Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kuzum geçmiş olsunnnn:110:
sağol kuzum ben halen vermek yerine alıyorum nasıl fren yapacam ya bilemedim :kızgın:

geçeydi bi ama ya :bicak::bicak:

ben bilmem sınucta tavad akızaran bişey yapmıyacaaağğdın bu hatayı bürütüs:deli::deli:
evet geçsin ya çalışamıyorummm...
rüyamda tartıya çıkıyor 62 kilo olduğumu gördüm allahım nasıl bir mutluluktu anlatamam :deli:

günaydın kızlar berbat bir ağrım var kulağımda geçmek bilmiyor
Canimm ilac falan aldin mi daha kotu olmaa

yemiyceeesiiin :tokat::tokat:
kurabik yeme meyve ye bebeğim ilk başladıgın zamanlara döndük farkında mısın:KK53::KK53:
Kuzu simdik soyle ev kurabiki 70 kalori meyve de 79 89 lalori ben kurabiki s3ciyorum. Ilk zamanlar ben paket paket piskitler yerdim kiz simdi dadimlik goz hakki o kadarcikk minnacikk :sus::sus:

Aa oyle deme bak topigim var benim orda browni tarifi paylastim tam bi enerji bombasi cok da guzel süt yapar aksam cayin yanina bir dilim yersin :kk77: diyet gunluklerinde keyifli diyetler ismi:kk77:
bakim bebimmmm onlarida yapar yirimmm benn :KK53::KK53:

Kuzu simdik soyle ev kurabiki 70 kalori meyve de 79 89 lalori ben kurabiki s3ciyorum. Ilk zamanlar ben paket paket piskitler yerdim kiz simdi dadimlik goz hakki o kadarcikk minnacikk :sus::sus:

bide gelip gelip baklava yedim sunu yedim diye anlatıyodn kocam agzıma tıkıyo karsımda yiyo diyodun :D:D:D
ama az yi bak:tokat:

sağol kuzum ben halen vermek yerine alıyorum nasıl fren yapacam ya bilemedim :kızgın:

evet geçsin ya çalışamıyorummm...
rüyamda tartıya çıkıyor 62 kilo olduğumu gördüm allahım nasıl bir mutluluktu anlatamam :deli:
Ne yiyon bakalim sen:sopa: ben hasta oldugum gün yani 1 bucuk gün hic bisi yiyemedim toplamda 300 kalori falan alabilmisim sadece 2 küsür kilo verdim 57.1 e indim :KK53: dünde az yedim biraz midem bulaniyodu 850 kalori aldim 100 gr vermişim 57.0 :KK53: 57 yi kirmam lazim inmiyo:silah: senin de takılma kilon bu belki ben zamaninda da 57 den cok zor inmiştim hatta dukan express yapmıştım cok iyi hatirliyom 54.8 e inmistim cok mutlu olmustum:rapci: degisik bi diyet lazim belkide:KK51:

Söyleme kocana sağlıklı bisey oldugunu anlamicak bile:halay:

hahaha rüyalarda buluşalım :KK70::KK70:
bence de :D :D

Ne yiyon bakalim sen:sopa: ben hasta oldugum gün yani 1 bucuk gün hic bisi yiyemedim toplamda 300 kalori falan alabilmisim sadece 2 küsür kilo verdim 57.1 e indim :KK53: dünde az yedim biraz midem bulaniyodu 850 kalori aldim 100 gr vermişim 57.0 :KK53: 57 yi kirmam lazim inmiyo:silah: senin de takılma kilon bu belki ben zamaninda da 57 den cok zor inmiştim hatta dukan express yapmıştım cok iyi hatirliyom 54.8 e inmistim cok mutlu olmustum:rapci: degisik bi diyet lazim belkide:KK51:
valla kırdıysan devamı gelir ...
ya düzensiz yiyorum akşam yemekleri kaymış durumda dün mantı yaptık mesela :ıslık:

bence de :KK70: :KK70:

valla kırdıysan devamı gelir ...
ya düzensiz yiyorum akşam yemekleri kaymış durumda dün mantı yaptık mesela :ıslık:
57 den inse bi 56.2 lere gelsem daha kolay inicem:ruh: bende manti yesem bende vermek yerine alirim:tokat: ayy dün aksam yatarken canim manti cekti benimde:KK70:ohh sarimsakli yogurtlu boll soslu:cry:

Back
X