- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.021
Eccik yagda cızbız ettimgeçeydi bi ama ya
ben bilmem sınucta tavad akızaran bişey yapmıyacaaağğdın bu hatayı bürütüs![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eccik yagda cızbız ettimgeçeydi bi ama ya
tabisileriOlacah tabi![]()
Ovvvtabisilericumartesi günleri süsüleniyom bazıları evdeysem
![]()
bahma tadına bildiğimiz patate sköftesi işteeeEccik yagda cızbız ettimtadina da mi bahmıyah
gapptaaaaaannnn
![]()
penguenli var peluş pijamam onu giyyoom altınada panduflarımıOvvvpembe pijama mi giyyon ayicikli
![]()
Oo kalp dayanmaz bu görüntüyepenguenli var peluş pijamam onu giyyoom altınada panduflarımı![]()
sağol kuzum ben halen vermek yerine alıyorum nasıl fren yapacam ya bilemedimGunaydin kuzum geçmiş olsunnnn![]()
evet geçsin ya çalışamıyorummm...geçeydi bi ama ya
Hee sen yee iyi olar yağda kizart sen daha leziz ossunbahma tadına bildiğimiz patate sköftesi işteee
bende yapim bari![]()
düşün saçlarımda tepede topuz sıfır makyaj ooovv yeeeeeOo kalp dayanmaz bu görüntüye![]()
Canimm ilac falan aldin mi daha kotu olmaagünaydın kızlar berbat bir ağrım var kulağımda geçmek bilmiyor
Kuzu simdik soyle ev kurabiki 70 kalori meyve de 79 89 lalori ben kurabiki s3ciyorum. Ilk zamanlar ben paket paket piskitler yerdim kiz simdi dadimlik goz hakki o kadarcikk minnacikkyemiyceeesiiin
kurabik yeme meyve ye bebeğim ilk başladıgın zamanlara döndük farkında mısın![]()
bakim bebimmmm onlarida yapar yirimmm bennAa oyle deme bak topigim var benim orda browni tarifi paylastim tam bi enerji bombasi cok da guzel süt yapar aksam cayin yanina bir dilim yersindiyet gunluklerinde keyifli diyetler ismi
![]()
hahaha rüyalarda buluşalımsağol kuzum ben halen vermek yerine alıyorum nasıl fren yapacam ya bilemedim
evet geçsin ya çalışamıyorummm...
rüyamda tartıya çıkıyor 62 kilo olduğumu gördüm allahım nasıl bir mutluluktu anlatamam![]()
bol yağlıHee sen yee iyi olar yağda kizart sen daha leziz ossun![]()
bide gelip gelip baklava yedim sunu yedim diye anlatıyodn kocam agzıma tıkıyo karsımda yiyo diyodunCanimm ilac falan aldin mi daha kotu olmaa
Kuzu simdik soyle ev kurabiki 70 kalori meyve de 79 89 lalori ben kurabiki s3ciyorum. Ilk zamanlar ben paket paket piskitler yerdim kiz simdi dadimlik goz hakki o kadarcikk minnacikk
bakim bebimmmm onlarida yapar yirimmm benn![]()
Ne yiyon bakalim sensağol kuzum ben halen vermek yerine alıyorum nasıl fren yapacam ya bilemedim
evet geçsin ya çalışamıyorummm...
rüyamda tartıya çıkıyor 62 kilo olduğumu gördüm allahım nasıl bir mutluluktu anlatamam![]()
Ben sevmiyom patates koftesini kiyma kalmamisda kizimin kofte gunuydu haşlanmış pattis vardi yapıverdimbol yağlıpazar günü kocama yapem bari
![]()
Ooovvv demeğğğdüşün saçlarımda tepede topuz sıfır makyaj ooovv yeeeee![]()
Ay burada tam bir esprik patlatirdim ama utanirim yaabide gelip gelip baklava yedim sunu yedim diye anlatıyodn kocam agzıma tıkıyo karsımda yiyo diyodun
ama az yi bak![]()
Söyleme kocana sağlıklı bisey oldugunu anlamicak bileCanimm ilac falan aldin mi daha kotu olmaa
Kuzu simdik soyle ev kurabiki 70 kalori meyve de 79 89 lalori ben kurabiki s3ciyorum. Ilk zamanlar ben paket paket piskitler yerdim kiz simdi dadimlik goz hakki o kadarcikk minnacikk
bakim bebimmmm onlarida yapar yirimmm benn![]()
bence dehahaha rüyalarda buluşalım![]()
valla kırdıysan devamı gelir ...Ne yiyon bakalim senben hasta oldugum gün yani 1 bucuk gün hic bisi yiyemedim toplamda 300 kalori falan alabilmisim sadece 2 küsür kilo verdim 57.1 e indim
dünde az yedim biraz midem bulaniyodu 850 kalori aldim 100 gr vermişim 57.0
57 yi kirmam lazim inmiyo
senin de takılma kilon bu belki ben zamaninda da 57 den cok zor inmiştim hatta dukan express yapmıştım cok iyi hatirliyom 54.8 e inmistim cok mutlu olmustum
degisik bi diyet lazim belkide
![]()
57 den inse bi 56.2 lere gelsem daha kolay inicembence de![]()
valla kırdıysan devamı gelir ...
ya düzensiz yiyorum akşam yemekleri kaymış durumda dün mantı yaptık mesela![]()