Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin cnm gecmis olsun ♡

Kız senden bana geçti hastalık:KK70: bende dünden beri hastayım. Günaydın ♡♡
Ayy demee :skandal: neyin var kizz gecmis ossun:dua: tek iyi yani 2 kilo vermisim:KK53: 59 küsürlerdeydim bu hafta full tika basa yidim:sus: bugun 57.1 çıktım :KK53: artik kalori saycam vercem kilolarimi kuru kiz olcam kendimi övcem hergun:süslü:

Ayy demee :skandal: neyin var kizz gecmis ossun:dua: tek iyi yani 2 kilo vermisim:KK53: 59 küsürlerdeydim bu hafta full tika basa yidim:sus: bugun 57.1 çıktım :KK53: artik kalori saycam vercem kilolarimi kuru kiz olcam kendimi övcem hergun:süslü:
Kuru kizimizsin sen bizim zaten :KK70: sağol canım, migdemde bi baskı var yediklerimi çıkarma hissi gibi. Karnımda birseyler dolanıyor sanki. Çok kötü bir his :KK43: ama iyi yani iştahım yok :KK70:

Kuru kizimizsin sen bizim zaten :KK70: sağol canım, migdemde bi baskı var yediklerimi çıkarma hissi gibi. Karnımda birseyler dolanıyor sanki. Çok kötü bir his :KK43: ama iyi yani iştahım yok :KK70:
Yok kiz kuru kiz mi kaldi bildigim normal kilom suan ayy ne zayif demen yani :cry:ne guzeldi yazin 52 kiloydum ya cok mutluydum yine olacakkkk:mad: ilk defa bu kadar zorlandim diyete baslamaya:oha:ben 3 senedir diyet yapan insanim nasil oldu :KK70:hayatim diyet benim halbukimm:KK70:
Ayy bulanti kusma kadar kötü bisey yok kiz surekli uyudum ben dün kizim artik sıkılmiş yeter artik anneee amma uyudun sende diyo:KK70: ayy o kadar halsizdim ki gözüm açilmiyodu kizim bakti bana :KK37: battaniye getirdi suyumu yanima getirdi oyuncaklarini topladi basima masaj yapti yemek de yapim mi anne diyo:anne:

Yok kiz kuru kiz mi kaldi bildigim normal kilom suan ayy ne zayif demen yani :cry:ne guzeldi yazin 52 kiloydum ya cok mutluydum yine olacakkkk:mad: ilk defa bu kadar zorlandim diyete baslamaya:oha:ben 3 senedir diyet yapan insanim nasil oldu :KK70:hayatim diyet benim halbukimm:KK70:
Ayy bulanti kusma kadar kötü bisey yok kiz surekli uyudum ben dün kizim artik sıkılmiş yeter artik anneee amma uyudun sende diyo:KK70: ayy o kadar halsizdim ki gözüm açilmiyodu kizim bakti bana :KK37: battaniye getirdi suyumu yanima getirdi oyuncaklarini topladi basima masaj yapti yemek de yapim mi anne diyo:anne:
Ayyy büyümüşte annesine bakiyormuuus ♡
Nelerde bilirmis. Yerim onu ben :KK36:
Kız bi baskı var cıktı çıkacak:D çok kötü bir his. Iyi bari senin düzelmene sevindim cnm. Sende çocukta var hasta hasta olmuyo.
Benim ömrüm diyetlerle geçti. Senin kilondaydım:D simi o kilo benim hayal kilom. Sen verirdin yine canim azimlisin, en azindan biz yazin koltuklarda yuvarlaniyorken sen spor yapıyordun:D

Ayyy büyümüşte annesine bakiyormuuus ♡
Nelerde bilirmis. Yerim onu ben :KK36:
Kız bi baskı var cıktı çıkacak:KK70: çok kötü bir his. Iyi bari senin düzelmene sevindim cnm. Sende çocukta var hasta hasta olmuyo.
Benim ömrüm diyetlerle geçti. Senin kilondaydım:KK70: simi o kilo benim hayal kilom. Sen verirdin yine canim azimlisin, en azindan biz yazin koltuklarda yuvarlaniyorken sen spor yapıyordun:KK70:
Hee kiz cocuk bi baska Rabbim her isteyene nasip etsin:anne::KK200: ayy sagol kuşum cabuk gecti Allah tan inşallah seninki de hemen geçer:dua:
Bütün ömrümüz diyetlen gececek:KK51: yada bosverip kilolu yaşicuhh:KK70: ben birinci seçeneği ercih ediyorum:KK70:

Hee kiz cocuk bi baska Rabbim her isteyene nasip etsin:anne::KK200: ayy sagol kuşum cabuk gecti Allah tan inşallah seninki de hemen geçer:dua:
Bütün ömrümüz diyetlen gececek:KK51: yada bosverip kilolu yaşicuhh:KK70: ben birinci seçeneği ercih ediyorum:KK70:
Aminnn cnmmm ♡

Bende ikinci seçeneği seçiyorum :D
Ben 5 leri görsem ahhh ahh. Yavaşladı benim kilo vermem önceden 1 kilo falan veriyordum çok çabuk verdim galiba :( yada su mu veriyoruz ne anlamadim :D nefes alsam yarıyor bana. Ayy özlemişim seninle konusmayi ♡

Simdi soyle, esim cok merhametlidir bana karsi beni sever deger verir ilgilenir uzulmemi vs hic istemez lakin uzer durur beni :KK67:
Hamileligimde cok destek oldu hakkini yiyemem zaman zaman eseklikleri oldu ama genel olarak destekcimdi. Lohusaligimda adama bir sey oldu horul horul uyuyor kv de o dobem bende kaliyor aman oglum ise gidecen amann dinlen uyu sen yorulma vs normalde esim nana yardim eder ya ne hikmetse lohusalik donemimde oturuo dizisini izliyor anasi varken ozellikle:KK62:
Su an en cok tartistigimiz konu esimin her seyi unutmasi sanki beni dinlemiyir a diyirum b taoiyir her seyi benden bekliyor bende degistim bebekten dolayi ve birikimlerden cok tahammulsuzlestim yalan soyleyemem ama gececek bu donemler biliyorum bana destek olsun istiyorum olamayincada geriliyorum ve ben adama sozlu siddet uyguluyorum elimde degil :KK61:
Boyle iste simdide kusmusum konusmuyorum ayni evde olunca yeterki soguklugu gosteremiyorum haliyle hep basa sariyoruz:KK42:
anneleri şımartınca bi değişiyolar zatn bnmkide annesi babası varken elini sürmez hiç bişeye çayını ayagına ister fln katlanıyorm bende gönlü kırılmasın diye
ama akşam mesela cay getir dedi banyonun önünden geçiyodu bende kalk banyonun kapısını kapat dye bagırdım kedi gibi gitti kapattı :D:D:D

Menü yorumu yazmadan menümü yazayım
Kahvaltı
1 kk tulum
4 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı pesto sosu (italyan makarna sosu ben kahvaltıda seviyorum 20 kaloriymiş)
1 çay kaşığı pekmez
1 dilim çok tahıllı ekmek
Nane
Öğlen
Evden yapıp termosa koyduğum 1 bardak sütlü şekersiz nescafe
1 paket 130 kalorilik diyet çubuk
1 paket 90 kalorilik ülker k barlardan
Ara
1 mandalina
2. Ara ( işten geç çıkacağım için 17:00 gibi yedim)
1 minnak hurma
Akşam
Anacığımın bana sürprizi biftek (mutluluktan uçtum)
Ayran
Salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
1 bardak süt
2 avuç elma kurusu
Su
2 lt
Spor sabah kalkamadığım için sadece işe yürüdüm 50 dk
1 bardakta yeşil çay içtim
öğle olmamış kuzum bide aralar cok geldi bana kac saat arayla yedin onuda bilmiyorm tabiii

Menüm
Sabah omlet
4 zeytin
1 şeker kaşığı kaymak ve bal
Yarım domates

Öğlen yok

Ara 1 elma

Akşam 2 fındık lahmacun
1 kase salata
kaymakla balı boş mu yedin bibiğim ekmek yok muyduuuu:kahve:
akşam yemeğine 1 porsiyonda ban ekleyelim :KK53:

Ayy canim kofte cekti. Bol yeşil salata ilen :KK70:
evet yaaa :işsiz: öğle yemegi saatide gelemedi bi türlü acıktım:KK53:

Da çok ararsın:KK70: menü falan yok :KK70:
bulamadım valla :D
ama kurabiye gördüm dünde tatlı görmüştüm bi yerlerde sorsan diyet yapıyoz @Bir garip :tokat::tokat:

Günaydın kızlar boğazım ve kulağım çok kötü
geçmiş olsun bebeğim niye geçmedi ki o daha :bicak:

Gunaydin kızlar nasilsiniz iyi oldum ben bugun şükür :KK200:
şükür sonunda :dua::dua::dua:

Herkese gunaydin bu gece hic uyuyamadim cok kotu oksuruyorum sabaha karsida esim istn geldi ozamanda dagildi uykum insallah sizler guzel bi uyku cekmissinizdir

evet yaaa :işsiz: öğle yemegi saatide gelemedi bi türlü acıktım:KK53:
Daha kahvaltı yapmayanlar var aramızda:D gerçi bende şuan saat 8.34 :D
Herkese gunaydin bu gece hic uyuyamadim cok kotu oksuruyorum sabaha karsida esim istn geldi ozamanda dagildi uykum insallah sizler guzel bi uyku cekmissinizdir
Al bendende okadar hic güzel uyumadim. Geçmiş olsun

Back
X