Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün perşembe olmasa wc için bol acılı ev yapımı çiğköfte önerirdim ama maleseff :KK70:
dene bak bigün cok işe yarıyo ama cok acı olması lazımmm
Emzirdiğim için acı yasak ki:sus:
Kahvaltı dan önce bir çay bardağı süt içtim bakalım işe yarayacak mı hamileyken çok işe yarıyor du :işsiz:
İşte bugün bide perşembe benim liste haftaya kalacak herhalde ;)

Menüm
Sabah omlet
2 zeytin
1 dilim peynir
3 dilim somun ekmek

Oglen
2 yemek kaşığı kısır
2 yemek kaşığı salata
1 çay bardağı ayran

Bir ısırık kıvırcık tatlı dayanamadım tatlıya :kızgın:
Akşam
Mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Avuç içi kadar lavaş

emelinbusesi emelinbusesi kuzum şimdi yürüyüşe cikiyorum
afiyet olsun hmmm kıvırcık tatlı nasıl oluyo kuzum bebişim acaba :dondurma:
Eşimin dengesiz bir kuzeni aşılama yaptığımdan beri tacizliyor beni ..
Bugün de sündün mü ağır mı kaldırdın da düşük yaptın diyor
kız denetim o seni kıskanıyo haset bi kız hamile kalsaydında kızkanırdı doğum yapıncada kıskanacak şimdi önce kendi doğum yapacak bu sefer sana aklııar vermeye çalışacak amaaan çevrede çok var öyle 1 çocuk doğuruyo sanarsın çocuk doktoru çocuk psikoloğu oluyo herşeyi biliyo çocukla ilgili
yani takma bu kıza sen hiç eşinede de uzak durun mecburi bayram seyran hariç görüşme enerjini almasın gıcık

Orjinal menüm
Sabah
61 gr yumurta ile 22 gram kaşar 1 çay kaşığı kadar da zeytin yağında omlet
21 gram jambon
Ara
250 ml.protein süt
Öğlen
Sek quark ananas
Ara
Sek quark moause
Akşam
Antrikot az yağlı
Çeyrek domates
2 biber
Ara
1 çay kaşığı organik bal
gram gramanjer ne kıııız :D afiyet olsun güzel yemişin tebrik
menüm
sahur
1 tereyağlı yumurta
1 domates
1 salatalık
10-15 zeytin
yarım biber
2 dilim ekmek
3 tane form kraker

iftar
1 kase mercimek çorbası
3 tane haşlanmış top içli köfte
salata
1 kase hoşaf
2 irmikli top
bir parmak kadar cevizli sucuk
5-6 tane form kraker
1 litre çay
içli köfteyi kendinmi yapıyosun canım
Geçmiş olsun ikinizede. Allah kimseye yaşatmasın. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin
amin
Kiz emoş bana 7 saat spor yaz işyerinde koşturuyorum:KK70:
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: yapmıyooon yapmıyon hani
hep sıfır hep sıfır nası pattissin sen:sopa::sopa::KK11:
dalga geçiyo benle yaaaaaaaaaaa:KK62:

acild napmş nolmussss ne yemegi yaptın :KK8:

sabah sabh :kusmuk: kahvaltı yapmadan mı cıktın evden :tokat:

niye artı cıkıyosn ki :KK47: dün ödem yapıcı bişeyler mi yedin içtin wc sorunun falan mı var :KK64:
yaptım ama bilmiyorum tuttu işte bazen oluyor ... antrikot vardı haşladım düdüklüde sonra yoğurt biraz baharat 1 talı kaşğı saf zeytinyağı ile kızartım yanına biber ve domates ... pimpirikli bir koam var öylemişmiydim :D bunu kedi tırmaad bir yer evimiz var annemler kardeşim için 2 ay kadar orda kaldı orya da sürekli gelen bir kedi var babam dediki bak tırmalar yaklaşma alıştırma sofrada yemek atma bu dinlemedi yemek verirken elini çizmiş :D neyse kuduz aşısı vuruldu 2 3 kere kediyi izledi baktı sıkıntı yok gitmedi aşıya dünde biraz başı dönmüş bulantısı olmuş cile gitmiş kedi tırmalamıştı beni diye :D :D durumu biliyorsun bende hiç sormadım ama tansiyonu yüksek sürekli ilaç alması gerekli almıyor

Emzirdiğim için acı yasak ki:sus:
Kahvaltı dan önce bir çay bardağı süt içtim bakalım işe yarayacak mı hamileyken çok işe yarıyor du :işsiz:
İşte bugün bide perşembe benim liste haftaya kalacak herhalde :KK66:
ay dogru acılı gazlı seyler yasak dimi :KK53: hgaftaya kalmasın listeye girmeden mezun olcan resmen:eek:

Cok dogru fiyorsun canim dengesiz ac kaldigimda saldiriyorum hatta etrafimdakikeri tanimiyorum :)) hani reklamda varya ac acken sen degilsin cok dogruymus ama sağlıklı beslenerek tam doyarak leptin ise yarar ac kalipta leptin yapmak saglik konusunda da zararli ins bir an önce saglikli kg verip hedefime ulasmak istiyorum csnim kaç diyet denedim benim bunyeme karatayin dedikleri işe yariyor bende..
herkese her diyet yaramıyo yaa sana bu yaradıysa ne güzel bulmuşun diyetini
Slm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off :KK43:( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..
ev görmeye niye evmi aldınız maşallah gülegüle oturun
Henüz cvp gelmedi ama şuraya ilistireyim günün menüsünü. emelinbusesi emelinbusesi seni mi etiketlenen gerekiyor ?
Sabah
2 kk cevizli helva
Yarım kk beyaz peynir
İki açma

Öğlen
İki kase tavuksuyu çorba bir dilim ekmek

Ara
2 ceviz 2-3 badem 1 erik

Akşam
Bir tabak bulgurlu kapuska
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek

Ara
2 mısır bir elma yarım avuç kayısı çekirdeği
2 lt su
45 dk spinning

Bugün aç kaldım tabii . Gece atıştırmak gibi görünüyor
(gece çayı, rezene, lactamil ve süt artırıcı damlayi saymadim.gerek var mı bilemedim. Oğluma süt gerek. )
ben spor listesi yapıyom gülüm sporunu yazıp beni etiketlersin
menüleri herkeş eleştiriyo zaten canı isteyen eleştiriyo yani diyim
menün çok iyi
sen ne zaman diyete başladın kaç kiloyla başladın yeni burdamı başlamıştın
Bunlar ne kızlar? Spor dakikaları mi?
spor listesi ayrı listede gülüm isteyen giriyo çıkıyo her hafta cuma değişiyo yani seni istersen alıyım listeye yarından itibaren hergün spor yapıp etiketlersin beni

yaptım ama bilmiyorum tuttu işte bazen oluyor ... antrikot vardı haşladım düdüklüde sonra yoğurt biraz baharat 1 talı kaşğı saf zeytinyağı ile kızartım yanına biber ve domates ... pimpirikli bir koam var öylemişmiydim :KK70: bunu kedi tırmaad bir yer evimiz var annemler kardeşim için 2 ay kadar orda kaldı orya da sürekli gelen bir kedi var babam dediki bak tırmalar yaklaşma alıştırma sofrada yemek atma bu dinlemedi yemek verirken elini çizmiş :KK70: neyse kuduz aşısı vuruldu 2 3 kere kediyi izledi baktı sıkıntı yok gitmedi aşıya dünde biraz başı dönmüş bulantısı olmuş cile gitmiş kedi tırmalamıştı beni diye :KK70: :KK70: durumu biliyorsun bende hiç sormadım ama tansiyonu yüksek sürekli ilaç alması gerekli almıyor
ahahahah :D:D başı dönmüş fln diyince acile gidip hamile miyim diye sormuş mudur düşüncesine girdm :D:D:D
erkekler öyle beee bi grip olsunlar ölüyom bitiyom oluyo :D
aaaa yüksek tansiyon cok tehlikeli ya madem canı tatlı kullansa ya ilaclarınııı

Cnm ıkı hafta boyunca aday lıstesınde oluyorsun
Sonra kesın lısteye alınıp cuma yarısmalarında takımımızın bır uyesı olarak yarısıyorsun
Bır kılo ıkı kılo degıldd
Kılo vermeler yuzdeye gore bakılıyor
Yanı mevcut kılon onemlı
Sen duzenlı beslen ve ekside yeterlı:)
Anlaşılmıştır kaptan. :super: verdiğin kilolardan ötürü seni haziran anneleri zayıflama kaptanı / koçu ilan ediyorum. Emziren annelere yol goster kuzum. Süt kaybını nsl kapattın mesela..ben spora da gidiyorum haftada 2-3 kere. Galactago damla da aldim o yuzdn

Cnm program yap bı sekılde duzenlı ye
Bır garıp cok ıyı beslenıyor örnek al
Aralarda tarcınlı sut ıc meyve ye kuruyemıs ye
Tarçınlı sutu çok severim de ben de gaz yapıyor . Bebeğe de geçerse diye korkuyorum. Ya hala gaz yapan şeyler yemiyorum. Geçen haftalarda mercimekli köfte yemistim iki gün ana oğul igdaş gibiydik. Boru dosemisler sanki . İki gece yatmadı velet.

Verirsin inşallah canım kendine kuruyemiş falan al aralarda atıştırmalık olarak bulunsun dolapta acıktıkça onlardan yersin
Kuruyemisim.hazir bile:p

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 8:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık kırmızı bıber

Ara ogun 1o:30

1 tane kuru ıncır
2 tane hurma
2 cevız
2 kupa humana stıll tea

Oglen 13:15
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak pırasa
1 dılım ekmek
Dereotu
1 tane Hamburger
1 mınık acı badem kurabıyesı
( bana yumurta sut urunlerı yasak ya, kahvaltım zayıf oldugundan oglen cok acıkıyrm)

Ara öğün 15:30

Yok

Aksam 18:00

1 Kase mantar çorbası
Bol marul salatası
1 kase pırasa (kaseme koydum az bişe:KK70:)

Ara ogun 2o:30
3-4 tane un helvası

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Sutum yok dıye un helvası kavurdum​

Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500

İlk hafta kilo kaybi 1.500:KK37:
İkinci hafta kilo kaybi:1.600:KK37:
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200:KK37:
Dördüncü hafta kilo kaybı 700 :duduk:
Besinci hafta kilo kaybi: 700:duduk:
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000:nazar:
Yedinci hafta kilo kaybi:700:bicak:
Sekizinci hafta kilo kaybi:500:skandal:
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600:KK12:
Onuncu hafta kilo kaybı:200:duduk:
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0:KK34:
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700:KK76:
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800 :nazar:
Ana hedefe kalan:2100":işsiz:
Bebeğin 40i cikar sokmaz diyete mi başladıiin. Harikasın ya. Gerçekten sağlıklı beslendikleri sonra oluyormuş demek ki. Senin süt azalması ise başlayınca azaldı dimi?

afiyet olsun hmmm kıvırcık tatlı nasıl oluyo kuzum bebişim acaba :dondurma:

kız denetim o seni kıskanıyo haset bi kız hamile kalsaydında kızkanırdı doğum yapıncada kıskanacak şimdi önce kendi doğum yapacak bu sefer sana aklııar vermeye çalışacak amaaan çevrede çok var öyle 1 çocuk doğuruyo sanarsın çocuk doktoru çocuk psikoloğu oluyo herşeyi biliyo çocukla ilgili
yani takma bu kıza sen hiç eşinede de uzak durun mecburi bayram seyran hariç görüşme enerjini almasın gıcık

gram gramanjer ne kıııız :KK70: afiyet olsun güzel yemişin tebrik

içli köfteyi kendinmi yapıyosun canım

amin

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: yapmıyooon yapmıyon hani
hep sıfır hep sıfır nası pattissin sen:sopa::sopa::KK11:
dalga geçiyo benle yaaaaaaaaaaa:KK62:
zaten onun yüzüne anneler babalar duydu onla aynı hastaneye gidiyoruz benim aşılama günüm o adet olmuş gelmiş doktora allahtan dr farklı işimi çok bozdu ilk baştan yok görüşmeme kararı aldım kendi akıl sağlığım için bayram da da görüşmüyorum onunla bir süre bana yazmaz kafam rahat eder :D :D ...
ay ben her şeyi ölçüp yiyordum bir ara mesela bugün pırasa var akşam onu ölçüp kalorsine bakıp yicem yumurta peynir domates biber herşeyi ölçüyorum :D :D takıntı :D

Kızlar menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 bardak cay

Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 4 kaşık yeşil salata

Akşam
1 kase Brokoli karnabahar
1 ızgara tavuk
menü süper bebişim yaaaa bombe
yaptım ama bilmiyorum tuttu işte bazen oluyor ... antrikot vardı haşladım düdüklüde sonra yoğurt biraz baharat 1 talı kaşğı saf zeytinyağı ile kızartım yanına biber ve domates ... pimpirikli bir koam var öylemişmiydim :KK70: bunu kedi tırmaad bir yer evimiz var annemler kardeşim için 2 ay kadar orda kaldı orya da sürekli gelen bir kedi var babam dediki bak tırmalar yaklaşma alıştırma sofrada yemek atma bu dinlemedi yemek verirken elini çizmiş :KK70: neyse kuduz aşısı vuruldu 2 3 kere kediyi izledi baktı sıkıntı yok gitmedi aşıya dünde biraz başı dönmüş bulantısı olmuş cile gitmiş kedi tırmalamıştı beni diye :KK70: :KK70: durumu biliyorsun bende hiç sormadım ama tansiyonu yüksek sürekli ilaç alması gerekli almıyor
geçmi olsun eşine kuzum ya tansiyonu çıkmıştır onun kediden diildir bence aşı zaten ne yapacak aşı yapmaz vallaha ben oğlanıda kendimide hep aşı yaptırırm grip aşısıda vurulduk bu sene eşimede yaptırıyom

ahahahah :KK70::KK70: başı dönmüş fln diyince acile gidip hamile miyim diye sormuş mudur düşüncesine girdm :KK70::KK70::KK70:
erkekler öyle beee bi grip olsunlar ölüyom bitiyom oluyo :KK70:
sürekli limon suyu içiyor bol su içiyor srımsakta yiyor :D :D ahaha kız onu soran varmıdır ya :D bir gün taş düşürüyor hastayım dedi bende inanmadım hastayım dedi diye sinirlendim dayısı hastaneden annemlere getirdi bende işten geldi nasıl sinirliyim ama sanıyorum ki pimpirikli yine bunu bir gördüm sapsarı olmuş bana geç söyledi hastanede olduğunu onunda siniri var en ben baktım ciddi hasta babamla acile götürdük taş düşürüyor :D sonra el attımda iyileşti am ne çekti düşene kadar :D

zaten onun yüzüne anneler babalar duydu onla aynı hastaneye gidiyoruz benim aşılama günüm o adet olmuş gelmiş doktora allahtan dr farklı işimi çok bozdu ilk baştan yok görüşmeme kararı aldım kendi akıl sağlığım için bayram da da görüşmüyorum onunla bir süre bana yazmaz kafam rahat eder :KK70: :KK70: ...
ay ben her şeyi ölçüp yiyordum bir ara mesela bugün pırasa var akşam onu ölçüp kalorsine bakıp yicem yumurta peynir domates biber herşeyi ölçüyorum :KK70: :KK70: takıntı :KK70:
peki yemekleri pişirmeden mi tartıyosun kuzum
sana böylesi yarıyosa çok iyi ben dayanamam onu ölç bunu ölç.......

sürekli limon suyu içiyor bol su içiyor srımsakta yiyor :KK70: :KK70: ahaha kız onu soran varmıdır ya :KK70: bir gün taş düşürüyor hastayım dedi bende inanmadım hastayım dedi diye sinirlendim dayısı hastaneden annemlere getirdi bende işten geldi nasıl sinirliyim ama sanıyorum ki pimpirikli yine bunu bir gördüm sapsarı olmuş bana geç söyledi hastanede olduğunu onunda siniri var en ben baktım ciddi hasta babamla acile götürdük taş düşürüyor :KK70: sonra el attımda iyileşti am ne çekti düşene kadar :KK70:
ya yazık adama cidden hastaymş :D:D:D:D bnm babamda birisi hasta olunca hasta olanlardan :deli:
baba şuram agrıyo dediğimde sen bendeki agrıyı bi bilsen diye başlıyodu bnden beter hastaymş gibi acıyodum yani kendi hastalıgımı unuyodm :D:D

menü süper bebişim yaaaa bombe

geçmi olsun eşine kuzum ya tansiyonu çıkmıştır onun kediden diildir bence aşı zaten ne yapacak aşı yapmaz vallaha ben oğlanıda kendimide hep aşı yaptırırm grip aşısıda vurulduk bu sene eşimede yaptırıyom
hiç grip aşısı olmuyorum işe yarıyor mu ? tansyonu yükselmiş 4 5 kere tansiyonu ölçtü limon içti sürekli sabah iyiydi dikkat etmiyor ki atlet ile şort ile dolanıyor sürekli

Bende 20 aralikta 21 me giricem benimde yok
yaşın erken şansın yüksek kuzum kilo verince olumlu yönde değişecek tedavin

ahahahah :KK70::KK70: başı dönmüş fln diyince acile gidip hamile miyim diye sormuş mudur düşüncesine girdm :KK70::KK70::KK70:
erkekler öyle beee bi grip olsunlar ölüyom bitiyom oluyo :KK70:
:anneadayı::anneadayı::anne::anne::anne::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sende bir ara usuyom belim agriyir diyirdun noldu bebek yokmuymus

hiç grip aşısı olmuyorum işe yarıyor mu ? tansyonu yükselmiş 4 5 kere tansiyonu ölçtü limon içti sürekli sabah iyiydi dikkat etmiyor ki atlet ile şort ile dolanıyor sürekli

yaşın erken şansın yüksek kuzum kilo verince olumlu yönde değişecek tedavin
insallah canim

peki yemekleri pişirmeden mi tartıyosun kuzum
sana böylesi yarıyosa çok iyi ben dayanamam onu ölç bunu ölç.......
çiğ şekilde tartıyorum genelde ama pırasa mesela pişmiş şekilde tartıyorum onu çiğken tartsamda bilemem kaç gram yediğimi tartı yoksa diyetisyenler 4 yk ölçü veriyor diyette

ya yazık adama cidden hastaymş :KK70::KK70::KK70::KK70: bnm babamda birisi hasta olunca hasta olanlardan :deli:
baba şuram agrıyo dediğimde sen bendeki agrıyı bi bilsen diye başlıyodu bnden beter hastaymş gibi acıyodum yani kendi hastalıgımı unuyodm :KK70::KK70:
:D :D
kız benim halalarım öyle bir araya geldiler mi hepsi sıra ile başlıyorlar rtık hasta değilsen hasta oluyorsun :D maşallahları var ... baban cidden hasta olduğunda mıymıntılaşıyor mu ?

Back
X