha baaak
kıııız her yerden gir bak haa geçen hafta yoktun zaten yaaa kopmaaaaa favee kopma gülüm
Bende tesadüf gördüm canimK
liliye ne olmuş ben niye görmedim
sek quart mı ne markası buki demiştiAa hiç duymadım ya adı ney
evetttdukan birasını mı![]()
maşallah canım ya verirsin kiloları merak etme 1 2 hfta daha geçir öyle gel istersen süt gerekli şimdi bebişeIyi cok sukur cnm. Gazi cok oluyor o cok yoruyor.lilipit cnm bana da yardimci olur musun 2 aylik olduk artik fazlaliklari vereyim istiyorum..
Canim cok sukur iyiyim sen nasilsin. Ben cpk giremiyorum takip edemyrm o yuzden hic gorusemyrz.Alsaniz beni hemen donmek istiyorum
Kiz 2 aylik olduk biz 1 ay daha mi bekleyeyimm
Kızlar bdvlık konu buldum
Esım facede lıse arkadasını aratmıs
Bu kız sımdı sunucu program yapıyor
Bnmkı ıkı haftadır ankaradaydı ya, kızda orda
Aratmıs onu
Vay anasını
Basımı nelere vuram , gidem bdvye konu açam
Ay azcıkda kıskanclık olsa bende ya
O aratmıs bende arattım baktım gıza
O kadarzerre kıskanmıyrm
bdv de konu açmış bir bakalyım bendeBende tesadüf gördüm canim
ayy bunu ben bdv konusu sandım biliyon mu hangi kafa ile okuduysam artık ...
içiyom şuan tiksindirme bak benisek quart mı ne markası buki demişti
evetttsütlü detoksu da içebiliyorsun sen
maşallah canım ya verirsin kiloları merak etme 1 2 hfta daha geçir öyle gel istersen süt gerekli şimdi bebişe
OooHoş geldin sarrafimm özledim seni Allah rahmet eylesin sende Don buraya birbirimizi motive edelim olmamı @ParteMoralll sarraflar burdayım kuzu
Cnm burda baya bı emzıren anne varızIyi cok sukur cnm. Gazi cok oluyor o cok yoruyor.lilipit cnm bana da yardimci olur musun 2 aylik olduk artik fazlaliklari vereyim istiyorum..
Canim cok sukur iyiyim sen nasilsin. Ben cpk giremiyorum takip edemyrm o yuzden hic gorusemyrz.Alsaniz beni hemen donmek istiyorum
Kiz 2 aylik olduk biz 1 ay daha mi bekleyeyimm
Hiç deme yaa çok sıkıcı oluyor böyledaha ilk defa yapcam kuzum bi fikrim yok
dün akşamdan corba var bu akşam mantarları yapcam yanına pilavla ıspanaklarıda hazırlarm anneme haber veririm ona börek yemeye giderz belki cok güüzel yapar ıspanaklı böreği
kuru fasulye yine iptal
kuzum eger katılmak isteyenler topiğinden cagırıyosan oraya önce yaz 14.takıma beklerz diye sonra etiketle ama dogum topiklerinden falan cagırıyosan etiketlemen yeterli
Allah kabul etsin canım bnmde cok borclarm var bu kış tutcam inşallah
bnmde bugün yenilendi valla cok kötü bieşy beybi allah kurtarsın![]()
Kiz deme öyle sendeayy bunu ben bdv konusu sandım biliyon mu hangi kafa ile okuduysam artık ...
öldürürdüm ben kocamı böyle bişi olsa nasıl sakin kalmışşsınlilipit
sagol tatlim03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66
@SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
@emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0
@pembebalerin 65 + 46 +0 + 0
@elaalemi 0 + 20 + 0 + 75
PATATESLER
@Melekemal 40 + 25 + 0 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0
kaptinn 30 + 60 + 60 +0
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25
@mihracee
@ertugrulunhalimesi
@UMEYYE
@munter
@Vanillav
@yesiltazenane
@SaiKing
kızlar bu spor listemiz
spor takımlarına eklenmek istiyorsanız spor yapıyorsanız beni etiketleyin ekleyim olmazsa haftaya ekliyim
Listedeki kızlar eksik yoktur diye düşünüyom siz de kendinizi kontrol edin ben tüm mesajları okuyup deftere not ediyom ama olabilir yani benim oğlan ve buse başımda dikiliyo şu an dışarı çıkalım deyüüüü havada soğuk ama çıkacaz heralde
Buki_89 cınım buldum buldum dedim ya başımda bunlar ikisi yaaaaa bebeler başımı şişirdi