Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menu
Saat 11 de Iki kucuk armut
Ogle saat birde firinda karnabahar bi tabak
Aksam 16:30 1,5 kase arabasi corbasi
19:00 bagdat hurma küçük, mandalina bi kucuk portakal
yeme isi bitmistor yesil cay icerim boo su icerim yoruldum bugun annemgilde temizlij yaptik
Çok az olmuş kuzum eline sağlık

Kizlar bugunluk menumu yazmasam olur mu bugun biraz fazla abarttim da:eek:

Bugün eşimle avm ye gittik. Ceket alacaktım kalın uzun bişey. Bir sürü denedim. Nasıl oldu diyorum hepsine bahane buldu. Kimi yaşlı göstermiş, kimine bilmem dedi... Sonrada ben sinirlenince ne giysem yakışırmış felan dedi. :KK34: yalanı batasıca bu adam belliki beni beğenmiyor kendide brad pitt sanki. Ay bende kocama taktım 2 gündür. :KK34:

Bugün eşimle avm ye gittik. Ceket alacaktım kalın uzun bişey. Bir sürü denedim. Nasıl oldu diyorum hepsine bahane buldu. Kimi yaşlı göstermiş, kimine bilmem dedi... Sonrada ben sinirlenince ne giysem yakışırmış felan dedi. :KK34: yalanı batasıca bu adam belliki beni beğenmiyor kendide brad pitt sanki. Ay bende kocama taktım 2 gündür. :KK34:
:KK70: bende bende bugun cinlerim tepemde regl olacam iki gunde geliyor seker krizlerim geldi eve aradım taradim cikilat bulamadim dahada sinirlendim iki tane kremali sandavic biskuvi yedim bi avuc cipsi yedim iki bardak sut ictim oyle sakinlestim dahada zor zabddettim :bicak::kızgın:
Luluuu94 Luluuu94 noldu kuzum sendemi esinle tartistin yoksao_O:deli: iyi oldugunu haber olurmu kuzumm

Canım öyle düşünme belki gerçekten yakismamistir. Zayıfladiktan sonra bak nasıl kiskanicak seni :21: sunu giyme bunu giyme diyecek

:KK70: bende bende bugun cinlerim tepemde regl olacam iki gunde geliyor seker krizlerim geldi eve aradım taradim cikilat bulamadim dahada sinirlendim iki tane kremali sandavic biskuvi yedim bi avuc cipsi yedim iki bardak sut ictim oyle sakinlestim dahada zor zabddettim :bicak::kızgın:
Luluuu94 Luluuu94 noldu kuzum sendemi esinle tartistin yoksao_O:deli: iyi oldugunu haber olurmu kuzumm
Benim çok şükür geçti ya en sevmediğim şey şu regl :(
Diyetin 3.gunu: 73.9
Bugünkü menum
Sabah 2 yumurta tavada 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 yesil elma
Aksam 200 gr tavuk ızgara 1 tane galeta
Ara 1 dilim borek 1 kase kuruyemiş :KK43:
Su 2 lt
Aksamdan sonra biraz abarti oldu biliyorum yarin toparliycam
Öğleye say canım ama yinede akşamüstü biraz ağır olmuş

kiz naptin sen:tokat:

Menu
Saat 11 de Iki kucuk armut
Ogle saat birde firinda karnabahar bi tabak
Aksam 16:30 1,5 kase arabasi corbasi
19:00 bagdat hurma küçük, mandalina bi kucuk portakal
yeme isi bitmistor yesil cay icerim boo su icerim yoruldum bugun annemgilde temizlij yaptik
cok az sagliksz beslnyrsn cnm bu sekilde kilo veremezsin. versende kalici olmaz. hani cipsker yok burada

belki alisveris modunda degildi adam

Back
X