Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yohh senin masallahin var eyuce geliyon veri guudd veriii:kahve:
Hee gii ben 2 gün diyet iki gün yiyom o zamanda anca kilomu koruyom:110: bana 59 demisligi var tartinin:deli:
çünkülüm sen gelmiyon :deli::deli:
gocama didim tm artık diyete baslıyoz didim o da 84 oldu çünkülüm ailecek alıyok :KK70::KK70::KK70:

Ay dur haftaya daha duzgun yapacam sekerim
hadi bakalım :KK8::KK8::KK8: siz listeye girseniz de artıkın aday listesiylen ugrasmasam kız güzel olmaz mı :D:D

Ne guzel internette varmi dukan dieti yazsam cikar dimi
kitapları var canım
Bana 20 dakika saha yazarmisiniz eliptik bisiklete bide mekik cekicem
çek çek gülüm çok iyisin sporda tebrik
beni etiketle olurmu ortaya yazınca kaçırmıyım tekrar tekrar okuyorum sayfaları kaçırmamak için ama oğlan var ev kalabalık oluyo iş güç oluyo kaçabiliyo geçen benim yeğen buse ve benim oğlan sürekli başımdalardı gürültü bağrış çağrıştı ev bütün gün mesela
önce @ bu işareti sembollerden bulup koyup emelinbusesi diye benim rumuzumu yazıyorsun gülüm hemen yanına emelinbusesi emelinbusesi diye yani

Dediğin çayı nasıl yapıyorsun canım
ben zencefilden üc ince dilim kesiyorum kabuksuz ve bardagin icine atiyorum üstünede direk kaynamis su ekliyorum bes dakika icinde birakip aliyorum zencefilleri ama daha yogu bi tat icin 10 dakikaya Kadar tutulabilir icinde ama 10 dakikayi gecmemesi önemli, bi cay kasigi bal ve bir iki Damla limon katabilirsin icine

***14. TAKİM 543. ETAP***

lilipit (75.1///%)sabit

Blacksee55 (65.1/65/0.1/0.15%)

Favelayn (66.3 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55

Bir garip (53 //%) Sabit yeni uye başlangıç tarihi 24 ekim, baslangic kilo 56, hedef kilo 50

Melekemal: : (71,5//%)yeni uye başlangıç tarih
22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,

14. Takim ortalamasi: %

menüm
sahur
1 kase şekerli süt
bir parça yufka ekmek
1 domates, salatalık
peynir
zeytin
1 paket form kraker

iftar
1kase mercimek çorbası
1 tabak domatesli bulgur pilavı
salata 2 bardak ayran , turşu

ara
1 nescafe 3 ü bir arada
5 tane yulaflı bisküvi
1 litre çay

60 dk yürüyüş
Tatlim o sabahki süz icine Seker katilmis bi süt dimi? onu azaltmani öneririm, tabi neden ictigigini bilmiorum ama:) ve nescafe ücübirarada yerine kendin yapsan kahveni daha iyi oda cok fazla Seker barindirio icinde bide yufka ekmegi mesela tb ekmegiyle degistirirsen ayni menüde nhemen hemen kalorilerin cogu gitmis olur.... bulgur pilavini tam bilmiorum iyimi diyete uygunmu degilmi diye ben genelde pilavdan uzak duruyorum:)

P pembebalerin
pazartesi 72.5
bugün 71.5
öyle değil kız :D:D bak aday listesi var 2 3 sayfa geride onun üstüne yazıcaksın kendi adının karısısna eski yeni kilonu arasındaki farkı ve yüzdesini hessaplıcaksn hesaplama örnegi ilk sayfada anlattım ordan okursun

sonra baştaki sonraki aşaki gibi olan parantezleri silip paylaşıcaksınn bu parantezleri senin alıntından kopyaladım örnek olarak :sus:
[ QUOTE="UMEYYE, post: 53436049, member: 344041"] P pembebalerin

***14. TAKİM 543. ETAP***

lilipit (75.1///%)sabit

Blacksee55 (65.1/65/0.1/0.15%)

Favelayn (66.3 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55

Bir garip (53 //%) Sabit yeni uye başlangıç tarihi 24 ekim, baslangic kilo 56, hedef kilo 50

Melekemal: : (71,5//%)yeni uye başlangıç tarih
22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,

14. Takim ortalamasi: %
ahahahah D:D:D:D utanmadınmı yazarkene sabi yazaydn bari :D:D

@lilipit liste harika.ben bu kadar yesem ooohoooo. Ac geziyorum gibi geliyor bana.

Bugunku menum
Sabah
Yumurta yağda
1 kk helva
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
1kk kaşar peyniri
1 ck reçel
3 dilim ekmek

Öğlen
1 kase yoğurt
1 kase kapuska
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz 4 Erik

Akşam
1 tabak portakallı kereviz
1 kase yoğurtlu tarhana
2 çatal havuc salatası
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak çay
2 tane yulaflı bisküvi

Spor sonrası
1 muz

4 litre su ( bugün abartmisim resmen suyu)
1 bardak su içine rezene, gece çayı lactamil ve süt damlası katip içtim ..
ne ekmegi yiyosun canim? ve nekadar b üyüklükde dilimlerin?

Tatlim o sabahki süz icine Seker katilmis bi süt dimi? onu azaltmani öneririm, tabi neden ictigigini bilmiorum ama:) ve nescafe ücübirarada yerine kendin yapsan kahveni daha iyi oda cok fazla Seker barindirio icinde bide yufka ekmegi mesela tb ekmegiyle degistirirsen ayni menüde nhemen hemen kalorilerin cogu gitmis olur.... bulgur pilavini tam bilmiorum iyimi diyete uygunmu degilmi diye ben genelde pilavdan uzak duruyorum:)
:bicak: Aslında dün şeker krizim vardı. Napacağımı şaşırdım. Neyse bi daha olmaz inşallah :110:

Back
X