- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.821
Gecmis olsun sen niye uyuyamadinDaha kahvaltı yapmayanlar var aramızdagerçi bende şuan saat 8.34
Al bendende okadar hic güzel uyumadim. Geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun sen niye uyuyamadinDaha kahvaltı yapmayanlar var aramızdagerçi bende şuan saat 8.34
Biraz rahatsizim canim. Her an kusacakmışım gibi bir his var. Senin neyin var bakiim. Öksürük çekilecek gibi değil yaaaGecmis olsun sen niye uyuyamadin
ama sen listedesin artık bebişimEkmek yerine goz hakkiii bibisimm
Hecms olsn cnmm dikkat et kendine
evde var kuzu da malum ben koceem bilmiyo buralarda takıldıgımı o da sürekli evde oldugundan giremiyorumkaptinn kuzu senin net alsamlari yokmu goremyrm seniii
Insallah gercegini yasarsin o duygununKizlar gecen bi rüya gördüm bayaa baya etkisinde kaldim. Bi çocuk doğuruyorum ama hamile degilim yada doğum ani yok. Bebek biyerde yatıyor ama canlı degil. Ben gidip gelip bakıyorum. Birden canlanıyor yanıma aliyorum. Çok degisik birden bebegim oluyor. Evde giydiriyorum ama sanki oyuncak. Birde ben anamın babamın evindeyim kocada yokçocuk büyüyor birden yürümeye başlıyor okadar benimsiyorumki. Psikolojik falan olamaz rüya cunki benim bi çocuk özlemim yok. Hani evleneyim hemen yapicam bitane diyorum cunki yaşım geçiyor ama böyle deli gibi hayal kurmuyorum hani rüyalarıma girecek kadar. O rüya neyin nesiydi bilmiyorum ama sırf rüyada bile olsa güzel bir duyguydu
Tüm gün cocuk bebek okuyorum burda ondan oldu herhalde![]()
daha yapmadın dimi git ye cabukDaha kahvaltı yapmayanlar var aramızdagerçi bende şuan saat 8.34
yaaaaAlerji dedi doktora gittim çok berbat bişi ya
o nesiydi öyleKizlar gecen bi rüya gördüm bayaa baya etkisinde kaldim. Bi çocuk doğuruyorum ama hamile degilim yada doğum ani yok. Bebek biyerde yatıyor ama canlı degil. Ben gidip gelip bakıyorum. Birden canlanıyor yanıma aliyorum. Çok degisik birden bebegim oluyor. Evde giydiriyorum ama sanki oyuncak. Birde ben anamın babamın evindeyim kocada yokçocuk büyüyor birden yürümeye başlıyor okadar benimsiyorumki. Psikolojik falan olamaz rüya cunki benim bi çocuk özlemim yok. Hani evleneyim hemen yapicam bitane diyorum cunki yaşım geçiyor ama böyle deli gibi hayal kurmuyorum hani rüyalarıma girecek kadar. O rüya neyin nesiydi bilmiyorum ama sırf rüyada bile olsa güzel bir duyguydu
Tüm gün cocuk bebek okuyorum burda ondan oldu herhalde![]()
Kıs bozduk dedik ya diyetievet yaaaöğle yemegi saatide gelemedi bi türlü acıktım
bulamadım valla
ama kurabiye gördüm dünde tatlı görmüştüm bi yerlerde sorsan diyet yapıyozLuluuu94
geçmiş olsun bebeğim niye geçmedi ki o daha
şükür sonunda![]()
Kız korkunçtuInsallah gercegini yasarsin o duygunun
Ahahahah herkesin oluyormuş hemdedaha yapmadın dimi git ye cabuk
yaaaacok geçmiş olsun bebeğim ilac verdi mi
o nesiydi öylehayır olsun gündüz niyetine inşallahhhh akşamda kocam diyo herkesin cocugu oluyomş kimin olouyo dedim arkadasımın dedi ama biz yeni evlyiz dedim onlarda yeni evli ama diyo niyetlenmiş belli
![]()
almadım daha ilaçdaha yapmadın dimi git ye cabuk
o nesiydi öylehayır olsun gündüz niyetine inşallahhhh akşamda kocam diyo herkesin cocugu oluyomş kimin olouyo dedim arkadasımın dedi ama biz yeni evlyiz dedim onlarda yeni evli ama diyo niyetlenmiş belli
![]()
Canım şimdi gördüm evet vitaminler iştah açıyormuş :/YOK YA VEREMİYORUM PROTEİN YAPTIM YİNE OLMADI VAZGEÇTİM ARTIK BİRDE VİTAMİNLERE BAŞLADIM BELKİ ONDAN VEREMİYORUM O DA ŞİŞİRİYOR İŞTAH AÇIYOR
Günaydın canım nasılsın
Kıs bozduk dedik ya diyetibugün inşallah kaldığım yerden devam
he bende öle diyom neyin acelesi daha diyet yapcam benKız korkunçtuCocugu biyere bırakıyorum canlı değil falan valla böyle yasamadansa olur. Ama sonrası çok guzeldi. Anneliği tatmak isterim tabikide InshAllah ♡
Ahahahah herkesin oluyormuş hemdeherkesin oluyorsa sizinde olmali. Kesin anası aklına giriyor
daha dün evlendiniz durun bi bismillah az gezin tozun birikim yapın. Benim gibi yaşlı olsan hemen yap derimde
![]()
alsan yaaaalmadım daha ilaç
uykusuzluktandır oAygınım ve de baygınımerken kalk süt sağ vs ise gelince kafa bir milyon oluyor:/ sabah süt de az çıktı diyetten mi bilemiyorum
Hamilelige okadar uzagimki diyorumki çiftliklerimi var yazik sabah sabah süt sağıyormuşAygınım ve de baygınımerken kalk süt sağ vs ise gelince kafa bir milyon oluyor:/ sabah süt de az çıktı diyetten mi bilemiyorum
malesef öyle ne güzelde vermiştim fren yapamıyorum yapsam yine güzel olcakCanım şimdi gördüm evet vitaminler iştah açıyormuş :/
alcam iş çıkışı
he bende öle diyom neyin acelesi daha diyet yapcam ben
alsan yaaa
Yaparsin yine cnm hem bakarsin hamile kalmışsın sonra bebişten sonraya kalır diyet yine hepberaber veririzmalesef öyle ne güzelde vermiştim fren yapamıyorum yapsam yine güzel olcak
Gel kahvalri edelim bebisimbugün cok acıktım![]()
Tam bugdayla da leziz olmi yaaa. Ben kensime yapmyrm ikramlik yapyrmya ondn kuzu . Bebisim buyuun acik kensime tam bugday yaparm sozama sen listedesin artık bebişim
tam bugdaydan yap bari artıkın ortan kurtarırsın
evde var kuzu da malum ben koceem bilmiyo buralarda takıldıgımı o da sürekli evde oldugundan giremiyorum![]()
Aman ne aceleniz var daha kycuksunuz siz acik eglenindaha yapmadın dimi git ye cabuk
![]()