- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #253.441
Kuzum düzenli yaparsan inan alışıyor vucut sende yapabilirsin

Bende olmuyor canımIp atlayan herkeste oluyor mu acana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum düzenli yaparsan inan alışıyor vucut sende yapabilirsin
Bende olmuyor canımIp atlayan herkeste oluyor mu acana
[/QUOTE]08-12 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR![]()
Bir garip:55+125+50
Favelayn:
munter:15,5+21,5
orkide1453:33 +35
tgb1907:36
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:30+50
UMEYYE:19+54+53,5
keptinn:48+6
Blacksee55:
SchonerDuft:6
Kmsl Hnd:42+36
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım cumartesi veya pazar günü 1000 tane ip atlayacak ve bildirecek mutlaka![]()
![]()
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Azla başladım arttıracağım her geçen gün inşallah
Olur ama devam et çok abartmadan vücut alıştıkça sayıyı arttırırsınIp atlayan herkeste oluyor mu acana
Kafan dolu o zaman ne düşünüyosunÇok uykum var ama uyuyamiyorum
Milyon tane tilki varKafan dolu o zaman ne düşünüyosun![]()
Verirsin endişe etme. Ben 2 aydır çabalıyorum 3 kilo zorla verdim. Bıraksaydım ben bırakırdım. Bi arkadaşımı diyetisyene gitmeye zorla ikna ettim. Yürüyüşe bile zorla çıkarıyordum. 1 aydır diyet yapıyor. Üstüme 6 kilo verdi.Milyon tane tilki var
En önemlilerinden biri nasıl kilo verecem o gücü bulamıyorum kendim de![]()
Afiyet olsunMenü
1 haşlanmış yumurta
1 domates, maydanoz
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim tb. Ekmeği
Ara
Yarım muz
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 elma
1 yk tahin
1yk pekmez
Çikolatalı yarım tb ekmeği
Akşam
Haşlanmış karnabahar
2 buçuk litre kadar su
Birlikte vericez merak etme ♡♡♡Milyon tane tilki var
En önemlilerinden biri nasıl kilo verecem o gücü bulamıyorum kendim de![]()
6 kilo verdi iyiymişVerirsin endişe etme. Ben 2 aydır çabalıyorum 3 kilo zorla verdim. Bıraksaydım ben bırakırdım. Bi arkadaşımı diyetisyene gitmeye zorla ikna ettim. Yürüyüşe bile zorla çıkarıyordum. 1 aydır diyet yapıyor. Üstüme 6 kilo verdi.Bendende çok yer biliyorum. Bazı bünyeler zor bazılarıysa daha kolay veriyor. Sabredip uzun vadede bile olsa vereceğiz kiloları.
![]()
Kızlar kafayı yicem şunu izleyin
Offf nasılBirlikte vericez merak etme ♡♡♡
Canım böyle olduğunda orta da ne varsa en masum olandan az ye simit yerine onu yemiş olsaydın daha sağlıklı yemişolacaktınGünaydın kizlar bugun perşembe bugun hepimiz dikkat ermemiz gerekir
Dun giremedim iyi degildim otobuste acik sizi okuyum dedim butun gunumu mahvettiotobus tuttu butun gun sallandim tansiyonum düştü
Sabah 6 :30'da 1yk hakiki has polenli bal
10:00 bi kase az misir gevregi yogurda kattim,yogurtlu brokoli karnabahar iki catal peynir(tuzsuz)
Ogle sonu bu gozler neler gordu misafirlikte yemedim sadece 20gr haslanmis tavuk gogusu istedim hic doymadimiki yk kadardi allahtan yanima bi avuç uzum ve cig fistik karisimi almistim yedim idare etti
Sonra arkadas yuruyelim dedi ama sallaniyom30dk tempolu 60dk normal yürüdüm sonra simit indirimdeydi 22 tane simit aldim sicak sicak herşey Güzel eve gelmeye yakin benim tansiyon ice dusti hem sallaniyom hem titriyom artik bir tane simiti %70 yedim %30 kaldi
Aksam 18:30 200 gr hamsi bi tabak salata 4yk nohut yedim sonra soda
Ara 4 tane kestane
Bugun karabugday yicem
Luluuu94 30 puan vardi cezam nese kes hakimemm adeletinize guveniyorum
![]()
Ben ne yicem kilom aynı kiloHe dun 1300 kalori aldim fazla fazla hesapladim ki hayal kirikligi olmasin yarinki kg da(
Bugun cok dikkat edelim olurmu hatunlar.... yoksa butun hafta tatlı neym surmedim agzima cok tuzlu bile yemedim cogunda tuzsuz yedim ins yarin supruz olsun artik pufff
kendi cesaretme bnde hayran kalmıştmValla sendrkide cesaret ahahaha ben oynamasını bildigin halde istemiyorumama bizim türk oyunlari zor degil zaten herkes kafasına gore oynuyor
senin kinan ama çok güzeldiki ♡♡♡
Bizim neden grup olarak kilo vetemedigimiz orta da coooooooooook istahliyiz
@Blacksee55kaptinn
SchonerDuft
Kmsl Hnd