Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar:KK51:
Yarini iple cekiyorum uzun bir aradan spnra kilomu bildirio araniza katilacagim:KK73::KK73:
Bir iki sayfayi okudum kocislere tripler atilmis bende attim bu sabah aksam gelsiginde devam edecegim :KK62:
bebeğiiimmmm hoşgeliyorsun vallaaa:halay::halay:
sen niye attın gııızzzz:KK53: erkeklerin şanssız günü bugün galiba :confused:

işlerimi halledicem sonra eve gidip temizlik yapcam misafirler için ikramlıkları yapcam
geçen sekerpare yaptım annem cok begenmişti ondan yapcam tekrar bigün beklesin dolapta :halay:
kuzu sen şerbeti nasıl yapıyosun bnmki su gibi oluyo:işsiz:
Canım daha şerbetli tatlıları çok yapmadım ama limon suyu kapatmaya yakın ve orta ateşte en fazla 10 dk kaynaması gerektiği edindiğim bilgiler arasında ;)
Gunaydin kizlar:KK51:
Yarini iple cekiyorum uzun bir aradan spnra kilomu bildirio araniza katilacagim:KK73::KK73:
Bir iki sayfayi okudum kocislere tripler atilmis bende attim bu sabah aksam gelsiginde devam edecegim :KK62:
:KK19:

Hosbuluyorummm canisii:KK74::KK71:
Yaa evi dagitma cocukla toplayamiyorum diyorum ben dedikce o dağıtıp giduyor cildiriyorum :KK62:
toplama bi kac gün kuzu anlasın zorlandıgını:kahve::kahve:

Canım daha şerbetli tatlıları çok yapmadım ama limon suyu kapatmaya yakın ve orta ateşte en fazla 10 dk kaynaması gerektiği edindiğim bilgiler arasında :KK66:

:KK19:
bunu da denicem bebeğim ben limonu seker eriyince katıyodum:KK53:

Geldim:oha: telim bozuldu giremedim yaa bi gun de esim benle beraber uyandi yine giremedim:olamaz: simdi geldim hemen:KK16:
:63::63::63::63::63::63::63::63:

Yarin bildirim yapip baslayacagim kuzummmmmm :KK19:
Sen izindemisinn :KK36:
Ben listede degildim kiz ayrildiydim kendi isteğimlen ama kilo aldim ya bacaklarim cok kalinlasti hic hoslanmiyom veremiyom da listede olursam sanki daha cok dikkat ederem:silah:
Sevindim balim senin geldigine:KK74:

işlerimi halledicem sonra eve gidip temizlik yapcam misafirler için ikramlıkları yapcam
geçen sekerpare yaptım annem cok begenmişti ondan yapcam tekrar bigün beklesin dolapta :halay:
kuzu sen şerbeti nasıl yapıyosun bnmki su gibi oluyo:işsiz:
Serbeti ben bi damla tırnağımın üstüne damlatiyorum eger ağır bi sekilde inerse o damla olmus demektir :sus: eger bi anda inerse hala cıvıktir:sus:anam da boyle yapardi:KK16:

Kiz denetim sen msn:deli: isim degistirmisin:sus:naparsin:KK16:
hee eskiye dönüş yaptım :D :D
kilo almakla meşgulum :D takıldım 70,80e inemiyorum ..
yarın reglim bitiyor inerse cumartesiye kendime söz verdim devam edecem inmezsem de kilo korumaya devam veremiyorsam almayım dimi :D

hee eskiye dönüş yaptım :KK70: :KK70:
kilo almakla meşgulum :KK70: takıldım 70,80e inemiyorum ..
yarın reglim bitiyor inerse cumartesiye kendime söz verdim devam edecem inmezsem de kilo korumaya devam veremiyorsam almayım dimi :KK70:
Kilodan tanidim senlen butunleşecek 70.40 70.80 :KK70: ayy sorma bende kilo almakla mesguldum ama tartilmadim korkuyom kesin 58 kusurlerdeyim daha fazla degilsem:KK75: kalori saycam ben ya:ruh:

Serbeti ben bi damla tırnağımın üstüne damlatiyorum eger ağır bi sekilde inerse o damla olmus demektir :sus: eger bi anda inerse hala cıvıktir:sus:anam da boyle yapardi:KK16:
yaa koyu olması gerekiyo dimi:ıslık: ikidir yapıyorum olmuyo senin dediğini de denicem limonu ne zamna atıyosun sen kuzu:sus:
hee eskiye dönüş yaptım :KK70: :KK70:
kilo almakla meşgulum :KK70: takıldım 70,80e inemiyorum ..
yarın reglim bitiyor inerse cumartesiye kendime söz verdim devam edecem inmezsem de kilo korumaya devam veremiyorsam almayım dimi :KK70:
bnm salı bitti:oha::oha::oha: 4gün ilk defa bu kadar kısa sürdü:KK57:

daha 6 ay olmamıştır ki senin o_Oo_O

merak ettim :KK51: kac gündür yoksun :110: yarında ben yokum listeyi bırakck kimse de yoktu düşünüyodum kara kara :işsiz:
kaç kilo oldun ben 57:olamaz::olamaz::olamaz:
Ayy tuh ya veremiyom ya ben kilo:olamaz: temem yarin ben giremem gunduz ama sabah gelerem sonra yardim isterim tamam mi nerdesin sen yarin:KK14: ayy ben korktum tartilmaya tartilmiyom:hasta: kesin 58 veya ustu bile olabilirim:hasta: kalori saycam bacaklarim kalinlasti kiz naptim ben yaa:olamaz:

yaa koyu olması gerekiyo dimi:ıslık: ikidir yapıyorum olmuyo senin dediğini de denicem limonu ne zamna atıyosun sen kuzu:sus:

bnm salı bitti:oha::oha::oha: 4gün ilk defa bu kadar kısa sürdü:KK57:
Kaynayinca atiyom limonu ben yaklasik 10 dk da olur ama ben hep kontrol ediyom bi damla damlat tirnagindan yavasca kayınca tamamdir hep tutuyo bende bu yontem:sus:

Back
X