Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın arkadaslar
lilipit lilipit @heksi Luluuu94 Luluuu94 @SaiKing günaydın
Bende yeniyim burda inş yapabilirimde aranızda uzun kalırım
29yasındayım
2kızım var;6yasında ve 5,5aylık
60ile hamile kaldım 75ile doguma gittim
Şuan 59-58arası gidip geliyorum
Amacım bekarlık kilom 53e düşmek hayal ama olsun
Bide göbegi eritmek
Kızım annesütüyle beslendigi için sürekli acıkıyorum ve tatlı yeme istegim cok fazla
İnş sizleri görüp kendimi dizginleyebilirim
Günde kırk mekik cekiyorum fırsatım olursa bide internette alt karın calıştırma hareketleri var otuz tane kadar yapıyorum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bütün arkadaslara bol sporlar,nefis körlügü ,bol azimler diliyorum
Amin inşallah amin :dua:

Hoşgeldin canım neden hayal olsun beş kilo sadece ben ilk hafta bir kilodan fazla vermiştim
Göbekten bende muzdaribim malesef :( sen doğum yaptın inmez diyenlere inat insin düp düzzzzzz olsun istiyorum inşallah :dua:
Luluuu94 Luluuu94 tatlim bana fistik ezmenin tarifini verirmisin?
Canım bir bardak fıstığı kabuklarını soyup tavada biraz çevirdim 3-4dk sonra blenderdan geçirdim ara ara durdurup karıştırdım iyice ezilince vanilya bir yemek kaşığı bal ekledim ben ama bir tatlı kaşığı olsa da yetermiş çok tatlı sevmiyorum çünkü ben bide zeytinyağı bir yemek kaşığı ve tekrar karıştırdım kıvamı katı oldu gibi geldi tarifte yoktu ama sütte ekledim biraz ve tekrar geçir blenderdan tamam ;)

Ben burdayim yaa maşallah kiz 74-75 yine iyi sağlıklı beslenerek verirsin emzirirken minnagimiz nasil iyi degilmi annesi.. sende gel burda arakadsimiz lilipit lilipit 40 cikinca hemen baslamis diyete bayagi kg verdi bilgisinden tecrubeden yararlanirsin caninm
Iyi cok sukur cnm. Gazi cok oluyor o cok yoruyor. lilipit lilipit cnm bana da yardimci olur musun 2 aylik olduk artik fazlaliklari vereyim istiyorum..
munter munter nasılsın kuzum sana bir denk gelemedim ne zaman dönüyorsun aramıza
Canim cok sukur iyiyim sen nasilsin. Ben cpk giremiyorum takip edemyrm o yuzden hic gorusemyrz.Alsaniz beni hemen donmek istiyorum
hoşgeldin kuzum 59lu kilolardaymişsin liste giriş yapamıyosn 56larda izine ayrılmışssın ama takımda tabikide aktif kalabilirsin listeye girene kadar:KK50:

nilar canımm cok geçmiş olsun sana da kızına da :anne: bugün daha iyisinizdir inşallah :KK1:

olur beybiii bn ayarlarım bugün listeyi ama cüretkâr hedefler beklerim sizden :KK53:

kuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir :110:

demek kesin dönüş yaptık artık:KK9::KK9:

hoşgeldin canııım:KK200:ilk sayfayı okumussundur zaten 2 hafta aday listesindesin menülerini eksik tutma takımda aktif ol sohbetlere katıl kacamak yapma 2 hafta sonunda asıl listedesin inşallah:rapci:

sen 1 ay daha bebişinle ilgilen kuzu sonra gelirsin takıma dur daha cok erken 1 ay olmadıııııı ama yavastan alıştır kendini diyete şimdi her gelen sana ye süt olsun diyodur:deli:
Kiz 2 aylik olduk biz 1 ay daha mi bekleyeyimm

Selam kizlar :KK200: yeniler hoşgeldiniz
Ne çok yazismissiniz ya :KK70: okumaya yetisemedim.

lilipit lilipit canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kocan meraktan aratmistir ismi canim. Bende bazen aklima geliyor bakıyorum ama birsey düşünmeden oylesine. Senden iyisinimi bulacak lilimmm. 2 metre boyun var :KK48::KK15: taş gibi hatunsun :KK200:

@emelinbusesi kiz işyerinde okadar kosturuyorum. Onlari hic gormuyorsun. Sporda spor :KK70:
K
Selam kizlar :KK200: yeniler hoşgeldiniz
Ne çok yazismissiniz ya :KK70: okumaya yetisemedim.

lilipit lilipit canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kocan meraktan aratmistir ismi canim. Bende bazen aklima geliyor bakıyorum ama birsey düşünmeden oylesine. Senden iyisinimi bulacak lilimmm. 2 metre boyun var :KK48::KK15: taş gibi hatunsun :KK200:

@emelinbusesi kiz işyerinde okadar kosturuyorum. Onlari hic gormuyorsun. Sporda spor :KK70:
liliye ne olmuş ben niye görmedim

çok ii menü meleeek sen bu işi çözmüşün bee canısı maşallah

güzel ama suyu artırsan bütün gün susuzsun vallaha taş kum neyim düşürürsün ha diikat et kuzum
Allah kabul etsin canım

şu hindi füme hariç iyi bence kuzuuum afiyet
4 gündür sporun yok ha baaak :KK11::KK11::KK11:

kıııız her yerden gir bak haa geçen hafta yoktun zaten yaaa kopmaaaaa favee kopma gülüm
Babam gelince ondan bağlanıyorum kuzum internete öğle arasına geldi su an akşam 6 gibi geri gelirim

Aa hiç duymadım ya adı ney
sek quart mı ne markası buki demişti

dukan birasını mı :KK53::KK53:
evettt :D sütlü detoksu da içebiliyorsun sen :D

Iyi cok sukur cnm. Gazi cok oluyor o cok yoruyor. lilipit lilipit cnm bana da yardimci olur musun 2 aylik olduk artik fazlaliklari vereyim istiyorum..

Canim cok sukur iyiyim sen nasilsin. Ben cpk giremiyorum takip edemyrm o yuzden hic gorusemyrz.Alsaniz beni hemen donmek istiyorum

maşallah canım ya verirsin kiloları merak etme 1 2 hfta daha geçir öyle gel istersen süt gerekli şimdi bebişe

Kızlar bdvlık konu buldum :KK70:
Esım facede lıse arkadasını aratmıs
Bu kız sımdı sunucu program yapıyor
Bnmkı ıkı haftadır ankaradaydı ya, kızda orda
Aratmıs onu
Vay anasını :KK70:
Basımı nelere vuram , gidem bdvye konu açam :KK70:

Ay azcıkda kıskanclık olsa bende ya :KK70:
O aratmıs bende arattım baktım gıza
O kadar :KK70: zerre kıskanmıyrm
SchonerDuft SchonerDuft

Cnm burda baya bı emzıren anne varız
Gel sende :)

daha ilk defa yapcam kuzum bi fikrim yok :KK70:

dün akşamdan corba var bu akşam mantarları yapcam yanına pilavla ıspanaklarıda hazırlarm anneme haber veririm ona börek yemeye giderz belki cok güüzel yapar ıspanaklı böreği:rolleyes::rolleyes:
kuru fasulye yine iptal:ruh:

kuzum eger katılmak isteyenler topiğinden cagırıyosan oraya önce yaz 14.takıma beklerz diye sonra etiketle ama dogum topiklerinden falan cagırıyosan etiketlemen yeterli:super::KK50:

Allah kabul etsin canım bnmde cok borclarm var bu kış tutcam inşallah:dua:

bnmde bugün yenilendi valla cok kötü bieşy beybi allah kurtarsın :KK70:
Hiç deme yaa çok sıkıcı oluyor böyle

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30

Favelayn Favelayn 0 + 0 + 20 + 66
@SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
@emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0
@pembebalerin 65 + 46 +0 + 0
@elaalemi 0 + 20 + 0 + 75

PATATESLER

@Melekemal 40 + 25 + 0 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0
kaptinn kaptinn 30 + 60 + 60 +0
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 Buki_89 0 + 65 + 25 + 25

@mihracee
@ertugrulunhalimesi
@UMEYYE
@munter
@Vanillav
@yesiltazenane
@SaiKing

kızlar bu spor listemiz
spor takımlarına eklenmek istiyorsanız spor yapıyorsanız beni etiketleyin ekleyim olmazsa haftaya ekliyim

Listedeki kızlar eksik yoktur diye düşünüyom siz de kendinizi kontrol edin ben tüm mesajları okuyup deftere not ediyom ama olabilir yani benim oğlan ve buse başımda dikiliyo şu an dışarı çıkalım deyüüüü havada soğuk ama çıkacaz heralde

Buki_89 Buki_89 cınım buldum buldum dedim ya başımda bunlar ikisi yaaaaa bebeler başımı şişirdi
sagol tatlim

Back
X