Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ama 3 tane çıkarmış ben çıkarmadan ne haldeyim ahahaha :KK70: sende cici olacaksın canım fazla kilon yok

Birde babaları müslüman:KK70: övünüyorlar çok.

Bizde kadın diye dolaniyoz ortalıkta:KK70: ahahaha ya boy nasil fark ediyor ama. @Buki89 Kız sağdaki senin boyunda @lilipit sizin boy. Sizde 50 kilo olunca böyle olacaksınız kizlar :KK70: biz gelemicez biz devam yuvarlanak
:D :D bize yarım dünya dolanacam neyse apartman topuklar ondan azcık yırtarız :D :D

şu takımlara bende girmek istiyorum :KK49:Ama sayılar adaletli olmaz demi:KK51: o zaman benide biber yapın :halay:
Yeni liste kuracam gülüm her hafta değişiyo
Ayy sağol emoşum beni özel anmış:KK70: ahahah 10 kilo verdim kiz kisa bi surede. Sen tabi yoktun. Buralar eskiden tarlaydı :bicak:
Aferim kız blaaak
Bukiii aldim canım khaki. Physialismidir nedir ondan aldim muz azıcık koydum iyi değilmiş armut koydum uzum elma böğürtlen birde bi paketlesin annem yarim saattir dalga geçiyor:KK70: ee burda turkiyedeki gibi hazırlayan yerler yok :KK70:
Sendemi alamanyadasın kız
Aha gigi hadid ve bella hadid ve anası

Eki Görüntüle 2065965 Eki Görüntüle 2065966

Nereye doğru utanıyoruz:KK70: :KK70:
Aaboooovv hadidgillere bak hele hele
Komayın kız şu resimleri yağlarım ağlıyooo :D

Ahahahaha bebekli halinde azcık göbek var gibi benimkinden aynı azcık sonra benimki de geçicek demek mi bu şimdi :KK9:
:D göbekmiiii ben göremiyooom toktoooor :D
Bu ama 3 tane çıkarmış ben çıkarmadan ne haldeyim ahahaha :KK70: sende cici olacaksın canım fazla kilon yok

Bizde kadın diye dolaniyoz ortalıkta:KK70: ahahaha ya boy nasil fark ediyor ama. @Buki89 Kız sağdaki senin boyunda @lilipit sizin boy. Sizde 50 kilo olunca böyle olacaksınız kizlar :KK70: biz gelemicez biz devam yuvarlanak
Ya gram yağ yokki bunların ırsi ırsi yaa :D yeselerde almıyollarmış

:KK70:

hep o yüzden :KK70::KK70:

hee kal artıkın girip girip geri atıyom sizi habire :KK70: Favelayn Favelayn ın 2. çıkışı bakam allahın hakkı 3 tür haftaya girer artık :KK70::KK70:
Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin kaptan ver elini öpimmmmm:KK8:

:KK70: göbekmiiii ben göremiyooom toktoooor :KK70:

Ya gram yağ yokki bunların ırsi ırsi yaa :KK70: yeselerde almıyollarmış
Oturan fotosuna baksana kız :stop:

Back
X