Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

9 buçuğa kadar uyumanin mutluluğuyla kahvalti hazirlamaya gidiyorum ben:KK55:

haslanmış pattisle mi ypıyon sen nası yapıyon ki öyle :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben sevmem pattis koftesini hic yapmadiydim ondan nete baktim haşlanmış pattisliydi bende hasladiydim zaten hazir vardi patatesi rendeledim bi yumruta biraz galeta biraz salça baharatlar yogurup cızbız yaptim:sus: kizim coh sevdi kahvaltida 3 dene yidi okulda 2 dene :KK53: kizim az yir hep yemek verme açim demez bu onun icin coh:KK70:

ne günaydını aymamıştı o zaman daha gün :KK70:
Tünaydın şimdi de :KK70:
günaydın kuzuuum geçmiş bitti sonunda :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Seninki de zor bee:KK70:

Benim kalca 97 seninki azmiş baha kiz
Hee kız göğüs 92 belimde var bi orantısızlık :KK61:

Doğum yaptım ben çok normal dimi evet evet bencede doğum bu sonuçta borumu :cool:
:KK70: (teselli)
57 den inse bi 56.2 lere gelsem daha kolay inicem:ruh: bende manti yesem bende vermek yerine alirim:tokat: ayy dün aksam yatarken canim manti cekti benimde:KK70:ohh sarimsakli yogurtlu boll soslu:cry:
50 ye inince kendime hedef Buharda mantı yiyecem inşallah :KK68::KK72:

Ben sevmem pattis koftesini hic yapmadiydim ondan nete baktim haşlanmış pattisliydi bende hasladiydim zaten hazir vardi patatesi rendeledim bi yumruta biraz galeta biraz salça baharatlar yogurup cızbız yaptim:sus: kizim coh sevdi kahvaltida 3 dene yidi okulda 2 dene :KK53: kizim az yir hep yemek verme açim demez bu onun icin coh:KK70:
hheeee mantuhluuu cok fazla kızartmaya da gerek kalmaaazzz içine kaşarda olur onunnn tost makinasında yapcan bide yağsız:rolleyes:

Doğum yaptım ben çok normal dimi evet evet bencede doğum bu sonuçta borumu :cool:

valla cok zor sırf menüler yüzünden okumak zorunda kalıyorum her sayfayı :D:D

Tabi kiz bide emziriyon ya daha goguslerin küçülür emzirmeyi birakinca o zamana kadar incecik olarsin zaten:halay: ben 53 olunca yiyim bari:dua:

hheeee mantuhluuu cok fazla kızartmaya da gerek kalmaaazzz içine kaşarda olur onunnn tost makinasında yapcan bide yağsız:rolleyes:
Hee nar gibi kizariyo ve yag cekmiyo azcik koydum tavaya ben yine yağ var di cekmedi kaşar da olar tabi:kk77:sen ciğ pattisle mi yapiyom

Tabi kiz bide emziriyon ya daha goguslerin küçülür emzirmeyi birakinca o zamana kadar incecik olarsin zaten:halay: ben 53 olunca yiyim bari:dua:
Ayy inşallah altı aydan sonra göbek kalmıyor dediler şurada üç gün kaldı altı ay dolmasına :dua:
Bir aydır beynimde aklımda kafamda dolaşıyor mantılar :KK72:

57 den inse bi 56.2 lere gelsem daha kolay inicem:ruh: bende manti yesem bende vermek yerine alirim:tokat: ayy dün aksam yatarken canim manti cekti benimde:KK70:ohh sarimsakli yogurtlu boll soslu:cry:
:D veremiyorum zaten bari istediğimi yiyeyim dimi :D ciddi anlamda şoklama yapmam lazım kendime cumartesi yada cuma yapmayı düşünüyorum

YARIM TABAK YEDİM BEN SARIMSAKSIZ YEİM EŞİM İSTEDİ BUGÜN AVAKADOLU SÜT İÇECEM SADECE YA DA ÇORBA

YARIM TABAK YEDİM BEN SARIMSAKSIZ YEİM EŞİM İSTEDİ BUGÜN AVAKADOLU SÜT İÇECEM SADECE YA DA ÇORBA
dün bnmde canım mantı cektti markete gittim indirimdeydi alsam mı almasam mı derken zor attım kendimi dısarı :D tehlikeli yerler :D

dün bnmde canım mantı cektti markete gittim indirimdeydi alsam mı almasam mı derken zor attım kendimi dısarı :KK70: tehlikeli yerler :KK70:
bana kv vermişti marketten sadece pizza alırım :D :D o yüzden aylık alışveriş yapmak en idaeli bizim için evde oldu mu markete gitmek zorunda kalmıyorsun tehlikelerden de uzak oluyorsun

Çok şükür atladım ipimi :halay:
gözümüz aydınlar olsun spor sahane bişey :spor::spor::spor:
bana kv vermişti marketten sadece pizza alırım :KK70: :KK70: o yüzden aylık alışveriş yapmak en idaeli bizim için evde oldu mu markete gitmek zorunda kalmıyorsun tehlikelerden de uzak oluyorsun
akşam yumusatıcı al da gel dedim beraber gidelim dedi dönüşte poşetlerde trilice harcı puding süt pirinc vardı :KK53::KK53::KK53:

Back
X