Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende ilk 3 kilo verilebilir diye biliyorum . kız biz hamile kalalım doğuralım da kilo hiç önemli değil valla 100 kiloya bile razıyım tırssam da . sen ne zaman gidiyorsun doktora
Kuzum aynen hamile olsam kg umrumda ama nasilsa burayla tanistim diye düşünüyorum. Ben dr nasil gidim 82 kg la :((( yumurta kalitesini etkiler tutmasinida bide ben tup yaptiracam.inan ben cok saskinim bi dun haric 1000 kalori bile geçmedi kg veremim inan sok moralimi bozmamak icin kendimi zoe tutum tatli yok yogurt ve karnabahar ve brokoli cok tukettim daha ne yapistiki inatlasti resmen spora baslayinda 83 oldum spor yapmazken 80kg brn anlamiyor nerden yanlış puff :((

Kuzum aynen hamile olsam kg umrumda ama nasilsa burayla tanistim diye düşünüyorum. Ben dr nasil gidim 82 kg la :KK43:(( yumurta kalitesini etkiler tutmasinida bide ben tup yaptiracam.inan ben cok saskinim bi dun haric 1000 kalori bile geçmedi kg veremim inan sok moralimi bozmamak icin kendimi zoe tutum tatli yok yogurt ve karnabahar ve brokoli cok tukettim daha ne yapistiki inatlasti resmen spora baslayinda 83 oldum spor yapmazken 80kg brn anlamiyor nerden yanlış puff :KK43:(
Protein günü yapsan nasıl olur denemek amaçlı ben çok faydasını gördüm onun hafta sonu yapmayı düşünüyorum haşlama yumurta seviyorsan hele sana daha kolay gelir

öğlenleri cok fazla yiyoruuummmm:ruh:
corba 1 tabak nohut pilav 1 ane yag biberi )közlenmiş) 2 dilimde ekmek yedim he bide tursu o_Oo_O

muhallebi haric harika :KK73:

hheeeee :KK53::KK53::KK53:

ayyy hakket bi işe aramıyo mu ilk 3 ay yenenleerrrr bari cok yemiyim ya :ruh:
bende kesin cok alcm bak gör :KK70:
Iyi etmisin oglenleyin boyle ye kiz ilk uc ay tabiki yiyeceksin cevizini findigini muzunu eksik etme ekmegi karbohidrattan cok fazla tuketmemeye çalış hamis anne yedigin sifa olsun bebisine :)) burdaki hamis annelerin tecrubelerinden yararlan

Back
X