- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.901
bende öle geziyom bazenleri sıcak oluncaHee dogal gaz olunca oyle oliibiz yaz gunu gibim geziniyoh evde
![]()

şağğa şağaa pijamaynan geziyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öle geziyom bazenleri sıcak oluncaHee dogal gaz olunca oyle oliibiz yaz gunu gibim geziniyoh evde
![]()
burada öyleeeeAnkara'dan hava durumubu bildiriyorum burasıda soğuk hatta çok çok soğuk....![]()
Sağol canim benimmmYok bacım ya ne demek kendimden ailenizin monotofon ineği diye bahsediyorum zaten, tatlı annisine selamlar ellerinden öperim
Canım benim yengemde düşük yaptı sonra yeğenim dogdu. Yemin ederim kucağından bırakmıyordu çocuğun yüzünü goremiyorduk. Ayy deli ediyordu bizi. Çok bozuluyorduk şimdi cocuk büyüdü 3 yasina girecek yuvarlaniyoruz, ona soran yok artiktirip atarlar sanırım ama napi fanusa koycam sadece ben ben ben sevecem![]()
Bizde diyoruz keptin akşamları niye gelmiyobende öle geziyom bazenleri sıcak oluncaakşam askılıyla gezdim kırmzı kırmıızı
şağğa şağaa pijamaynan geziyom![]()
ahahahahBizde diyoruz keptin akşamları niye gelmiyo![]()
ahahaahha
Sen yeni evlisin gelme zatenahahahahyoook yorgunuuumm beniii bekleme dooohtoooorrrr
![]()
gündüzleri hep burdayım hakkımı yimeSen yeni evlisin gelme zatenben evlendigimde sizde bana hasret kalicaksiniz
ama ben dayanamam gelirim yine
Valla ben peşin soylıyım kesin kilo alicamgündüzleri hep burdayım hakkımı yimeakşamları ve hafta sonuda dibimden ayrılmıyo napim
bizi hasret bırak kocanla hasret gider boşver 2 ay iizin sana sonra kilo aldm diyip geri döncen zati![]()
bende aynı cümleyi kurdum ve aldım rahatım su an bi kaç aya dönerim listelereValla ben peşin soylıyım kesin kilo alicamyok canım hakkını yiyemem gündüzleri hep burdasın valla ♡
Ayy dibinden ayrilmiyormuuuushep böyle dipdibe mutlu olun ins kivircigimmm
![]()
kısmen haklı o korku ile paylaşmak istemeyebilir ama bunu uzun süre yaparsa kıllanır insan ben 1 hafta yaparım sanırım o psikoloji ile kı kocama bile elletmem o kadar manyaklık var iyi değil yaptığım tabi hem bana hem bebeğe ... ayy yazık ama burnu ısırılır mı bebeğin acır canı ya ... ağzını burnunu mu yicen bebeğinSağol canim benimmm
Zaten artık tanıdık birbirimizikendi aramızda yapalim esprilerimizi artik
Canım benim yengemde düşük yaptı sonra yeğenim dogdu. Yemin ederim kucağından bırakmıyordu çocuğun yüzünü goremiyorduk. Ayy deli ediyordu bizi. Çok bozuluyorduk şimdi cocuk büyüdü 3 yasina girecek yuvarlaniyoruz, ona soran yok artikbirdr biz türklerde şey var. Dudaktan öpmeyin hastalık geçer falan. 2 hafta önce yabancı bi kızarkadasima gittim hastaneye bebisini gormeye. Kız bildiğin cocugu yaladı yuttu. Burnunu ısırıyor falan
galiba bende öyle bi deli anne olucam
Ayy ne guzelsiniz ♡♡ ama ben 32 yıl tek yuvarlandım koltukta. Yani o koltukta uzanma çok özel benim icin. Biriyle paylaşabilirmiyim bilmiyorumbende aynı cümleyi kurdum ve aldım rahatım su an bi kaç aya dönerim listelere
amin bebeğiiimm darısı size inşallahhh köşe koltugunda bi ucunda o diğerinde ben yatıyoz tv izlerken ayagımdan tutup cekiyo gel böyle yat diyo![]()
Valla ağzıni burnunu totosunu heryerini yerimkısmen haklı o korku ile paylaşmak istemeyebilir ama bunu uzun süre yaparsa kıllanır insan ben 1 hafta yaparım sanırım o psikoloji ile kı kocama bile elletmem o kadar manyaklık var iyi değil yaptığım tabi hem bana hem bebeğe ... ayy yazık ama burnu ısırılır mı bebeğin acır canı ya ... ağzını burnunu mu yicen bebeğin![]()
aahahahh kalk git burdan diye tekmeliyomuşunAyy ne guzelsiniz ♡♡ ama ben 32 yıl tek yuvarlandım koltukta. Yani o koltukta uzanma çok özel benim icin. Biriyle paylaşabilirmiyim bilmiyorum![]()
Valla ağzıni burnunu totosunu heryerini yeriminş şişko bebegim olur diyorum
birde ben çok hırpalayarak seviyorum elimde değil
bebek geldiğinde mızmız olursa canım kocanı mumla ararsın gelsinde bebeği alsin diye
![]()
Korkarm kiz banlarlar bizibiz akşam bişey yemedik cok şaşırtıcıkocem 10gibi yemek yedi geç geldiği için sonra tv izledik boş boş
espirikli youmlar olurdubiz mi dalsak acaba yorumlara
![]()
Bebisniyi ben perisanim bebimm0
bebiş nasıl
Tam olaraknbende boyle seviyorum ve benim bebegim sismanAyy ne guzelsiniz ♡♡ ama ben 32 yıl tek yuvarlandım koltukta. Yani o koltukta uzanma çok özel benim icin. Biriyle paylaşabilirmiyim bilmiyorum![]()
bebek geldiğinde mızmız olursa canım kocanı mumla ararsın gelsinde bebeği alsin diye
![]()
uzaklara gideriz cok uzaklaraKorkarm kiz banlarlar bizi
Tam olaraknbende boyle seviyorum ve benim bebegim sismanins seninde gonlune gore olurrr kuzumm
Ahahahjajaja ayy ne komik. Ya madem kolunun altına giremeyecektim ne diye evlendin benimle deseydinaahahahh kalk git burdan diye tekmeliyomuşunkız öyle demeee valla gece her uyandıgımda öpüp kedi gibi sokuluyorm akşam huylanmış bagırdı kolumun altında ne işin var diyo
![]()
Ayy ne güzel InshAllah canımTam olaraknbende boyle seviyorum ve benim bebegim sismanins seninde gonlune gore olurrr kuzumm
Tombik tombik olcak ayaklarını yicen allahım mis gibi de kokarAyy ne guzelsiniz ♡♡ ama ben 32 yıl tek yuvarlandım koltukta. Yani o koltukta uzanma çok özel benim icin. Biriyle paylaşabilirmiyim bilmiyorum![]()
![]()
böyle duyunca gözüm korkmuyor değilKorkarm kiz banlarlar bizi
Tam olaraknbende boyle seviyorum ve benim bebegim sismanins seninde gonlune gore olurrr kuzumm
İyiyiz canımHerkese merhabalar nasilsiniz bende 40 dakika yuruyus yaptim annemlere geldim oturmaya
Valla benimki bana benzedi dombilikAhahahjajaja ayy ne komik. Ya madem kolunun altına giremeyecektim ne diye evlendin benimle deseydin![]()
Ayy ne güzel InshAllah canım
Olmadı yediririm sisene kadar. Gerçi anasına benzerse dombili birsey olucak
MashAllah bebisinede![]()
Korkma canim normal zamanda tahammuul edemeyecehin herseye Allah oyle sabir veruyorki tahammul ediyorsun. Zaten bir gulusu yetiyor.Tombik tombik olcak ayaklarını yicen allahım mis gibi de kokar
böyle duyunca gözüm korkmuyor değil
Iyi cmm sen nasiksinnn oo sporrrHerkese merhabalar nasilsiniz bende 40 dakika yuruyus yaptim annemlere geldim oturmaya