Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün buralar pek sakin :110:
Kızlar bi insan ayağını burktuğunu nasıl anlamaz üç gündür ayak bileğim ağrıyor şişti o kadar acıyor sa anlamammı hiç hiçte azalmadı üç gün içinde :KK43: acaba böcek falan mı soktu :işsiz:
Spor da yapamıyorum haliyle
Cnm buz cok ıyı gelıyor
Buz koy beze sarıp

Gigi Hadid listesine girdigime gore spora devam :halay:
Bugün sokaklardayiz oğlumla. Ne şu icebilirim korkumdan ne yemek yiyebiliyorum. Kardesimin nişanı için mekan bakiyoruz:110:

Diyorsun :KK70: spor yapmak gibi planların yok mu yoksa ....
Senin tedavi nasıl gidiyor

Aynen kuzum kür uyguladın mı hiç..
Ben düşünüyorum ama hangisini yapyim bilemedim
Valla soganda yaptim incir edime keci boynuzu testere disli aslan pencesi hayit tohumu ise yaramadi bence hormon tahlillerini yaptir benim sut hormonu prolaktin 32 5 cikti onun icnde ilac iciyirum

M Melekemal ben kullandım klomen..ilk kızimda üçüncü kullanımda hamile kaldım ikinci kızımda ilk ayda..sakın bitkisel kür falan yapma ağır spor da yapma yürüyüş yeterli senin için..hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah..
Sagol abla onceden cok yaptim bi umut simdi anladimki kurluk bisey degilmis durumum sut hormonumda yuksek cikti onun icnde ilac kullancam kutunun icnde iki tane kuck mercimek kadar hap var biri pazartesi ictim birinide bu patesi icicem bide yarin catlatma ignedi vululcak abla ultrasyonda 3 yumurta olctu foktor igneyle ucude catlarmi yoksa kistmi olur

Bugnku menum
Sabah
1yemek kasigi menemen
Az domates
Yesil zeytin buyuklunde peynir
Ara
1avuc uzum
2 kucuk mandalin

Oylen
1yemek kasigi kavrulmus biber
Cay

Ara
2 avuc uzum
1mandalin

Aksam
Kucuk 1biber dolmasi 2 yemek kadigi
2yemek kasigi eriste kendim kestim
2 yemek kasigi yogurt eristeyle karistirdim

Ara
1 dilim brovni yicem
Cay
Burda payladtiginiz tarif yapanin eline saglik daha vakmadim tadina gorunusu cok guzel

Bugnku menum
Sabah
1yemek kasigi menemen
Az domates
Yesil zeytin buyuklunde peynir
Ara
1avuc uzum
2 kucuk mandalin

Oylen
1yemek kasigi kavrulmus biber
Cay

Ara
2 avuc uzum
1mandalin

Aksam
Kucuk 1biber dolmasi 2 yemek kadigi
2yemek kasigi eriste kendim kestim
2 yemek kasigi yogurt eristeyle karistirdim

Ara
1 dilim brovni yicem
Cay
Burda payladtiginiz tarif yapanin eline saglik daha vakmadim tadina gorunusu cok guzel
Afiyet olsun canım
Çok tok tutuyor inan üç saat oluyor tıka basayım ;)

Back
X