- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.581
Kızlar hiç canınızı sıkmayın bunların çoğu estetik harikası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hiç canınızı sıkmayın bunların çoğu estetik harikası
yok kuzuuum senin daha zamanın var haftaya bi bakalım
peki o zaman haftaya daha çok veririm inşallahyok kuzuuum senin daha zamanın var haftaya bi bakalım
2 hafta beklemeniz gerekiyo yeni gelenlerin![]()
Bu ama 3 tane çıkarmış ben çıkarmadan ne haldeyim ahahahasende cici olacaksın canım fazla kilon yok
Birde babaları müslümanövünüyorlar çok.
Bizde kadın diye dolaniyoz ortalıktaahahaha ya boy nasil fark ediyor ama. @Buki89 Kız sağdaki senin boyunda @lilipit sizin boy. Sizde 50 kilo olunca böyle olacaksınız kizlar
biz gelemicez biz devam yuvarlanak
hayırdır niye oynatıyosunkendime şarkı armağan ediyorum ..
oynatmaya az kaldı doktorum nerde![]()
çok yoğunum saçma işler ile uğraşıyorum bugünhayırdır niye oynatıyosun
Allah kolaylık versinçok yoğunum saçma işler ile uğraşıyorum bugün
Yeni liste kuracam gülüm her hafta değişiyoşu takımlara bende girmek istiyorumAma sayılar adaletli olmaz demi
o zaman benide biber yapın
![]()
Aferim kız blaaakAyy sağol emoşum beni özel anmışahahah 10 kilo verdim kiz kisa bi surede. Sen tabi yoktun. Buralar eskiden tarlaydı
![]()
Sendemi alamanyadasın kızBukiii aldim canım khaki. Physialismidir nedir ondan aldim muz azıcık koydum iyi değilmiş armut koydum uzum elma böğürtlen birde bi paketlesin annem yarim saattir dalga geçiyoree burda turkiyedeki gibi hazırlayan yerler yok
![]()
Aaboooovv hadidgillere bak hele heleAha gigi hadid ve bella hadid ve anası
Eki Görüntüle 2065965 Eki Görüntüle 2065966
Nereye doğru utanıyoruz![]()
![]()
Ahahahaha bebekli halinde azcık göbek var gibi benimkinden aynı azcık sonra benimki de geçicek demek mi bu şimdi![]()
Ya gram yağ yokki bunların ırsi ırsi yaaBu ama 3 tane çıkarmış ben çıkarmadan ne haldeyim ahahahasende cici olacaksın canım fazla kilon yok
Bizde kadın diye dolaniyoz ortalıktaahahaha ya boy nasil fark ediyor ama. @Buki89 Kız sağdaki senin boyunda @lilipit sizin boy. Sizde 50 kilo olunca böyle olacaksınız kizlar
Dedik alerji dedik hepiciğini oturup gümlettinRaffello gotur
Gecen hepsını yidim
Uşak alerjıden kabardı
Bim yok mu orda
Boylarda estetiklimi kııız umeyyeKızlar hiç canınızı sıkmayın bunların çoğu estetik harikası
Dedik alerji dedik hepiciğini oturup gümlettin
Boylarda estetiklimi kııız umeyye
inşallah bibiğiiimmm listeye şahane bi giriş yapmış olursunpeki o zaman haftaya daha çok veririm inşallah![]()
dooktooorr civanıııımmmmkendime şarkı armağan ediyorum ..
oynatmaya az kaldı doktorum nerde![]()
seni istiyorrr canımmminşallah bibiğiiimmm listeye şahane bi giriş yapmış olursun
dooktooorr civanıııımmmm![]()
ben yapacam kuzum birazdan çıkıcam işten annemle çarşı yürüyüşü yapacazSpor yapan varmı bacılar hani bugün cuma siye saldınız demi
dermanı yardadır sende bulunmaazz boşuna bnmle ugrasma doktooorrrrseni istiyorrr canımmm![]()
Haftaya girmem için bi kilo var mı varsa şimdiden ogreneyim de zor oluyo sonrahep o yüzden
hee kal artıkın girip girip geri atıyom sizi habire![]()
Favelayn ın 2. çıkışı bakam allahın hakkı 3 tür haftaya girer artık
![]()
artı cıkma yeter kuzumHaftaya girmem için bi kilo var mı varsa şimdiden ogreneyim de zor oluyo sonra
Bu ama 3 tane çıkarmış ben çıkarmadan ne haldeyim ahahahasende cici olacaksın canım fazla kilon yok
Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin kaptan ver elini öpimmmmmhep o yüzden
hee kal artıkın girip girip geri atıyom sizi habire![]()
Favelayn ın 2. çıkışı bakam allahın hakkı 3 tür haftaya girer artık
![]()
Oturan fotosuna baksana kızgöbekmiiii ben göremiyooom toktoooor
Ya gram yağ yokki bunların ırsi ırsi yaayeselerde almıyollarmış