- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.641
Ben bilniyordm annem ogtermemisti kaynanam ogretti simdi tek baslarim ornekre cikartiryom hem sis isi hemde tig
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişim afiyet olsun ama turşu ve şalgam çok tuzlu ya ödem yapar üzer seniHemen menümü yazayım
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk tulum
4 az tuzlu zeytin
Nane
1/3 domates
1 çay kaşığı pekmez
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
Ara
Sade türk kahvesi
1 hurma
Öğlen
Müsli yoğurt
Ara
1 mandalina
Akşam
15 hamsi
1.5 turşu
Su bardağı şalgam
Salata
Ara
Süt
1 avuç kavurga
2.5 lt su
75 dk spor
Oooo hadi bakalım :)İlk kez diyet yapacağım ondan çok pis gaza geldim canım
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyeceğim ama diyet topigine gitmeyecek![]()
Çok su içiyorum ya atacağımı düşünüyorumBebişim afiyet olsun ama turşu ve şalgam çok tuzlu ya ödem yapar üzer seni
Bana da 20 dakika yuruyus eklermisinizCanım düzenli spor yapamıyorum ben isterdim ama hem is hem iki çocuk vakit kalmıyor... düzene sokarsam yazarım sana :)
Afiyet olsun annecik:)Emziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:15 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
Patates salatası (1 yumurta ve bir patates ile yapılmış)
Domates
Peynir
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 2tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
Fıstık ezmesi (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Çikolatalı bisküvi (1tane)
1,5bardak rezene çayı
11:00
Tarçınlı süt
13:30
Karnabahar çorbası (2 kepce )
Maş fasulyesi (3kepçe)
Salata
Yoğurt
Buharda pişmiş balkabagi
17:00
Kavun (1dilim)
Karpuz (1dilim)
18:45
Şehriye çorbası (2kepçe)
Etli nohutlu Karabuğday pilavı (5-6 y.kaşığı )
Salata
Ayran
5-6 minik biberiye turşusu
Buharda pişmiş balkabagi
Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina
Tembellik dedinizde ay ben birden dokulmeye basladim bulasigi yikamaya takatim yokkkkTikkat tikkat
Kızlaaaar bu saat itibariyle patatesler takımı sporda önde gidiyo haberiniz olsun
@denetimFavelayn
SekerPancarii P pembebalerin E elaalemi ve ben tabisi
Tembeliz ha![]()
Kız alerjikmi oldun şampuandan olur olur yani bana beyaz sabun yaptıydı bi ara kurutmuş cildiKızlar yaa saç diplerimde sivilce çıktı. Şampuan değiştirmiştim ondan mıdır? Çok kaşınıyor bu konudan muzdarip olanlar var mı??
Teşekkür ederim canım :) herşeyden biraz biraz olunca benim liste uzamış ta uzamışAfiyet olsun annecik:)
E yapmışın genede gülüm 20 dakka hiç yoktan iyidirTembellik dedinizde ay ben birden dokulmeye basladim bulasigi yikamaya takatim yokkkk
Senin listeler hakkat çok uzun oluyo ama sağlık fışkırıyo gülüm inş bebeğine de sağlık geçecek boylu poslu olacak bakTeşekkür ederim canım :) herşeyden biraz biraz olunca benim liste uzamış ta uzamışkendimi kötü hissettim bak şimdi
![]()
Ne guzel masallah bende cok isterdim oyle olmayi ne guzeliki görümcem var ama cok iyidirler hergün konusuruz yani aramiz iyidir daha cok arkadas gibiyiz o konuda sanliyim:) fena olaydilar napardim bilmiyorummm