Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar gecen bi rüya gördüm bayaa baya etkisinde kaldim. Bi çocuk doğuruyorum ama hamile degilim yada doğum ani yok. Bebek biyerde yatıyor ama canlı degil. Ben gidip gelip bakıyorum. Birden canlanıyor yanıma aliyorum. Çok degisik birden bebegim oluyor. Evde giydiriyorum ama sanki oyuncak. Birde ben anamın babamın evindeyim kocada yok :KK70: çocuk büyüyor birden yürümeye başlıyor okadar benimsiyorumki. Psikolojik falan olamaz rüya cunki benim bi çocuk özlemim yok. Hani evleneyim hemen yapicam bitane diyorum cunki yaşım geçiyor ama böyle deli gibi hayal kurmuyorum hani rüyalarıma girecek kadar. O rüya neyin nesiydi bilmiyorum ama sırf rüyada bile olsa güzel bir duyguydu

Tüm gün cocuk bebek okuyorum burda ondan oldu herhalde:D

Kizlar gecen bi rüya gördüm bayaa baya etkisinde kaldim. Bi çocuk doğuruyorum ama hamile degilim yada doğum ani yok. Bebek biyerde yatıyor ama canlı degil. Ben gidip gelip bakıyorum. Birden canlanıyor yanıma aliyorum. Çok degisik birden bebegim oluyor. Evde giydiriyorum ama sanki oyuncak. Birde ben anamın babamın evindeyim kocada yok :KK70: çocuk büyüyor birden yürümeye başlıyor okadar benimsiyorumki. Psikolojik falan olamaz rüya cunki benim bi çocuk özlemim yok. Hani evleneyim hemen yapicam bitane diyorum cunki yaşım geçiyor ama böyle deli gibi hayal kurmuyorum hani rüyalarıma girecek kadar. O rüya neyin nesiydi bilmiyorum ama sırf rüyada bile olsa güzel bir duyguydu

Tüm gün cocuk bebek okuyorum burda ondan oldu herhalde:KK70:
Insallah gercegini yasarsin o duygunun

Daha kahvaltı yapmayanlar var aramızda:KK70: gerçi bende şuan saat 8.34 :KK70:

Al bendende okadar hic güzel uyumadim. Geçmiş olsun
daha yapmadın dimi git ye cabuk :D:D

Alerji dedi doktora gittim çok berbat bişi ya
yaaaa :110: cok geçmiş olsun bebeğim ilac verdi mi

Tüm gün cocuk bebek okuyorum burda ondan oldu herhalde:KK70:
o nesiydi öyle :KK53: hayır olsun gündüz niyetine inşallahhhh akşamda kocam diyo herkesin cocugu oluyomş kimin olouyo dedim arkadasımın dedi ama biz yeni evlyiz dedim onlarda yeni evli ama diyo niyetlenmiş belli :D:D:D

Insallah gercegini yasarsin o duygunun
Kız korkunçtu :KK70: Cocugu biyere bırakıyorum canlı değil falan valla böyle yasamadansa olur. Ama sonrası çok guzeldi. Anneliği tatmak isterim tabikide InshAllah ♡
daha yapmadın dimi git ye cabuk :KK70::KK70:

o nesiydi öyle :KK53: hayır olsun gündüz niyetine inşallahhhh akşamda kocam diyo herkesin cocugu oluyomş kimin olouyo dedim arkadasımın dedi ama biz yeni evlyiz dedim onlarda yeni evli ama diyo niyetlenmiş belli :KK70::KK70::KK70:
Ahahahah herkesin oluyormuş hemde :D herkesin oluyorsa sizinde olmali. Kesin anası aklına giriyor :D daha dün evlendiniz durun bi bismillah az gezin tozun birikim yapın. Benim gibi yaşlı olsan hemen yap derimde :D

o nesiydi öyle :KK53: hayır olsun gündüz niyetine inşallahhhh akşamda kocam diyo herkesin cocugu oluyomş kimin olouyo dedim arkadasımın dedi ama biz yeni evlyiz dedim onlarda yeni evli ama diyo niyetlenmiş belli :KK70::KK70::KK70:
almadım daha ilaç

Kıs bozduk dedik ya diyeti :KK43: bugün inşallah kaldığım yerden devam
:KK20::KK20::KK20::KK20:

Kız korkunçtu :KK70: Cocugu biyere bırakıyorum canlı değil falan valla böyle yasamadansa olur. Ama sonrası çok guzeldi. Anneliği tatmak isterim tabikide InshAllah ♡

Ahahahah herkesin oluyormuş hemde :KK70: herkesin oluyorsa sizinde olmali. Kesin anası aklına giriyor :KK70: daha dün evlendiniz durun bi bismillah az gezin tozun birikim yapın. Benim gibi yaşlı olsan hemen yap derimde :KK70:
he bende öle diyom neyin acelesi daha diyet yapcam ben :D:D:D

almadım daha ilaç
alsan yaaa

ama sen listedesin artık bebişim :KK11:
tam bugdaydan yap bari artıkın ortan kurtarırsın :halay:

evde var kuzu da malum ben koceem bilmiyo buralarda takıldıgımı o da sürekli evde oldugundan giremiyorum :KK53:
Tam bugdayla da leziz olmi yaaa. Ben kensime yapmyrm ikramlik yapyrmya ondn kuzu . Bebisim buyuun acik kensime tam bugday yaparm soz :KK15:

Anladm kociskonun haberi yokk :sus:

Aman ne aceleniz var daha kycuksunuz siz acik eglenin :KK60: evliliginizin tadini cikarinn :süslü: yuz verme kiz :KK34:

Back
X