- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.721
Spor salonuna yazılcam yakında komşumu bekliyorum onunla gidicez...spir olmadan kilo daha az gidiyo malesef..
Aynen katılıyorumSporsuz gitmiyor gercektende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor salonuna yazılcam yakında komşumu bekliyorum onunla gidicez...spir olmadan kilo daha az gidiyo malesef..
Aynen katılıyorumSporsuz gitmiyor gercektende
Haplarımı almaya gitmeliyim canım 1 2 haftaya gidicem InsAllah kizlar listeye girinceinsAllah daha hızlı kilo vericem metabolizma calisinca. Haftaya full spor planladım canimmm
![]()
Iyidir kuzu sen nasılsınSelam kızlar nasilsiniz
Ooooo denetiiiiimGaza geldim hedefi 67yi yapıyorum haftaya cumayabugün neremden kalktım ben acaba
![]()
![]()
Cnm buz cok ıyı gelıyorBugün buralar pek sakin
Kızlar bi insan ayağını burktuğunu nasıl anlamaz üç gündür ayak bileğim ağrıyor şişti o kadar acıyor sa anlamammı hiç hiçte azalmadı üç gün içindeacaba böcek falan mı soktu
Spor da yapamıyorum haliyle
Sağol canım deneyeceğim inşallahCnm buz cok ıyı gelıyor
Buz koy beze sarıp
Kolay gelsin canımGigi Hadid listesine girdigime gore spora devam
Bugün sokaklardayiz oğlumla. Ne şu icebilirim korkumdan ne yemek yiyebiliyorum. Kardesimin nişanı için mekan bakiyoruz![]()
Valla soganda yaptim incir edime keci boynuzu testere disli aslan pencesi hayit tohumu ise yaramadi bence hormon tahlillerini yaptir benim sut hormonu prolaktin 32 5 cikti onun icnde ilac iciyirumDiyorsunspor yapmak gibi planların yok mu yoksa ....
Senin tedavi nasıl gidiyor
Aynen kuzum kür uyguladın mı hiç..
Ben düşünüyorum ama hangisini yapyim bilemedim
Sagol abla onceden cok yaptim bi umut simdi anladimki kurluk bisey degilmis durumum sut hormonumda yuksek cikti onun icnde ilac kullancam kutunun icnde iki tane kuck mercimek kadar hap var biri pazartesi ictim birinide bu patesi icicem bide yarin catlatma ignedi vululcak abla ultrasyonda 3 yumurta olctu foktor igneyle ucude catlarmi yoksa kistmi olur
10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ
ADRİANA LİMA' LAR
emelinbusesi 0 + 15
@keptinn
@Favelayn
M Melekemal 80 +
SekerPancarii 33 +
@Bir garip
sarraf 90 +
@yesiltazenane
GİGİ HADİD' LER
heksi 60 +
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55 20 +
SchonerDuft 60 +
@selcanmehmetcan
E elaalemi . 40 +
UMEYYE 45 +
Afiyet olsun canımBugnku menum
Sabah
1yemek kasigi menemen
Az domates
Yesil zeytin buyuklunde peynir
Ara
1avuc uzum
2 kucuk mandalin
Oylen
1yemek kasigi kavrulmus biber
Cay
Ara
2 avuc uzum
1mandalin
Aksam
Kucuk 1biber dolmasi 2 yemek kadigi
2yemek kasigi eriste kendim kestim
2 yemek kasigi yogurt eristeyle karistirdim
Ara
1 dilim brovni yicem
Cay
Burda payladtiginiz tarif yapanin eline saglik daha vakmadim tadina gorunusu cok guzel
Tartiya çıkınca söndümOoooo denetiiiiim
Varmı arttıraaaaan beee helaaal
hadi bakem yaparsın sen ya matbolizman iyi çalışıyor
![]()