- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.881
menemen yapsan bir gün yumurtasızEt sut yumurta yasak cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menemen yapsan bir gün yumurtasızEt sut yumurta yasak cnm
soğukta kalkmakta sıkıntı ya uykuda bölünüyorgece 2 kere kalktm galiba![]()
ben uyuyamıyorum geceleri kuzu yasoğukta kalkmakta sıkıntı ya uykuda bölünüyor
yerine alışmadın mı ?ben uyuyamıyorum geceleri kuzu ya30dkda bir acılıyo gözlerim sebepsiz dönüp duruyorum
![]()
Iyıyım cnm cok sukur dusunmemeye cslısıyrm :) sen nasılsınhoşş geldiinn nasılsın kuzum moraller nasıl
Neler yapıyorsun56lardaydım en sonbu yeni gelin yemekleri bitirdi beni
![]()
iyiyim bende değişiklik yokIyıyım cnm cok sukur dusunmemeye cslısıyrm :) sen nasılsın
alıştım aslında hiç böyle sorun yoktu şu 3 4 gündr böyleyimyerine alışmadın mı ?
bn bişey yapmıyorum valla evde sebze yemekleri pişiyo gnelde yada et türüNeler yapıyorsun
burasıda cok sogukNapiyonuz gizlaakizimi okula götürdüm hava sogukkkk
esim ise gitti açtım pencereleri miss gibi temizlik yapiyom
![]()
Ayy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinburasıda cok sogukkapat o camları daha yeni iyileştin
![]()
Eee okadar uğraştın elletme valla ellemesinler bi zahmetbende monoton yiyorum ya genelde aynı yemekler akşamları çorba yapacam bir süre belki iyi gelir çorba soda iyi gelir sanırm ...
dualarınız sayesinde olcak inanıyorum
pimpirikli anne olurum kimseye elletmem sanırım
valla benim hedef 65 idi 5 6 kilo fazlam var abartıyormuyuz sence![]()
Yaa sorma anneme anlattim manyakmisin kadin üzülür deme öyle dioAllah canini almasın ben de çok güldüm![]()
ben hafta sonları acabiliyom öyle anca onda da hırkaynan geziyom bizim ev petekliAyy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinaz yiyom hee
![]()
Hee dogal gaz olunca oyle oliiben hafta sonları acabiliyom öyle anca onda da hırkaynan geziyom bizim ev petekli![]()
tirip atarlar sanırım ama napi fanusa koycam sadece ben ben ben sevecemEee okadar uğraştın elletme valla ellemesinler bi zahmet
Yaa sorma anneme anlattim manyakmisin kadin üzülür deme öyle diosanki ne dedim. Ortada ufak bi yanlış anlaşılma var sadece
![]()
havalardandır o zamanalıştım aslında hiç böyle sorun yoktu şu 3 4 gündr böyleyim
burasıda cok sogukkapat o camları daha yeni iyileştin
![]()
Ankara'dan hava durumubu bildiriyorum burasıda soğuk hatta çok çok soğuk....Ayy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinaz yiyom hee
![]()
Canım hangi şehirdesinAyy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinaz yiyom hee
![]()
Eee okadar uğraştın elletme valla ellemesinler bi zahmet
Yaa sorma anneme anlattim manyakmisin kadin üzülür deme öyle diosanki ne dedim. Ortada ufak bi yanlış anlaşılma var sadece
![]()