Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok bacım ya ne demek kendimden ailenizin monotofon ineği diye bahsediyorum zaten, tatlı annisine selamlar ellerinden öperim
Sağol canim benimmm :KK200:
Zaten artık tanıdık birbirimizi:KK70: kendi aramızda yapalim esprilerimizi artik
tirip atarlar sanırım ama napi fanusa koycam sadece ben ben ben sevecem :KK70:
Canım benim yengemde düşük yaptı sonra yeğenim dogdu. Yemin ederim kucağından bırakmıyordu çocuğun yüzünü goremiyorduk. Ayy deli ediyordu bizi. Çok bozuluyorduk şimdi cocuk büyüdü 3 yasina girecek yuvarlaniyoruz, ona soran yok artik :KK70: birdr biz türklerde şey var. Dudaktan öpmeyin hastalık geçer falan. 2 hafta önce yabancı bi kızarkadasima gittim hastaneye bebisini gormeye. Kız bildiğin cocugu yaladı yuttu. Burnunu ısırıyor falan :KK70: galiba bende öyle bi deli anne olucam

Sen yeni evlisin gelme zaten :KK70: ben evlendigimde sizde bana hasret kalicaksiniz :KK70: ama ben dayanamam gelirim yine
gündüzleri hep burdayım hakkımı yime :D akşamları ve hafta sonuda dibimden ayrılmıyo napim :D
bizi hasret bırak kocanla hasret gider boşver 2 ay iizin sana sonra kilo aldm diyip geri döncen zati :D:D:D

gündüzleri hep burdayım hakkımı yime :KK70: akşamları ve hafta sonuda dibimden ayrılmıyo napim :KK70:
bizi hasret bırak kocanla hasret gider boşver 2 ay iizin sana sonra kilo aldm diyip geri döncen zati :KK70::KK70::KK70:
Valla ben peşin soylıyım kesin kilo alicam :D yok canım hakkını yiyemem gündüzleri hep burdasın valla ♡
Ayy dibinden ayrilmiyormuuuus :D hep böyle dipdibe mutlu olun ins kivircigimmm :KK200:

Valla ben peşin soylıyım kesin kilo alicam :KK70: yok canım hakkını yiyemem gündüzleri hep burdasın valla ♡
Ayy dibinden ayrilmiyormuuuus :KK70: hep böyle dipdibe mutlu olun ins kivircigimmm :KK200:
bende aynı cümleyi kurdum ve aldım rahatım su an bi kaç aya dönerim listelere :D:D
amin bebeğiiimm darısı size inşallahhh köşe koltugunda bi ucunda o diğerinde ben yatıyoz tv izlerken ayagımdan tutup cekiyo gel böyle yat diyo :D:D:D

Sağol canim benimmm :KK200:
Zaten artık tanıdık birbirimizi:KK70: kendi aramızda yapalim esprilerimizi artik

Canım benim yengemde düşük yaptı sonra yeğenim dogdu. Yemin ederim kucağından bırakmıyordu çocuğun yüzünü goremiyorduk. Ayy deli ediyordu bizi. Çok bozuluyorduk şimdi cocuk büyüdü 3 yasina girecek yuvarlaniyoruz, ona soran yok artik :KK70: birdr biz türklerde şey var. Dudaktan öpmeyin hastalık geçer falan. 2 hafta önce yabancı bi kızarkadasima gittim hastaneye bebisini gormeye. Kız bildiğin cocugu yaladı yuttu. Burnunu ısırıyor falan :KK70: galiba bende öyle bi deli anne olucam
kısmen haklı o korku ile paylaşmak istemeyebilir ama bunu uzun süre yaparsa kıllanır insan ben 1 hafta yaparım sanırım o psikoloji ile kı kocama bile elletmem o kadar manyaklık var iyi değil yaptığım tabi hem bana hem bebeğe ... ayy yazık ama burnu ısırılır mı bebeğin acır canı ya ... ağzını burnunu mu yicen bebeğin :D

bende aynı cümleyi kurdum ve aldım rahatım su an bi kaç aya dönerim listelere :KK70::KK70:
amin bebeğiiimm darısı size inşallahhh köşe koltugunda bi ucunda o diğerinde ben yatıyoz tv izlerken ayagımdan tutup cekiyo gel böyle yat diyo :KK70::KK70::KK70:
Ayy ne guzelsiniz ♡♡ ama ben 32 yıl tek yuvarlandım koltukta. Yani o koltukta uzanma çok özel benim icin. Biriyle paylaşabilirmiyim bilmiyorum:D :D

kısmen haklı o korku ile paylaşmak istemeyebilir ama bunu uzun süre yaparsa kıllanır insan ben 1 hafta yaparım sanırım o psikoloji ile kı kocama bile elletmem o kadar manyaklık var iyi değil yaptığım tabi hem bana hem bebeğe ... ayy yazık ama burnu ısırılır mı bebeğin acır canı ya ... ağzını burnunu mu yicen bebeğin :KK70:
Valla ağzıni burnunu totosunu heryerini yerim :D inş şişko bebegim olur diyorum :D birde ben çok hırpalayarak seviyorum elimde değil:D bebek geldiğinde mızmız olursa canım kocanı mumla ararsın gelsinde bebeği alsin diye :D

Ayy ne guzelsiniz ♡♡ ama ben 32 yıl tek yuvarlandım koltukta. Yani o koltukta uzanma çok özel benim icin. Biriyle paylaşabilirmiyim bilmiyorum:KK70: :KK70:

Valla ağzıni burnunu totosunu heryerini yerim :KK70: inş şişko bebegim olur diyorum :KK70: birde ben çok hırpalayarak seviyorum elimde değil:KK70: bebek geldiğinde mızmız olursa canım kocanı mumla ararsın gelsinde bebeği alsin diye :KK70:
aahahahh kalk git burdan diye tekmeliyomuşun :D:D kız öyle demeee valla gece her uyandıgımda öpüp kedi gibi sokuluyorm akşam huylanmış bagırdı kolumun altında ne işin var diyo :D:D:D

biz akşam bişey yemedik cok şaşırtıcı :KK70: kocem 10gibi yemek yedi geç geldiği için sonra tv izledik boş boş :KK53:

espirikli youmlar olurdu :confused: biz mi dalsak acaba yorumlara :KK70:
Korkarm kiz banlarlar bizi :D

Bebisniyi ben perisanim bebimm0:işsiz::işsiz:
Ayy ne guzelsiniz ♡♡ ama ben 32 yıl tek yuvarlandım koltukta. Yani o koltukta uzanma çok özel benim icin. Biriyle paylaşabilirmiyim bilmiyorum:KK70: :KK70:

Valla ağzıni burnunu totosunu heryerini yerim :KK70: inş şişko bebegim olur diyorum :KK70: birde ben çok hırpalayarak seviyorum elimde değil:KK70: bebek geldiğinde mızmız olursa canım kocanı mumla ararsın gelsinde bebeği alsin diye :KK70:
Tam olaraknbende boyle seviyorum ve benim bebegim sisman :halay::halay:ins seninde gonlune gore olurrr kuzumm

aahahahh kalk git burdan diye tekmeliyomuşun :KK70::KK70: kız öyle demeee valla gece her uyandıgımda öpüp kedi gibi sokuluyorm akşam huylanmış bagırdı kolumun altında ne işin var diyo :KK70::KK70::KK70:
Ahahahjajaja ayy ne komik. Ya madem kolunun altına giremeyecektim ne diye evlendin benimle deseydin :KK70: :KK70:
Tam olaraknbende boyle seviyorum ve benim bebegim sisman :halay::halay:ins seninde gonlune gore olurrr kuzumm
Ayy ne güzel InshAllah canım :KK200:
Olmadı yediririm sisene kadar. Gerçi anasına benzerse dombili birsey olucak :KK70:

MashAllah bebisinede :nazar:

Tombik tombik olcak ayaklarını yicen allahım mis gibi de kokar

Korkarm kiz banlarlar bizi :KK70:

Bebisniyi ben perisanim bebimm0:işsiz::işsiz:

böyle duyunca gözüm korkmuyor değil

Ahahahjajaja ayy ne komik. Ya madem kolunun altına giremeyecektim ne diye evlendin benimle deseydin :KK70: :KK70:

Ayy ne güzel InshAllah canım :KK200:
Olmadı yediririm sisene kadar. Gerçi anasına benzerse dombili birsey olucak :KK70:

MashAllah bebisinede :nazar:
Valla benimki bana benzedi dombilik :D gerci esimde dombilik :D

Tombik tombik olcak ayaklarını yicen allahım mis gibi de kokar

böyle duyunca gözüm korkmuyor değil
Korkma canim normal zamanda tahammuul edemeyecehin herseye Allah oyle sabir veruyorki tahammul ediyorsun. Zaten bir gulusu yetiyor.

Herkese merhabalar nasilsiniz bende 40 dakika yuruyus yaptim annemlere geldim oturmaya
Iyi cmm sen nasiksinnn oo sporrr

Back
X