- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.801
Gunaydin kuzum hasta msn gecmis olsunGünaydın kızlar boğazım ve kulağım çok kötü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kuzum hasta msn gecmis olsunGünaydın kızlar boğazım ve kulağım çok kötü
Gunaydin cnm gecmis olsun ♡Günaydın kızlar boğazım ve kulağım çok kötü
Kız senden bana geçti hastalıkGunaydin kızlar nasilsiniz iyi oldum ben bugun şükür![]()
Ayy demeeGunaydin cnm gecmis olsun ♡
Kız senden bana geçti hastalıkbende dünden beri hastayım. Günaydın ♡♡
Kuru kizimizsin sen bizim zatenAyy demeeneyin var kizz gecmis ossun
tek iyi yani 2 kilo vermisim
59 küsürlerdeydim bu hafta full tika basa yidim
bugun 57.1 çıktım
artik kalori saycam vercem kilolarimi kuru kiz olcam kendimi övcem hergun
![]()
Ekmek yerine goz hakkiii bibisimmyine pogaca gördüm![]()
Hecms olsn cnmm dikkat et kendineGünaydın kızlar boğazım ve kulağım çok kötü
Yok kiz kuru kiz mi kaldi bildigim normal kilom suan ayy ne zayif demen yaniKuru kizimizsin sen bizim zatensağol canım, migdemde bi baskı var yediklerimi çıkarma hissi gibi. Karnımda birseyler dolanıyor sanki. Çok kötü bir his
ama iyi yani iştahım yok
![]()
Ayyy büyümüşte annesine bakiyormuuus ♡Yok kiz kuru kiz mi kaldi bildigim normal kilom suan ayy ne zayif demen yanine guzeldi yazin 52 kiloydum ya cok mutluydum yine olacakkkk
ilk defa bu kadar zorlandim diyete baslamaya
ben 3 senedir diyet yapan insanim nasil oldu
hayatim diyet benim halbukimm
Ayy bulanti kusma kadar kötü bisey yok kiz surekli uyudum ben dün kizim artik sıkılmiş yeter artik anneee amma uyudun sende diyoayy o kadar halsizdim ki gözüm açilmiyodu kizim bakti bana
battaniye getirdi suyumu yanima getirdi oyuncaklarini topladi basima masaj yapti yemek de yapim mi anne diyo
![]()
evet ya sağlık ocağına indim alerjikmiş kurtulamadım şu alerjden bir türlü sen nasılsınGunaydin kuzum hasta msn gecmis olsun![]()
Hee kiz cocuk bi baska Rabbim her isteyene nasip etsinAyyy büyümüşte annesine bakiyormuuus ♡
Nelerde bilirmis. Yerim onu ben
Kız bi baskı var cıktı çıkacakçok kötü bir his. Iyi bari senin düzelmene sevindim cnm. Sende çocukta var hasta hasta olmuyo.
Benim ömrüm diyetlerle geçti. Senin kilondaydımsimi o kilo benim hayal kilom. Sen verirdin yine canim azimlisin, en azindan biz yazin koltuklarda yuvarlaniyorken sen spor yapıyordun
![]()
Gecmis olsun kuzum bende iyi oldum şükür cok kötüydüevet ya sağlık ocağına indim alerjikmiş kurtulamadım şu alerjden bir türlü sen nasılsın
Aminnn cnmmm ♡Hee kiz cocuk bi baska Rabbim her isteyene nasip etsinayy sagol kuşum cabuk gecti Allah tan inşallah seninki de hemen geçer
Bütün ömrümüz diyetlen gececekyada bosverip kilolu yaşicuhh
ben birinci seçeneği ercih ediyorum
![]()
anneleri şımartınca bi değişiyolar zatn bnmkide annesi babası varken elini sürmez hiç bişeye çayını ayagına ister fln katlanıyorm bende gönlü kırılmasın diyeSimdi soyle, esim cok merhametlidir bana karsi beni sever deger verir ilgilenir uzulmemi vs hic istemez lakin uzer durur beni
Hamileligimde cok destek oldu hakkini yiyemem zaman zaman eseklikleri oldu ama genel olarak destekcimdi. Lohusaligimda adama bir sey oldu horul horul uyuyor kv de o dobem bende kaliyor aman oglum ise gidecen amann dinlen uyu sen yorulma vs normalde esim nana yardim eder ya ne hikmetse lohusalik donemimde oturuo dizisini izliyor anasi varken ozellikle
Su an en cok tartistigimiz konu esimin her seyi unutmasi sanki beni dinlemiyir a diyirum b taoiyir her seyi benden bekliyor bende degistim bebekten dolayi ve birikimlerden cok tahammulsuzlestim yalan soyleyemem ama gececek bu donemler biliyorum bana destek olsun istiyorum olamayincada geriliyorum ve ben adama sozlu siddet uyguluyorum elimde degil
Boyle iste simdide kusmusum konusmuyorum ayni evde olunca yeterki soguklugu gosteremiyorum haliyle hep basa sariyoruz![]()
öğle olmamış kuzum bide aralar cok geldi bana kac saat arayla yedin onuda bilmiyorm tabiiiMenü yorumu yazmadan menümü yazayım
Kahvaltı
1 kk tulum
4 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı pesto sosu (italyan makarna sosu ben kahvaltıda seviyorum 20 kaloriymiş)
1 çay kaşığı pekmez
1 dilim çok tahıllı ekmek
Nane
Öğlen
Evden yapıp termosa koyduğum 1 bardak sütlü şekersiz nescafe
1 paket 130 kalorilik diyet çubuk
1 paket 90 kalorilik ülker k barlardan
Ara
1 mandalina
2. Ara ( işten geç çıkacağım için 17:00 gibi yedim)
1 minnak hurma
Akşam
Anacığımın bana sürprizi biftek (mutluluktan uçtum)
Ayran
Salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
1 bardak süt
2 avuç elma kurusu
Su
2 lt
Spor sabah kalkamadığım için sadece işe yürüdüm 50 dk
1 bardakta yeşil çay içtim
kaymakla balı boş mu yedin bibiğim ekmek yok muyduuuuMenüm
Sabah omlet
4 zeytin
1 şeker kaşığı kaymak ve bal
Yarım domates
Öğlen yok
Ara 1 elma
Akşam 2 fındık lahmacun
1 kase salata
Tmm canim afiyet olsunGünaydın kızlar
Mutlu günler dilerim :)
Uno canım, bir normali var bir de lighti hamileyken diyetisyen tavsiyesiyle yemeye başladım tadını da seviyorum
YOK YA VEREMİYORUM PROTEİN YAPTIM YİNE OLMADI VAZGEÇTİM ARTIK BİRDE VİTAMİNLERE BAŞLADIM BELKİ ONDAN VEREMİYORUM O DA ŞİŞİRİYOR İŞTAH AÇIYORGecmis olsun kuzum bende iyi oldum şükür cok kötüydüdiyet nasil gidiyi
bende menu yazcam artik
yoksa veremiyom
![]()
evet yaaaAyy canim kofte cekti. Bol yeşil salata ilen![]()
bulamadım vallaDa çok ararsınmenü falan yok
![]()
geçmiş olsun bebeğim niye geçmedi ki o dahaGünaydın kızlar boğazım ve kulağım çok kötü
şükür sonundaGunaydin kızlar nasilsiniz iyi oldum ben bugun şükür![]()
Daha kahvaltı yapmayanlar var aramızdaevet yaaaöğle yemegi saatide gelemedi bi türlü acıktım
![]()
Al bendende okadar hic güzel uyumadim. Geçmiş olsunHerkese gunaydin bu gece hic uyuyamadim cok kotu oksuruyorum sabaha karsida esim istn geldi ozamanda dagildi uykum insallah sizler guzel bi uyku cekmissinizdir
Alerji dedi doktora gittim çok berbat bişi yaevet yaaaöğle yemegi saatide gelemedi bi türlü acıktım
bulamadım valla
ama kurabiye gördüm dünde tatlı görmüştüm bi yerlerde sorsan diyet yapıyoz @Bir garip
geçmiş olsun bebeğim niye geçmedi ki o daha
şükür sonunda![]()