Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2300 dü senin aldıklarınnn
23032812_365892190482917_8875157387682436112_n.jpg

ama bunu gördüm beğendim buda 2900 galiba
bnmkiler iki si 4500dü işte tek tek bilmiyorm kii
güzelmişşşş:rolleyes: ama rengi farklı olsunnn

füme ve mor mu baksna bide :KK58: ben mor yada mavi istiyodumda cok güzel druyo:KK53:
şimdiki evimiz de maviydi sıkıldım maviden :KK53: morda koyu geliyo ya toz olur falan :ruh: yeşildende vazcaydım biz koltuklarımızı sıkayet etmistik 2 ayda bacakları kırıldı daha yenıydı gelıp bakmadılar tuketıcı heyetıde haklı buldu dun götürdüler annem bugün gidip parasını geri alcak annem hardalla asker yeşili beğendi :KK53:

:KK70: gıcık keptin gıcıııık

Bende kullanıyom seneledir hap diyosun demi sabah içiyom kahvaltıdan sonra

Var burda ya sen almanyadamısın

Yav kız müslim demişin bense müslüm baba dinliyo bilgisayardan herlade dedim anlamadım önce :KK70:

Ekonomienformatigi ne kııız ay kafam okurken şey oldu daha sen senelerce okumuşun bide maşallah
Benimle tanıştın sanırım anlatmam gerek yok
Boyun uzunmuş benden 20 cm hemde :KK70:

Eveeet kullan kullan iyi gelecek bak
ayy hiç aklıma gelmemişti koptum burda :KK70:

şimdiki evimiz de maviydi sıkıldım maviden :KK53: morda koyu geliyo ya toz olur falan :ruh: yeşildende vazcaydım biz koltuklarımızı sıkayet etmistik 2 ayda bacakları kırıldı daha yenıydı gelıp bakmadılar tuketıcı heyetıde haklı buldu dun götürdüler annem bugün gidip parasını geri alcak annem hardalla asker yeşili beğendi :KK53:
bnm köşem hardal bayılıyorum o renge yaaa :rolleyes::rolleyes:

anladim canim cok cok gecmis olsun... Listede degilsin ama dimi?
yok kiz 66 dan gram inemiyorum:) ve sürekli 68e cikip 66 a iniyorum=)
kız bukiii iyi ya 68 ben insem keşke yazın 68 lerdeydim hava bozdu ben hooop şişko emel oldum gene yaaaa:işsiz::işsiz::kızgın::KK14:
Yatak doşek yatıyoruz geldğmzden berı alışıyoruz yavaş yavaş bır sıcak bır soğuk ya dengesız
nerdesin guzu sen yaav o kadar soğuk nereye göçtün
eşi bu hafta evdeymiş cınım bizde nadir görüyoz sanırım ikinci bahar yaşıyollar :halay:
2300 dü senin aldıklarınnn
23032812_365892190482917_8875157387682436112_n.jpg

ama bunu gördüm beğendim buda 2900 galiba
güzelmiiiiiiiiiiş kıııııız
Aynen canım hava değişimi oldu.. Ne çok yenı arkadaş katılmış maşallah daımı olurlar hedeflerine ulaşırlar umarım
inşallah oluruz canımcım:dondurma:
bizde öyle umuyoruz inşallahhhh kalıcı olurlar :KK70:
kız keptin :sinirli: kalıcı olaacaaaz kıııız :KK53::KK53::KK53:gör bak:KK53: tabe bide kilo versem ya tık yok ya:KK14:
bende 2300 e birini alcam köşeyi annem alcak oda 1200 Hoppa
aklımda 3 renk var
açık gri-açık pembe
vizon- asker yeşili
vizon-kiremit
:KK64::KK64:
vizon sütlü kahve gibi demi sanki vizonla kiremit güzelmiş bak yere sütlü kahveli beyazlı bi halı atarsın şakilerden ama kirlenir çabuk dikkat etmek lazım
asker yeşilini ben sevemedim soğuk renk erkek rengi ya:KK43:
oturuyorum boş boş sıkıldım valla :mad:
yeni evlenecek gelin ne oturuyon kalk iki havlu kenarı işle bişi yap çenize koyarsın en kötü lif ör banyoda lazım oluyor yelek ör bebene nasılsa olacak bilmiyosan öğren birinden kız evlenince öremezsin:KK53:

ponçik taytüy varmış silinebilen kumaş ondan yaptırtın benim görümcemin kanepeye kahve döktüydü eşi bak hala izi var görümce hemşire benim çok kafaya taktı o iz duruyo hala ha diyince kanepe alınmıyoda poncikbirgelincik poncikbirgelincik

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
@denetim 0 + 40 + 0 +30

Favelayn Favelayn 0 + 0 + 20 + 66
SekerPancarii SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
emelinbusesi emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0
kaptinn kaptinn 30 + 60 + 60 +0
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 Buki_89 0 + 65 + 25 + 25

@mihracee
M Maridraw
UMEYYE UMEYYE
@munter
@Vanillav
yesiltazenane yesiltazenane
SaiKing SaiKing

kızlar bu spor listemiz
spor takımlarına eklenmek istiyorsanız spor yapıyorsanız beni etiketleyin ekleyim olmazsa haftaya ekliyim

Listedeki kızlar eksik yoktur diye düşünüyom siz de kendinizi kontrol edin ben tüm mesajları okuyup deftere not ediyom ama olabilir yani benim oğlan ve buse başımda dikiliyo şu an dışarı çıkalım deyüüüü havada soğuk ama çıkacaz heralde

öne çekiyom listeyi ha

bnm köşem hardal bayılıyorum o renge yaaa :rolleyes::rolleyes:
hardal bende hiç sevmiyorum niyeyse ya :KK53::KK53: çoğu rengi severim hardal itici geliyo :KK53:

konuya ortasından dalayım :KK70:model güzel ama renginden emin olamadım ben
sayfadan aldım resmi canım bu renk griyle güzel duruyo belki köşemi gri yastıklarımı toz pembe yapabilirim olmaz mı :KK64:

kız bukiii iyi ya 68 ben insem keşke yazın 68 lerdeydim hava bozdu ben hooop şişko emel oldum gene yaaaa:işsiz::işsiz::kızgın::KK14:

nerdesin guzu sen yaav o kadar soğuk nereye göçtün

eşi bu hafta evdeymiş cınım bizde nadir görüyoz sanırım ikinci bahar yaşıyollar :halay:

güzelmiiiiiiiiiiş kıııııız

inşallah oluruz canımcım:dondurma:

kız keptin :sinirli: kalıcı olaacaaaz kıııız :KK53::KK53::KK53:gör bak:KK53: tabe bide kilo versem ya tık yok ya:KK14:

vizon sütlü kahve gibi demi sanki vizonla kiremit güzelmiş bak yere sütlü kahveli beyazlı bi halı atarsın şakilerden ama kirlenir çabuk dikkat etmek lazım
asker yeşilini ben sevemedim soğuk renk erkek rengi ya:KK43:

yeni evlenecek gelin ne oturuyon kalk iki havlu kenarı işle bişi yap çenize koyarsın en kötü lif ör banyoda lazım oluyor yelek ör bebene nasılsa olacak bilmiyosan öğren birinden kız evlenince öremezsin:KK53:

evet vizonla kiremit düşüyorum en çok onu salona yaptırcam sanırım istedğim tonda bulabilirsem köşemide gri pembe :KK64:

ooo yapmaz olur muyum neler yapıyorum ben ama işteyim şuanda :ukala::ukala: patronum olmasa burdada yapıyorum :KK53:

ponçik taytüy varmış silinebilen kumaş ondan yaptırtın benim görümcemin kanepeye kahve döktüydü eşi bak hala izi var görümce hemşire benim çok kafaya taktı o iz duruyo hala ha diyince kanepe alınmıyoda poncikbirgelincik poncikbirgelincik

canım sımdı yenı takımlar hep sılınebilir kumaş oluyo genelde :KK51::KK51:

Back
X