Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugnku menu
Sabah
Bayat ekmekten pizza yaptim
1dilim pizza
1has yumurta
Sekersiz cay az domates

Ara
Yarim armut

Oylen
Yarim lahmacun kahvaltiyla aralari kisa
diye az yedim
1bardak ayran

Ara
Yarim armut
1mandalin

Aksam
Salata
Balik 2 yk
1dilim ekmek
1kase hosav kuck kase
1kepce corba
Ara
Cay icicem sekersiz
Balığı neden az yedin cnm.
Menu onceki guunlere gore dsha iyi
Menüm
Sabah
2 yumurtaya soğanlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates ve salatalık
8-10 tane zeytin, ezine peyniri
Çay

Öğlen arkadaşın bebişini görmeye gittik bir dilim kek ve çay :bicak:
Yarım mandalina

Akşam
2 adet içli köfte haşlama
Salata
Afiyet olsin icli kofteye bayilirimmm:deli:

Emziren anne menüsü

Kalkınca
2kuru kayısı
Kavun kurusu

9:00kahvaltı
Çeyrek pişi
Yarım dilim t.b ekmek
Domates
1kk kadar peynir
1zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
Ev yapımı tereyağ ve bal (1 çay kaşığı)
Küçük dilim sağlıklı kek
1bardak rezene çayı

11:30
Trabzon hurması

13:30
Ezogelin çorbası (1tabak)
Kuru fasulye (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt

16:45
1elma
1mandalin
Kavun kurusu

18:45
Ezogelin çorbası (1küçük kepce)
Mantar sote (4-5yemek kaşığı)
Bir dilim t.b ekmek
Salata
Şekersiz ayva tatlısı

Süt veya yoğurt
Kavun kurusu ve kuruyemiş yiyebilirim

Su:2lt

Not: Kavun kurusu süt yaptığına inandığım için habire var menü de :KK66:
Bol cesitli guzel menu:KK49:

Napiyonuz kendimizi mi tanitiyoruz aslinda birbirimizin yaskarini bilsek aranizda benden buyuk olanlar var belki abla senmesini isterler dimi yoksa tam tersimi:KK71::KK71::KK9::KK9::oops:
Aman ne ablası ya abla senin bacındır. :lülülü: ben teyzem yaşındaki kadınlara ismiyle sesleniyorum. Onlarında hoşuna gidiyor hıı. Kendilerini daha genç hissediyorlar. Bende başlarda garipsedim ama 2 yıldır lügatımdan ablayı kaldırdım.

Aman ne ablası ya abla senin bacındır. :lülülü: ben teyzem yaşındaki kadınlara ismiyle sesleniyorum. Onlarında hoşuna gidiyor hıı. Kendilerini daha genç hissediyorlar. Bende başlarda garipsedim ama 2 yıldır lügatımdan ablayı kaldırdım.
Bebis yedirmeye mi kalktinn UMEYYE UMEYYE

Benimde dusuncem o ama bi olay yasadim tovbe ettim artik abla diyorum sen istemezsen demem canim tabi sana isminle hitab ederim daha guzeli

Kızarık heryerı
Bı gun once brownı yedım
Cnm cektı :KK43: dokundu yıne sorma ya
Ek gıdayıda baya ertelemıs oldum
Sen neler verdın
Kıyamam ya :(
Ek gıda olayına pek girişemedim daha canım düzenli verdiğim bişey yok tattırmalarım oldu tabi ufak tefek dünde sebze çorbası yaptım çok az yedi sence düzenli vermeye başlamalımıyım mesela hergün kahvaltı yada öğle veya akşam yemeği gibi

Bebis yedirmeye mi kalktinn UMEYYE UMEYYE
He ya illaki benle yatmak istiyor. Yatağına yatırıyorum ağlıyor.iyice yapıştı bana. Eşimle ayrı yatar oldum kaç gündür. O da korkuyor ortaya koyayım çocuğu diyorum. Ezilir çocuğun bir tarafına bir şey olur diyor. Ya kızım çok deli yatıyor. Bütün yatağa hakim kendisi. Yeter ulen karnımda 9 ay taşıdım seni. Yatağıda dar ediyor geceleri. :kızgın::mad: Ya 2-3 gündür sinirlerim çok bozuk.

Back
X